Hoofdstuk 15

2K 175 15
                                    

POV Denise

'En daarom is het uit.' Sluit ik mijn verhaal af. Paula knikt zachtjes. 'Heftig.. Maar ik ben er hier voor je. Jullie zijn alsnog vrienden. Dus het is gelukkig niet meer zo erg als eerst.. Toen jullie elkaar haten. Right?' Ze kijkt me aan. Paula is echt een lieve schat, ze luistert altijd naar je problemen. 'Ik weet niet, we praten niet meer echt. De media weet wel dat we uit elkaar zijn. Maar ja.. Ik praat niet echt veel met Zayn. We zijn een beetje afstandelijk van elkaar. De media heeft foto's gemaakt van hem en een ander meisje. Ik weet niet of het officeel is en of het uberhaupt  echte foto's zijn.' Zucht ik zacht. Waarom is het zo moeilijk? 

--

POV Zayn

Denise denkt dat ik niks hoor? Ach, ik hoor alles hoor. Ik sta haar niet af te luisteren ofzo hoor.

..

Soms dan. Ik hoor ze zuchten en loop de trap af. 'Ik ga even weg.' Roep ik. Ik vraag me echt af waarom Denise nog hier wilt wonen. Bij ons. Bij 5 jongens? Ga dan naar je eigen huis? Oke. Dat klinkt best hard. Ik ben ook 7 weken ingetrokken in haar huis.. Dus wat zeik ik?

Tranen rollen over mijn wangen. Denise is weg. Ik ben haar kwijt. Ik kan haar nooit mijn vriendin noemen. Ze hoeft mij niet. Het ligt altijd weer aan mij. De jongens zijn haar gaan zoeken. Maar als ik mee zou zoeken zou ze wegrennen voor me. Ik pak een sigaret uit mijn broekzak en een aansteker bij mijn andere zak en loop de tuin in. Als ik op een bankje zit voor het zwembad begin ik te roken. Ik hoor snelle voetstappen naar onze tuindeur. Ik kijk op. Ik zie een ellendig meisje. Wacht, het is Denise..

Ik was zo geschrokken. Ik keek in haar ogen. Angst. Dat is het enige wat ik zag. Ze was zo bang. Ik wou naar haar toe lopen en haar in mijn armen hebben. Dat deed ik ook. Want Denise is mijn meisje. No matter what.

Ik lig naast Denise te kijken naar de sterren. De sterren zijn bijna net zo mooi als Denise. 'Zayn?' Hoor ik Denise zeggen. Ik kijk opzij, recht in haar gezicht. 'Rook je?' Vraagt ze zacht. 'Ja.' Geef ik als antwoord. 'Kick asjeblieft af, ik wil dat je gezond blijft.' Zegt ze en komt dichterbij me liggen. 'Ik weet niet of ik dat kan.' Geef ik eerlijk toe. 'Probeer het asjeblieft..' Smeekt Denise. 'Voor het mooiste meisje van de wereld.' Glimlach ik. 

Ik zucht diep bij deze herrinering.. Het was die keer toen we ruzie hadden, toen ze weggelopen was.. Toen Jake haar probeerde te verkrachten. Ze barste in huilen uit.. Ik heb toen aan mezelf gezworen dat ik nooit meer bij Denise wegging. Belofte verbroken. Voor de zoveelste keer. Ik slik. ''I'm sorry, Denise.'' Snel loop ik door. 

Ik druk op de gouden bel. Even later word de deur geopent. 'Hey.' Daar staat ze dan. Ze is veranderd. Gegroeit, haar geverft, slanker geworden.. Eh.. Mooier? Knapper? Laat ik maar zeggen dat ze er nu veel beter uitziet. Naja, beter dan veel beter. 'Je ziet er mooi uit.' Zeg ik met een glimlach en trek haar in een knuffel.

POV Niall

'Ben ik dan de enige die dit ziet?' Samen met Louis zit ik met mijn moeder aan de eet tafel. We praten over Denise en Zayn. 'Nee Niall, ik zie het ook. Denise straalt niet meer. Zayn straalt ook niet meer. Hij is steeds vaker van huis weg. Volgens de bladen heeft hij een nieuwe vriendin. Maar dat wil ik helemaal niet. Niet dat ik het hem niet gun. Maar omdat Denise en Zayn perfect zijn, heb je de fans zien tweeten? Ze willen Dayn terug, voor altijd.' Hoor ik Louis zeggen en ik zie mijn moeder knikken. 'Nog nooit heb ik mijn dochter zo blij gezien dan bij Zayn.' Mompelt ze zacht en neemt een slok van haar thee. 

 POV Zayn

Rustig loop ik naar het huis van de jongens terwijl ik op mijn mobiel op twitter zit. Ik begin te typen van een tweet: 

Het was vanmiddag weer eens gezellig, hoe was jullie dag? :)

Ik glimlach bij de tweets. Rustig loop ik de straat in, mijn huis in. Ik zoek de sleutel, maar er word al opengedaan.. Harry. 'Waar was je?' Zonder emotie kijkt hij me aan. 'Hoezo? Ik ben denk ik oud genoeg om zelf te bepalen wat ik doe en waar ik heen ga?' Ik loop naar binnen en trek mijn schoenen uit. 'Met wie was het heel gezellig?' Harry vraagt door. Ik kijk hem geirriteert aan. 'Gaat jou dat wat aan?' Brom ik. Voordat hij zijn mond open kan doen ga ik verder. 'Harry, ga iemand anders lastig vallen. Je stalkt mijn twitter zelfs, laat mij gewoon met rust.' Hij kijkt me aan. Maar zegt niks. Dan opent hij zijn mond. 'Ongelovelijke player dat je bent.' 

-----

VIDEOCLIP VAN MIDNIGHT MEMORIES OMGGGGG, <3

- Just fangirling.. -

Wat vinden jullie der van? ;3.

60 votes, 10 comments? :) x

Everything has changedWhere stories live. Discover now