Hoofdstuk 21

1.8K 151 20
                                    

POV Paula

''Waarom is alles veranderd?'' Er rolt een traan over mijn wang. Ik wil hem terug. Ik wil Harry Styles terug. Omdat ik niet zonder hem kan. En ik hoop dat hij uberhaupt nog aan mij denkt. Uit nieuwsgierigheid vis ik mijn iPhone uit mijn broekzak. ''Harry Styles.'' Typ ik in. Ik slik als ik mijn naam zie. 

Harry Styles: ''Paula en ik waren nooit officeel geweest, het was nep.''

Het was niet echt voor hem geweest. Het was nep. We waren niet officeel. Er rolt een traan over mijn wang. ''I'm just a whore.''

----------------

POV Harry

Ik wist zeker dat Paula het zou lezen. Ik wist zeker dat ik haar heb gekwetst. Wat ze deed, het was niet goed. Het heeft mij gekwetst. Maar ik heb het recht niet om haar vreselijk te laten voelen. Ookal heeft ze mijn hart gebroken. Ik ben niet zo. Ik hoor zo niet te zijn. Ik wil mensen geen pijn doen. Ookal krijg ik haat via Twitter dat ze mij dood willen, ik zou niemand dood willen wensen. No one. Nobody. Iedereen heeft iemand waarvoor hij of zij leeft. Soms denken mensen dat ze er alleen voor staan. Bijvoorbeeld Melanie. Maar geloof me of niet. Melanie is een van de tienduizende mensen op aarde met een depressie. Je ziet ze lachen, je ziet ze vrolijk doen bij andere. Maar dan, als ze alleen zijn. Ze huilen zichzelf in slaap. Hun armen en benen zitten vol krassen. Geloof me. Je denkt wel dat niemand het boeit. Dat je beter dood kan zijn. Maar nee. I care about you even I don't know you. Omdat je speciaal bent. Je bent uniek. Je bent de enige op deze wereld die er zo uitziet, jouw persoonlijkheid heeft. Je staat er niet alleen voor. 

I'm here. 

Waarom kwam het dan uit mijn mond? Waarom zei ik het dan? Zijn dat misschien je vragen? Het moest. Ik werd gedwongen. Of ik het wou of niet. Het deed me pijn om haar te zien vertrekken uit mijn zicht. Dat ik haar nu niet meer vast kan houden. Zonder het management zouden ik en Paula het er bij neer hebben gelegt. Waarschijnlijk. Nou ja, dat hoop ik teminste. Maar Paula is niet goed voor me. Paula heeft een slechte invloed op me. Op mijn imago. ''Paula was mijn zoveelste meisje.'' Dat meisje dat denkt dat de Harry Styles kan veranderen. Net als meerdere meisjes. Zoals de meisjes waar ik eerder mee heb gehad. Geloof me, dat heeft ze gedaan. Ze heeft laten zien wat echte liefde was. En ik wil haar terug. Ik wil het mooiste meisje, het grappigste meisje in mijn leven terug. Maar ons contact is verbroken. Ik heb haar geunfollowt op twitter, ik heb haar nummer uit mijn mobiel verwijderd. Ik heb haar bij alles verwijderd. Maar 1 ding weet ik heel zeker. Paula is niet uit mijn leven verwijderd. 

POV Denise

''Vind je Zayn nog leuk?'' Niall. Waarom is die gozer zo random. ALTIJD. Ik kijk op van mijn mobiel. Ik schud 'nee' met mijn hoofd. Hij trekt zijn wenkbrauw op. ''Je liegt.'' Ik kijk hem verward aan. ''Nee Niall, ik vind Zayn niet leuk. Anders heb ik nooit met Louis genomen.'' Leg ik uit. Hij schiet in de lach en schud zijn hoofd. ''Was dat zo grappig?'' Zeg ik verward. ''Ja Denise, ja. Je liegt jezelf voor. Je liegt iedereen voor. Maar mij niet. Ik zie het wel. Jij houdt van Zayn en je bent er nooit mee gestopt. Je gelooft me nu niet. Maar je bent niet verliefd op Louis. Je weet het verschil niet tussen een beste vriend en een vriendje. Denk terug, altijd ben je verliefd geweest op je beste vriend. Maar uiteindelijk vond je hem niet leuk. Zayn was je beste vriend niet. Zayn was je crush. Louis is je beste vriend. Geloof me. Je denkt dat je Louis leuk vind maar dat is niet zo. Je vind hem alleen leuk als een vriend. De enige liefde in je leven is Zayn. Jij ziet het nog niet. Maar ik wel. Geloof me Denise, denk er echt eventjes over na.'' Niall kijkt me bezorgt aan. ''Je denkt dat ik een klein kind ben? Ik ben 18 Niall. 18!'' Gil ik hard. Hij schudt zijn hoofd. ''Laat maar Denise. Ooit ga je me begrijpen. Ooit begrijp je dat ik alleen bezorgt ben.'' Zucht hij. Ik schud woest met mijn hoofd. ''Nee Niall, je denkt alleen aan jezelf. Je denkt dat ik een sukkel ben die met al je beste vrienden ga daten. Nee Niall. Laat mij en Louis met rust. Het is toch al weer goed tussen mij en Zayn? Laat het rusten. Het is mijn leven. Ik vind Louis niet leuk als beste vriend. Ik vind hem leuk als mijn vriendje. Klaar.'' Zucht ik en met dat verlaat ik de kamer. Weg van deze grote grap die me raakt. Wat verwacht Niall wel niet van me? 

---------

Weer 'n upload, applaus. :). 

Dankje voor alle votes op het vorige hoofdstuk, het zijn er echt heel veel die een verhaal van Paula  willen lezen! Het liefst wil ik jullie allemaal persoonlijk bedanken. 

YAHM HEEFT BIJNA 100.000 READERS OMG I'M DYING! Nooit, maar dan nooit heb ik verwacht dat ik er zoveel zou krijgen. Thanks for everything! 

Denken jullie dat Niall gelijk heeft? Dat Denise gewoon het verschil niet weet tussen liefde voor je beste vriend en liefde voor je vriendje? 

TEAMDAYN VS TEAMLOUISE :). 

Vergeet niet wat te posten op mijn message bord en te fannen als je dat nog niet had gedaan. ;)

Everything has changedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu