Hoofdstuk 14

2.1K 163 15
                                    

POV Denise

'Dankje.. Ik weet dat je om mij geeft. Ik ben je dankbaar dat je er voor me bent. Ook in de slechte tijden als het niet goed met me gaat.' Hij glimlacht en loopt naar me toe. Hij trekt me in een knuffel en ik knuffel hem terug. Dan laat hij me los en kijk me aan. Langzaam komt hij naar dichterbij. Ik ontwijk hem. Ja. Ik ontwijk zijn kusinderdaad. Ik bijt op mijn lip. Zayn kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Wat is er?' Vraagt hij nogsteeds met opgetrokken wenkbrauwen. 'Ik kan het niet Zayn.. Ik wil zo niet verder, ik wil verder als vrienden.'

---------

POV Zayn

Mijn mond valt open. Nee. Nee, ze liegt. Dit meent ze niet. Ze maakt een grapje. 'W-Waarom?' Breng ik zacht uit. Ik voel tranen branden achter mijn ogen. Don't cry Zayn. Don't cry. 'Je bent 5 maanden weg geweest.. Ik heb het gevoel dat we bij elkaar moeten zijn, tuurlijk ben je mijn eerste liefde.. Ik houd echt van je. Maar ik heb gewoon niet meer het gevoel van eerst. Ik.. Ik voel me niet meer gelukkig.' Brengt ze zacht uit. Er rolt een traan over haar wang. Ik ben niet meer die jongen die haar gelukkig maakt. 'K-Komt het door mij?' Ik kijk haar aan.. Ik besef me gewoon nog niet dat ik haar kwijt ben. Dat ik het mooiste meisje in mijn leven kwijt ben geraakt. Zomaar.. Dat haar lach nep was.. 'Nee, ik wil gewoon afstand.. Ik weet niet wat ik nu precies wil..' Ze kijkt op. Ik kijk in haar blauwe ogen. ''I'm sorry Zayn.. That I broke you're heart.'' Weer rollen er tranen over haar wangen. Snel veegt ze de tranen weg. ''It will be fine with me, i think..'' Zucht ik zacht. 

POV Harry

Ik hoor de deurbel gaan. Snel ren ik mijn kamer uit, race de trap af en ren naar de voordeur. 'Paulaaa!' Schreeuw ik blij. Paula komt 1 weekje bij ons intrekken. Niemand weet er wat van, ze komen er zelf wel achter. Paula grijnst en ik sla mijn armen om haar heen en druk een kus op haar wang. 'Ik heb je gemist.' Zegt ze. Ik glimlach. 'Ik heb mezelf ook gemist.' Ik wiebel met mijn wenkbrauwen en Paula begint te rollen met haar ogen. 'Just joking, ik heb jou ook gemist!' Ze aait over mijn hoofd. 'Brave knul.' Lacht ze. Woah, haar glimlach laat me smelten. 'PAULA! JE BENT HIER WAT!?' Hoor ik Louis van de trap springen. 'Nee dat lijkt maar zo.' Plagend steekt ze haar tong uit. Louis staat nu voor ons en port in haar zij. 'Alleen ik mag sarcastische opmerkingen maken.' Grijnst hij. 'Waar is Denise?' Hoor ik Paula vragend zeggen. 'Eh, in de woonkamer i think.' Geef ik als antwoord. Paula laat mijn hand los en loopt naar de deur die naar de woonkamer leidt. 'Zomaar mij verlaten voor Denise, dit breekt me.' Zeg ik met een pruillip. Ze steekt haar tong uit en loopt naar binnen. Ik hoor 3 seconde laat wat gegil. Ik loop samen met Louis ook de woonkamer in. 'Hoe gaat het trouwens met Zayn en jou, al zwanger?' Plaagt ze. Ew.. Die komt vast hard aan. Ik zie dat Denise op haar lip bijt. 'Eh, het is soort van uit..' Stamelt ze zacht. 'Wat, waarom?' Ze kijkt Denise geschrokken aan. 'Leg ik je zometeen wel uit.' Ze winkt met haar ogen naar mij en Louis. Ik probeer beledigd te kijken. Maarja, ik ben Harry. Ik faal. Zoals je weet. 'Jammer Hazza.' Grijnst Denise. Ik por in haar zij als ze samen met Paula langs ons loopt om weer naar de gang gaan om Paula's koffers te pakken. 

POV Denise

'En daarom is het uit.' Sluit ik mijn verhaal af. Paula knikt zachtjes. 'Heftig.. Maar ik ben er hier voor je. Jullie zijn alsnog vrienden. Dus het is gelukkig niet meer zo erg als eerst.. Toen jullie elkaar haten. Right?' Ze kijkt me aan. Paula is echt een lieve schat, ze luistert altijd naar je problemen. 'Ik weet niet, we praten niet meer echt. De media weet wel dat we uit elkaar zijn. Maar ja.. Ik praat niet echt veel met Zayn. We zijn een beetje afstandelijk van elkaar. De media heeft foto's gemaakt van hem en een ander meisje. Ik weet niet of het officeel is en of het uberhaupt  echte foto's zijn.' Zucht ik zacht. Waarom is het zo moeilijk? 

------------

PAULA = BACK WOEHOE

& ZAYN HEEFT HEEEL MISSCHIEN EEN NIEUWE VRIENDIN. WHUT WHUT WHUT? 

 Wat denken jullie? :) x

55 votes & 15 comments? ;d.

Everything has changedWhere stories live. Discover now