Hoofdstuk 12

2.2K 153 16
                                    

'Ik ga mezelf aangeven bij het politiebureau.' Ik kijk haar geschrokken aan.. Maar zelf weet ik dat dit misschien wel het beste is. 'Bye Audrey, i gonna miss you.' Ik trek haar in een knuffel. 'Ik jullie ook. Heel erg. Pas goed op elkaar.' Ik knik. Dan voel ik dat Zayn mijn hand vastpakt en zijn vingers verstrengeld in die van mij. Ik glimlach. Dan draait Audrey zich om. Op naar het politiebureau.

'Memories never die.'

-------

POV Denise

Ik gooi zuchtend mijn boeken in mijn kluisje. Iedereen weet over Audrey. Iedereen weet dat zij 'die harteloze bitch' is. Bijna niemand weet dat zij het nichtje is van Zayn. Stiekem zou ik dat ook willen. Ik bedoel maar, kijk om je heen. Hoeveel vriendinnen hier zijn nep? Te veel om te tellen. Maar bij sommige weet ik dat ze wel te vertrouwen  zijn. Dat ze niet liegen tegen me. Een voorbeeld is Michelle. Ze is een lief meisje dat echt een perfectionist is. Ze heeft donkerbruin halflang, stijl haar. Ze heeft een chinese afkomst. 'Audrey is echt een slet.' Hoor ik mensen achter me zeggen. Ik draai me om. Het zijn 2 meisjes uit mijn klas. Het waren vriendinnen van Audrey. 'Hey, doe is even normaal over haar. Toen zij hier nog was, hier op deze wereld.. Toen waren jullie meelopers van haar. Dus hou asjeblieft je mond over haar. Want ze verdient het niet. Jullie hebben zelf ook wel eens slechte dingen gedaan!' Roep ik hard. De mensen in de aula kijken naar me. Ze zijn stil. Ik kijk Grace en Olivia nogsteeds aan. Zonder emotie. 'Moet jij zeggen, je bent hartstikke fake. Je gaat alleen om met One Direction voor het geld. Voor de aandacht. Maar wacht maar totdat Zayn je kei en keihard laat vallen. Dan kom je op school zielig doen. Dan ga je voor de camera's zielig doen. Maar weetje. Dan ben ik er niet voor je. Dan ben je oud vuil voor ons. Je hebt nu de keus, of je hoort bij ons. Of je staat er alleen voor.' Hoor ik Grace zeggen. Ik begin te lachen. 'Dat is voor mij hartstikke makkelijk. Ik sta er ''alleen'' voor. Dat is altijd nog beter dan jullie en als ik fake ben. Wat zijn jullie dan? Jullie slijmde bij mij om dichter bij One Direction te zijn. Ik ga niet met Zayn om het geld. Niall is mijn broer, Niall heeft geld genoeg. Dus waarom zou ik dan nog bij Zayn bedelen? Denk na man.' Ik begin te lachen. 'Denise staat er niet alleen voor. Ik zal er altijd voor haar zijn. Omdat ze een echte vriendin is.' Hoor ik Michelle zeggen. Ik kijk haar aan en glimlach. Ze glimlacht terug. 

'Thanks Mich, je bent een echte vriendin.' We lopen naar mijn huis. 'No problemo, Grace en Olivia zijn niet goed snik. Je verdient hun niet.' Ik knik en grijns. Als we voor mijn huis staan, zie ik Liam televisie kijken. Ik draai het slot om. 'DENISE! ZEG TEGEN ZAYN, LOUIS EN HARRY DAT HET MIJN ETEN IS!' Gilt Niall. Ik grinnik. 'Welkom in mijn leven.' Zeg ik lachend tegen Michelle. Ze grinnikt. 'NEE NIALL, HET IS NIET JOUW ETEN. IK BEN HELEMAAL NAAR DE SUPERMARKT GEGAAN!' Pruilt Louis. 'MAAR LIEVE DENISE IS MIJN VRIENDINNETJE. LOVE YOU.' Hoor ik Harry er boven uit schreeuwen. Ik schiet in de lach. Zayn springt op Harry's rug. 'Denise is de mijne joh.' Arme Michelle. Ze is nog niet 1 minuut in huis en ze zien 4 vechtende jongens in de gang. 'Niemand krijgt hier eten. Het eten is voor mij en Michelle.' Ik loop samen met haar de gang uit en trekken de zak chips uit Niall's handen. 'HEY!' Roepen ze alle 4. Ik begin te lachen. 'Meisjes voor.' Michelle wiebelt met haar wenkbrauwen. 'Ik mag jou wel.' Liam die nu de TV uitzet loopt naar ons toe en graait wat chips uit de chipszak. 'Nee Liam, de zak is van mij en Michelle.' Grijns ik. 'Wacht maar Denise en Michelle. Wacht maar.' Dreigt Zayn. Ik begin te grijnzen. 

POV Niall

Ik ben blij dat ik over de dood van Melanie heen ben. Naja, soort van. Want tuurlijk wil ik dat ze naast me staat, dat ik haar in mijn armen kan hebben. Maar ik voel me niet meer echt depressief. Misschien denken sommige wel van: 'Hield je uberhaupt wel van haar dan?' Tuurlijk houd ik van haar. Vroeger, nu en in de toekomst. Maar kom op.. Het leven gaat door. Ik kan toch niet voor altijd depressief zijn? De fans hebben me goed geholpen. Zonder hun zat ik nu in mijn kamer, te huilen. Nu zit ik te vechten om mijn eten. Die mijn zusje en Michelle opeten. Ik ga dramatisch op de grond liggen. 'NEEEEEEEEEEEEEEEE, IK WIL ETEN!' Begin ik nep te huilen als een baby. Luid gelach hoor ik om me heen. Maar ik ga door. Niall is the superman. 'AAAAAAAAAAAAAAAH, HONGERSNOOD. IK GA DOOD.' Ik begin weer uit te halen en begin dan weer te huilen. 'Niall.. Soms denk ik echt dat je in een inrichting hoort.' Mompelt Denise lachend. Ik ga rechtop zitten en kijk nep beledigend naar Denise. Alleen ziet ze niet dat ik nep kijk. 'Moet jij zeggen, jij en Zayn deden alsof jullie hadden gevochten!' Roep ik hard. Ze beginnen te lachen.

-flashback-

'Ik loop naar binnen en zie Zayn met een bloedneus. 'Zayn wat is er gebeurd?' Vraag ik vragend. Hij haalt zijn schouders op. 'Weet ik niet.' Mompelt hij. Ik kijk hem droog aan. 'Ja, daarom heb je een bloedneus.. Zayn, tell me.' Zeg ik hard. 'Denise heeft me een bloed neus geslagen, denk na.. Please.' Zegt hij met een stalen blik. 'Wacht. Ze heeft je geslagen toen jij voor haar dat lied ging zingen?' Zeg ik met een opgetrokken wenkbrauw. 'Ze zei dat ik me niet moet bemoeien met haar zaken. Dat ik haar ook nooit heb mogen stalken na schooltijd..' Mompelt hij zacht. Ik schrik. Dan komt Denise uit de keuken. 'Eigen schuld.' Zegt ze staal. Zayn staat op en loopt dreigend naar haar toe. 'JONGENS KAPPEN.' Schreeuw ik bijna in paniek. Ze barsten in lachen uit. 'Just joking, Ni.'

--------

Er gebeurd niet echt veel nu, maarja. Ik ben een klein beetje inspiratieloos, oeeps. 

Maar ik wou sws uploaden ennnn Michelle zit erin, woehoe! Ik heb btw een trailer gemaakt ;).

Hij staat bij de Inhoudsopgave, bij hoofdstuk 1 en hiernaast staat hij ook nog 1 keer. :)

Laat in de comments achter wat jullie ervan vinden? :) 

55 votes, 10 comments :)? 

Everything has changedWhere stories live. Discover now