Hoofdstuk 18

1.9K 150 32
                                    

POV Denise

'We hadden het heel gezellig hoor, maar Louis is alleen mijn beste vriend. Dat je dat even weet. Hij steunt me wel, ook in de moeilijke tijden. Trouwens, we zaten ergens waar niemand ons kon storen. Totdat jij ons ging afluisteren en de deur opendeed?' Ik kijk hem fel aan.

---

POV Denise

'En wat zeik je trouwens want jij bent de eerste die een nieuwe vriendin hebt? Al na 2 dagen.. Je gaat toch niet menen dat jij wel een relatie mag hebben? Geweldig Zayn, echt fantastisch. Vanaf de eerste dag wist ik dat je een hartenbreker bent, maar elke keer gaf ik je een nieuwe kans. Nu is het klaar Zayn. Het is over en uit.' Zeg ik nu zonder emotie, maar diep van binnen raakt dit me zo diep.. 'Fine Denise. Wat heb ik ooit in jou gezien? Je zeikt alleen maar en anders huil je.. Nooit is het ''En Zayn hoe gaat het met jou?'' Nee, alles draait om Denise. Ik ben der klaar mee ja? Ik word zo ziek van je en je hebt gelijk. Wat hebben wij ooit in elkaar gezien? We hebben elkaar altijd gehaten.. Waarom was ik zo dom om het goed met je te maken? Nooit, maar dan nooit neem ik zo'n domme keuze als die keer.." Ik bijt op mijn lip. Dat doet pijn, ja. Snel herstel ik me weer. "Ik denk aan mezelf? Jij bent die klootzak die om de 5 minuten even in de spiegel moet kijken? Jij bent die sukkel die mijn hart, keer op keer brak.. En dan denk ik aan mezelf? Zayn denk na man.." Ik voel al mijn boosheid omhoog komen. Dan hoor ik de deur open gaan. Louis. "Oh nu gaat Louis even het perfecte vriendje spelen, of course." Mompelt Zayn. Ik trek mijn wenkbrauw op. "Jealous?" Vraag ik met een grijns. "Je hebt geluk dat je een meisje bent, anders had ik je nu al kapot geslagen." Zayn kijkt me zonder emotie aan. "Doe normaal man, je gaat je ex niet slaan. Niet om dit, je hoort geen meisjes te slaan. Denise verdient dit niet. Denise verdient jou niet." Hoor ik Louis zeggen. Ik slik. "Louis bemoei je er niet mee. Dit is iets tussen mij en jouw meisje." Sist Zayn. "Ik ben Louis' meisje niet. Dat weet je Zayn. Je komt nu best jaloers over, dat je het even weet.." Ik kijk Zayn nu zonder emotie aan. ''Okay then, go out of my room. Ga elkaar lekker aflikken ofzo.'' Schreeuwt hij. Voordat ik er echt na over dacht, begon ik ook te schreeuwen. 'Oke, Zayn. Jij je zin.' En met dat, druk ik mijn lippen op die van Louis. 

POV Zayn

Ik bijt op mijn lip. Die zag ik niet aankomen. Het ergste is nog, dat ik op het idee kwam. Door mij zitten ze nu, voor mijn neus elkaar leuk te zoenen. Ik voel alles naar boven komen. Ik ben boos.. Ik ben gekwetst. En misschien een heel klein beetje jarloers. Louis. Mijn beste vriend. Of beter gezegd, ex beste vriend.. Zoent mijn ex. Terwijl ik over haar heen ben, echt.. Ik hou van Alli. Maar hoe kan het dan, dat ik moeite heb om Denise te zien met een nieuwe vriend? Ik zucht. ''Sprakeloos?'' Hoor ik Denise zeggen. Ik schrik op van mijn gedachte. ''Moet dat dan?'' Ik kijk haar met een opgetrokken wenkbrauw aan. Ze haalt haar schouders op. 'Dus je bent niet boos dat ik met je beste vriend zoen?' Zegt ze verward. Waarschijnlijk omdat we net nog een discussie hadden over Louis. ''Nee ik vind het ge-wel-dig.'' Zeg ik vol sarcasme. Haar blik veranderd weer. ''Gaan we bijdehand doen?'' Ze kijkt me zonder emotie aan. Ik lach. Weer met sarcasme. ''Jij bent hier diegene die bijdehand doet. Je lebbert die gozer voor mijn neus, alleen omdat ik het zogenaamd 'voorstelde'.'' Ik kijk haar recht in haar ogen aan. Ik weet niet wat het is, maar altijd.. Altijd als we een discussie hebben, willen we altijd winnen. Willen we altijd diegene zijn die het meest laat merken dat het niks boeit. Een van mijn slechtste eigenschappen, i think.. Ze haalt haar schouders op. ''I don't give a fuck.'' En met dat verlaat ze mijn kamer. She win. Just saying..

POV Louis

''Eh, Denise?..'' Vraag ik terwijl ik friemel aan mijn witte T-Shirt. Ze kijkt op. ''Ja?'' Ik bijt op mijn lip. ''Betekende die kus iets?'' Vraag ik zacht. Ze haalt haar schouders op. ''I don't know..'' Zegt ze nu ook zacht. Ik kan niet verliefd worden op Denise. Ze is mijn vriendin. Het is een tijdje uit met Eleanor. Denise moet bij Zayn zijn. Het moet. Hun gelukkig, Niall gelukkig.. De jongens gelukkig. Louis half. Tuurlijk wou ik Denise gelukkig zien. Maar stiekem, heel stiekem.. Wil ik de prins zijn op het witte paard bij Denise. Tuurlijk, Denise is niet perfect. Iedereen doet domme dingen. Maar echt.. Denise is in mijn ogen perfect. Ook heb ik vaak genoeg gezien dat de fans Dayn terug willen. Geen Louise, geen Zalli. Alleen Dayn. ''Ik denk dat je je excusses moet aanbieden en met Zayn moet gaan. Dat is het beste.'' Zucht ik dan. Denise kijkt me vragend aan. Maar haar frons gaat al snel weg. ''Nooit.'' Zegt ze kortaf. ''Waarom wil je dat?'' Zegt ze er snel achter. Ik haal mijn schouders op. Maar trek dan mijn mond open. ''Omdat jullie perfect zijn, omdat jij het beste verdient. Omdat jongens dromen ervan om met je te daten. Zayn is de gelukkige. Altijd al geweest.'' Ik kijk haar traag aan. ''Alleen Zayn wou dat. Noem 1 andere jongen die me leuk vind. Om hoe ik echt ben.'' Ze komt dichterbij. Ik haal diep adem. Ik hoefde er niet eens over na te denken. 'I, I love you who you are.'

---------

Ik heb zolang erover gedaan om dit hoofdstuk te schrijven... Ik heb nu geen inspiratie meer. :c. Kan iemand me helpen met inspiratie? :)

TeamDayn versus TeamLouise

Everything has changedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu