Hoofdstuk 17

2K 150 25
                                    

POV Denise

Toen voelde ik hoeveel pijn het deed dat ik mijn vriend, mijn aller beste vriend kwijt was. Dat hij gewoon uit mijn leven verdween. Tranen rolde er over mijn wangen, het stopte niet. Ik keek voor de laatste keer in zijn ogen. Zijn ogen waar ik in zag dat hij in tweestrijd met zichzelf zat. 'D-Denise..' Kwam er uit zijn mond. Ik schud mijn hoofd en draai me om. Op weg naar huis. Ik kijk nog 1 keer terug. Ik zag dat Zayn zijn handen voor zijn ogen had geslagen. Hij huilde. Door mij. 'Bye my best friend..' Mompel ik zacht.

-----

POV Paula

'Paula, verdwijn uit mijn ogen. Nu.' Ik kijk Harry in zijn ogen aan. 'Dankje dat je me steunt. Echt waar Harry, dankje.' Zeg ik vol sarcasme. 'Dankje dat jij vreemd gaat, terwijl ik je vertrouw. Echt waar Paula, dankjewel.' Zegt hij nu ook vol sarcasme. Ik trek mijn wenkbrauw op. 'IK DEED HET TOCH NIET EXPRES?' Gil ik hard. Hij kijkt me aan. 'Wat? Dat je bent verkracht door hem, dat je je vol hebt gezopen om je even fijn te voelen, dat je vreemd bent gegaan of dat je nu zwanger bent? JE WEET ZELF DAT ALS JE DRONKEN BENT, RARE DINGEN DOET PAULA. Ik had beter van je verwacht.' Schreeuwt hij hard naar me. 'Verwacht dan ook niet zoveel van me.' Sis ik boos. Met dat verlaat ik dit huis. Londen. Engeland. Terug naar Ierland. Weg van mijn vriendje. Correctie. Exvriendje.

POV Denise

Ik houd me erbuiten, bij het gedoe van Paula en Harry. Ookal was Paury echt fantastisch en shipte ik ze echt hard. Nee. Ik ben geen gestoorde fan.

..

..

Nee echt niet. 

Ja dat weet ik honderd procent zeker. 

 'Hallo, aarde aan Denise?' Louis zwaait voor mijn ogen. Ik kijk hem aan. 'Wat is er?' Zeg ik verward. 'Je reageerde niet.' Hij grijnst. Ik haal mijn schouders op. 'Wat vroeg je dan?' Glimlach ik. 'Wat je vind van Zalli.' Ik kijk hem raar aan. 'Wie the hell is zalli?' Hij kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Ehh, laatmaar.' Ik ben nu diegene die zijn wenkbrauw optrekt. 'Louis. Tell me.' Zucht ik. Hij knikt zachtjes. 'Zayn date nu met een meisje.' Ik bijt  zacht op mijn lip. Langzaam komt Louis dichterbij. 'Louis. Hoe heet ze?' Ik kijk hem doordringend aan. 'Louis. Vertel het.' Roep ik, als hij nogsteeds niet reageerd. 'Alli.' Reageert hij kortaf. 'Is dat het meisje met blond haar.. Die ik met Harry in het park zag?' Zucht ik. Hij knikt zachtjes. 'Ik ben hem nu officeel kwijt, ge-wel-dig.' Begin ik te mompelen. 'Ik ben bij je..' Louis slaat een arm om me heen. 'Dankje Louis. Thanks for everything.' Hij trekt me op schoot. Wat? Nee. Ik vind Louis niet leuk. Grappig dat je dat denkt. Nee nee, ik vind Louis fucking Tomlinson niet leuk. Hij is mijn beste vriend. Vanaf nu.. 

 ' the more you care, the more you have to lose. '

Ik bedenk me net deze quote. Ik slik. Wie ben ik allemaal kwijt?  Zayn, check. Paula, check. Melanie, check. Megan, check en Audrey, check.. Zoveel dierbare mensen, allemaal verloren. Who's next?

POV Zayn

Zachtjes druk ik mijn lippen op die van Alli. ''Alli, you're beautiful.'' Mompel ik. Ik voel dat ze glimlacht tegen mijn lippen. ''And you're perfect.'' Brengt ze uit. Langzaam haal ik mijn lippen van die van haar af. 'Ik moet gaan, vanavond uiteten met mijn familie.' Zucht ze. Ik knik. 'Is goed, ik ga je missen..' Ik kijk haar met een pruillip aan. Ze grinnikt. 'Je overleefd het wel.' Lacht ze. 

Langzaam loop ik de trap op. 

'Is dat het meisje met blond haar.. Die ik met Harry in het park zag?' Hoor ik Denise zeggen. Ik ga wat dichterbij haar deur staan.  'Ik ben hem nu officeel kwijt, ge-wel-dig.'. Ik slik. Zachtjes maak ik de deur open. Blijkbaar merkt ze het niet. Langzaam kijk ik door het kiertje heen. Ew. Wat moet je denken als je je exvriendin bij je beste vriend's schoot zit? Oke dan. Als Denise het wilt. Oke. Langzaam loop ik naar mijn kamer. 'Dayn is voorbij. Forever.' Mompel ik. 

POV Denise

'Lou, was de deur net niet dicht?' Ik kijk hem vragend aan. Hij knikt. Ik sta op. 'Wat ga je doen Denise?' Hij kijkt me vaag aan. 'Iemand heeft hem opengedaan. Ik ga zoeken naar diegene.' Zucht ik. Louis knikt. Snel ren ik naar beneden. Ik zie dat Niall en Harry beneden zijn. 'Wie heeft de deur net opengedaan van mijn kamer?' Ik kijk ze allebei kort aan. Niall en Harry kijken me met opgetrokken wenkbrauw aan. 'Niemand..?' Zegt Niall vragend. 'Hoezo dan?' Hoor ik Harry vragen. 'Ik zat net in mijn kamer met Louis en toen we praatte, was de deur nog dicht. Maar nu is hij ineens open.' Geef ik als antwoord. 'Dat boeit omdat..?' Harry trekt zijn wenkbrauw op. Ik zucht. 'Laatmaar.' Zucht ik. Aangezien dat Louis in mijn kamer zat, kon hij het niet zijn. Harry en Niall denken dat ik gek geworden ben. Liam is weg met Michelle, i don't know. Die 2 komen ooit wel bij elkaar, i think? Dus de enige die nog overblijft is Zayn. Maar Zayn is toch met Alli? 'Is Alli nog bij Zayn?' Vraag ik aan Niall. Niall schud nee. Oh. Snel loop ik weer naar boven. Naar de deur van Zayn, die je leidt naar zijn kamer. Ik zucht. Zachtjes klop ik op de deur. 'Kom binnen.' Hoor ik Zayn zeggen. Zachtjes doe ik hem open. Blijkbaar heeft Zayn me niet verwacht want zijn gezicht betrekt. Negatief dus. 'Eh, ook fijn om jou te zien?' Zeg ik sarcastisch. Hij rolt met zijn ogen. 'Wat doe je hier?' Hoor ik hem zonder emotie zeggen. 'Heb jij net mijn deur open gedaan?' Zucht ik. Hij haalt zijn schouders op. 'Wat gaat jou dat aan?' Hij kijkt me staal aan. 'Nou, het is wel even mijn kamer?' Ik kijk hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. Hij negeert me. Wat een verassing. 'Eh, fijn dat je me negeert.' Zeg ik weer sarcastisch. Hij knikt nu en er groeit een grijns op zijn gezicht. Voordat ik iets kan zeggen over zijn grijns, begint hij te praten. ''Bedankt dat JIJ leuk met mijn beste vriend bezig bent. Echt super geweldig hoor. Come on Denise. Shut the fuck up. Denk na. Geen probleem dat je met Louis gaat hoor. Maar please, ga dan ergens anders heen. Waar niemand je kan storen.'' Ik kijk hem met opgetrokken wenkbrauw aan. 'We hadden het heel gezellig hoor, maar Louis is alleen mijn beste vriend. Dat je dat even weet. Hij steunt me wel, ook in de moeilijke tijden. Trouwens, we zaten ergens waar niemand ons kon storen. Totdat jij ons ging afluisteren en de deur opendeed?' Ik kijk hem fel aan. 

--------

Denken jullie dat Zayn jarloers is of niet? Wat vinden jullie van de break tussen Paula & Harry? Is het Paula's schuld? Of had Harry niet zo hard moeten zijn? & groeit er echt niks op tussen Louis & Denise?

TeamDayn versus TeamLouise

Everything has changedWhere stories live. Discover now