Hoofdstuk 10

2.3K 163 38
                                    

POV Denise

'Precies wat Styles zegt. Ze is er altijd nog. Bij ons. Bij jou. Maar we kunnen haar niet zien. Maar we weten dat ze hier is. Wij steunen je. De Directioners steunen je. Ik steun je. Don't forget..' Mompel ik zacht en trek Niall in een knuffel. Er rolt een traan over Niall's wang. Ik veeg hem weg met mijn duim. ''I'm here for you.''

--------------

POV Niall

Ik scroll door mijn vermeldingen. Ze zijn er echt voor me. Dan valt mijn oog bij de trends. #ImhereforyouNiall , ik glimlach. Dan zie ik nog een paar tweets.. Dit doet me toch goed. 

@XHarry_Girl: 'Niall your strong, you can handle everything if you believe in yourself! #ImhereforyouNiall'

@xilsejournee: 'Staystrongniall #ImhereforyouNiall <3' 

@BritneyKennis: 'Komaan ni! Hou je sterk! We zijn er voor jou!'

@zaynmalik: Niall, dont forget that you're my bro! You can tell me everything, we loves you and stay strong! #ImhereforyouNiall 

@ArianaGrandeFan: Nii het is niet jou schuld, echt niet. Melanie wou zelf weg en ze houd nog steeds van je. Echt waar. Hou je sterk. #ImhereforyouNiall

@xgirlwithscars_: Stay Strong Nialler, i know how hard had fought. #ImhereforyouNiall

Altijd.. Echt altijd zijn ze er voor mij. Als het goed gaat, als het slecht gaat. Ik kan op ze rekenen. Mijn vrienden, mijn fans. Maar toch. Het meisje genaamt 'xgirlwithscars_' deed me wat. Ik klik op haar account en zie dat ze me volgt. Ik glimlach en ik klik op het 'follow' knopje. Ik begin een gesprek met haar op 'Direct Message'. 

'Hi, i wish i can make you happy..' 

Ik klink op 'send message'. 

'You do, because by you I'm still alive. Thank you, you care about me.'

Ik glimlach. Ze is echt hartstikke aardig. 

POV Secret

'Familie Livingstone omgekomen'

Ik kijk naar de krant, die op tafel ligt alsof het vies afval is. Ik pak het op en gooi het in de container. 'Bah.' Mompel ik. Dan voel ik mijn mobiel trillen in mijn zak. Ik vis hem uit mijn zak en ontgrendel mijn iPhone 5. 

Perrie (14:03) : Kom nu naar me toe, ik heb een nieuwe opdracht voor je.

Ik slik, binnenkort gaat er weer iemand dood. Of misschien wel een heel gezin. Ik zucht. 'Ik ga even naar het park!' Roep ik en zonder reactie van iemand loop ik naar buiten. Zachtjes loop ik een oud 'verlaten' huis in. Het lijkt verlaten, maar dat is het niet. Ik loop het kantoortje van Perrie in. 'Perrie. Ik wil stoppen met dit werk.' Zucht ik zacht. Perrie kijkt me arrogant aan. 'Je moet deze opdracht eerst afronden. Dan mag je gaan.' Zegt ze zonder emotie. Ik haal mijn schouders op. 'Okay then.' Zucht ik. Ze haalt wat uit haar la. Het zijn foto's. 'Je laatste opdracht is Denise Horan vermoorden.' Ze kijkt me vals aan. Mijn ogen kijken haar geschrokken aan. 'Mag het ook iemand anders zijn?' Vraag ik een beetje zacht. Ik ben bang en dat merkt Perrie ook. 'Nee. Dit is je laatste opdracht, dus doe het.' Ze kijkt me grijnzend aan. 'Nee Perrie, het is klaar. Ik ga haar niet vermoorden. I'm done here.' Ik draai me om en loop naar de deur. Net als ik de gouden klink pak, hoor ik Perrie gemeen lachen. 'Weet je dat heel zeker? Je weet dat ik AL onze gesprekken heb opgenomen en ik bewijs heb om naar de politie te gaan?' Ik draai me geschrokken om. 'You did what?' Roep ik boos. Ze kijkt me aan met een vieze grijns. 'Haal je grijns van je gezicht af.' Zeg ik zonder emotie. 'Je laatste opdracht meis.' 

Ik zucht. Waarom doe ik dit? Ik ben echt slecht. Ik ga mensen pijn doen. Again. Ik pak mijn iPhone weer uit mijn zak. Dan begin ik een sms te typen. Naar Denise.

'Kom naar het park, nu.'

Ik woon niet dichtbij het park. In tegendeel zelfs. Ik woon 15 minuten van Londen vandaan en ongeveer 25 minuten van Denise af. Here we go.. 

 POV Perrie

Ik glimlach. Vandaag. 2 Februari. Dit is de sterfdag van dat kind. Dat kind dat alles kapot heeft gemaakt. Het was zo geweldig toen Zayn terug ging naar Londen. Zonder haar. Maar waarom.. Waarom komt ze terug? Elke keer weer?! Ze heeft alles vernietigd. Mijn relatie met Zayn. Mijn plannen. Ik ga vandaag ook bij de dood zijn van haar. Ik wil haar zien lijden. Ik wil haar eindelijk, na al die keren zien branden. Ik wil dat ze inziet dat ze deze wereld niet verdient. Dat ze Zayn niet verdient. Dat ik diegene ben die gelukkig hoort te zijn met Zayn.

----------------

Echt gewoon de helemiddag hieraan gescheven. & nogsteeds ben ik er niet blij mee.. 

Maarja.. Ik haat Perrie hoe ze in dit verhaal voorkomt, stomme stoker dat ze is. :$. IK WIL HELEMAAL NIET DAT DENISE DOODGAAT. NEEEEEEEEEE. Poor Zayn. :(. Wie denken jullie dat die 'POV Secret' is? De eerste krijgt een rolletje in het boek. :). 

50 votes 10 comments x

Everything has changedWhere stories live. Discover now