Hoofdstuk 20

1.8K 185 11
                                    

POV Denise

''Is de oude Zayn terug?'' Vraag ik zacht. Zayn en ik staan nu nogsteeds op dezelfde plek alleen hebben we elkaar losgelaten. Ik ben uitgehuild. Hij bijt op zijn lip. ''Nee.'' Zegt hij zacht. Ik kijk hem aan. ''Ik wil het echt, believe me.. Maar het is niet dat hij ineens weggaat. Het is een deel van mij. Een deel van vroeger. Een deel dat nooit weggaat. Het zal er altijd zijn.'' Ik knik. 'I understand.' Ik glimlach naar hem. Hij glimlacht ook naar mij. We kijken elkaar strak aan. ''Denk je dat we ooit.. Ooit nog bij elkaar komen?'' Vraagt hij dan uiteindelijk. Ik haal mijn schouders op. ''Misschien wel. Heel misschien. Maar ik date nu met Louis. En ik ben gelukkig met hem. Maar dat betekent niet dat ik je ben vergeten.'' Zucht ik zacht. Hij knikt. Tuurlijk ben ik hem niet vergeten. Hij is de aller eerste jongen die me echt vlinders heeft laten voelen. Het ergste is nog, dat die vlinders nooit gestopt zijn.

-----------

POV Zayn

Denise. Het meisje. Het meisje dat me heeft laten voelen wat liefde is. Dat het niet alleen mooi is. Dat liefde verschillende kanten op kan. Dat er ruzie nodig is om een relatie sterker te maken. Ik heb zoveel geleerd van het meisje voor mij. Het meisje dat zoveel beter verdient. Like Louis. Maar toch, haar aantrekkingskracht is groot. Misschien wel te groot. Ik bijt op mijn lip. Hoe overleven andere jongens het met haar in de buurt? Ik kijk haar nogsteeds aan. Misschien kijk ik naar haar lippen. Oke. Ja, ik kijk naar haar lippen. Maar dat komt omdat het onmogelijk is om daar niet naar te kijken. ''Ik ga denk ik weer even naar binnen.'' Zegt ze nu en verbreekt het oogcontact. Ze kijkt naar haar voeten. Ik zucht zachtjes. ''Bye.'' Ze kijkt op. Weer recht in mijn ogen. En ik in die van haar. Langzaam trek ik haar naar me toe. ''Ik ben jou ook niet vergeten en dat gaat ook niet gebeuren.'' Fluister ik in haar oor. Met dat laat ik haar los en glimlach ik naar haar. Ze glimlacht terug. En met dat loopt ze naar binnen. De studio in. Naar haar prins op het witte paard. Louis.

POV Louis

Ik sta bij de uitgang te wachten, waar Denise ook is uitgelopen. Vanaf hier zie je precies 2 hoofden. Langzaam komen de hoofden dichterbij. Ik bijt hard op mijn lip. Ik ben Denise kwijt..

..

..

Oh, ze knuffelen maar. Klein beetje overbezorgt of niet Louis? Ik zucht als Denise wegloopt. Als ze mij ziet begint ze te glimlachen. Ik glimlach met moeite terug. ''Hoe was het?'' Vraag ik haar als ze voor me staat. ''Wat?'' Vraagt ze lachend. ''Je knuffel met Zayn, duh.'' Ik moet gewoon niet jarloers overkomen. Gewoon als een grap zeggen. Beetje lachen. Ze lacht. ''Jarloers?'' Urlg, waarom faal ik altijd? ''Nee hoor.'' Ik vis mijn mobiel uit mijn zak. Om over te komen dat het me niet veel boeit. Ze grist hem uit mijn handen en begint te lachen. ''Jij bemoeit je met mijn dingen dus ik bemoei me met jou dingen.'' Lacht ze. Met dat ontgrendel ze mijn mobiel. ''Hoe weet jij mijn code?'' Vraag ik met een opgetrokken wenkbrauw. ''Jij denkt dat ik blind ben, ik zit ook NOOIT naast je als je bezig bent op je mobiel.'' Zegt ze vol sarcasme. Ik begin te lachen. ''Dus Louis is jarloers?'' Hoor ik der zacht lachen. ''Meer bezorgt.'' Ik kijk haar aan. Maar blijkbaar geeft ze niet op. ''Jarloers dus.'' Ik por in haar zij. ''Nee.'' Geef ik als antwoord. Ze slaat haar armen over elkaar. ''Zeker?'' Vraagt ze. ''Zeker.'' Mompel ik. ''Heel zeker?'' Hoor ik haar lachend zeggen. Ik lach. ''Maybe.'' 

POV Paula

Pijn. Dat is het enige wat ik voel. Niet alleen in mijn buik door mijn kind. Door mijn dochter. Lucy. Maar ook in mijn hart. Harry is weg. Uit mijn leven. En overal waar ik kom, waar ik kijk.. Ik krijg haat. Haatbrieven, haatberichten een haatopmerkingen. 

''Slet''

''Hoer''

''Je had Harry, maar je ging vreemd. Weetje zeker dat je geen zelfmoord wilt plegen, draag een zak boven je hoofd. Asjeblieft.''

Ze spoken door mijn hoofd. Terwijl ik zo zelfverzekerd overkom, het is niet zo. Zag je dat gelukkige meisje? Die met blonde haren? Die zo breed lacht? Ja, dat was ik. Ooit. Vroeger. In het verleden. Ik ben veranderd. Alles is veranderd. Ik, Harry, iedereen. Nooit, maar dan nooit had ik gedacht dat ik vreemd zou gaan. Vreemd van mijn vriendje. Terwijl ik het niet eens expres deed. Ja, ik weet dat het dom was om die nacht naar een discotheek te gaan. Om geen pil te nemen. Om het niet veilig te doen.. En om uberhaupt te drinken. Maar ik was dom geweest. En daar heeft gevolgen op. Ik zucht. ''Waarom is alles veranderd?'' Er rolt een traan over mijn wang. Ik wil hem terug. Ik wil Harry Styles terug. Omdat ik niet zonder hem kan. En ik hoop dat hij uberhaupt nog aan mij denkt. Uit nieuwsgierigheid vis ik mijn iPhone uit mijn broekzak. ''Harry Styles.'' Typ ik in. Ik slik als ik mijn naam zie. 

Harry Styles: ''Paula en ik waren nooit officeel geweest, het was nep.''

Het was niet echt voor hem geweest. Het was nep. We waren niet officeel. Er rolt een traan over mijn wang. ''I'm just a whore.''

-------

LEES DE MIDDELSTE A/N.

Paula, je bent geen hoer. Je bent een van mijn allerbeste vriendinnen terwijl ik je niet eens ken in het echt! Geloof me lezers, Paula is een van de beste mensen die je hier kan tegenkomen op aarde. Ze staat altijd voor je klaar, ze begrijpt je ALTIJD. Ze zingt als een nachtegraal en wauw.. Als zij een verhaal/bericht schrijft. Bij een paar regels, komen de tranen al naar boven. Ze is een van mijn favoriete schrijfsters en ik denk dat ik veel van haar moet leren. 

Ook heb ik de laatste tijd gezien dat mensen mijn verhaal kopieëren. Ik doe veel moeite om deze verhalen te schrijven. Het kost me veel tijd. Stop er dus ook onmiddelijk mee. Het is niet jouw verhaal als je er nou net andere namen van maakt, dat je nou net een andere gebeurtenis vertelt. Het blijft een verhaal kopieëren. Zulke dingen laten me denken aan stoppen van Wattpad. Je mag me alles flikken, maar ga me niet lopen nakken op mijn verhalen. Ik schrijf in mijn vrije tijd echt heel veel. Ik doe veel voor jullie. Om snel te uploaden. Maar begrijp me niet verkeerd. Maar ik kan er gewoon niet tegen als IK al het moeite doet en de ander met de eer er van door gaat. Stop ermee. 

Ik heb vakantie dus, meer uploaden waarschijnlijk! :). Maar.. Ik ga Dinsdag naar Spanje. Om precies te zijn Madrid. Dus.. Ik ga denk ik ook even genieten van mijn vakantie, haha! Hebben jullie al vakantie en gaan jullie wat doen in de vakantie? Thanks for all my voters, commenters and fanners. Het betekent echt heel veel voor me.

1 vote = PAULA MOET EEN VERHAAL SCHRIJVEN OP WATTPAD YAY? 

Klik op de vote knop alsof je leven ervan afhangt. :)

Everything has changedWhere stories live. Discover now