Hoofdstuk 26

1.5K 141 62
                                    

POV Zayn

''Ben jij op je hoofdgevallen?'' Ik kijk haar verward aan. ''Ja, heel hard.'' Pruilt ze. ''Kusje der op?'' Ik kijk haar lachend aan. ''Ja.'' Zegt ze grijnzend. ''Krijg je niet.'' Ik hou er van om Denise te plagen. ''Ik vraag wel aan Niall of hij mij een kusje geeft, want hij is wel lief!'' Zegt ze nep boos en staat op. Ik grijns. ''Oh nee. Je gaat bij me weg! Nachtmerrie. Het spijt me lieve prinses van me. Je bent alles voor me. Verlaat me niet.'' Dramatisch zak ik op mijn knieën. Ze begint te lachen. 

--

 POV Denise

Zoals ik al dacht kreeg ik haat. Haat van de ''fans.'' Op straat, via brieven maar vooral via het sociaal netwerk. Het waren er veel. Genoeg haat om je te laten kwetsen. Maar geloof me, als ik alle echte directioners zie reageren, dat maakt echt mijn dag weer goed. Ze zijn geweldig. Ze gunnen me het beste, net als ik iedereen hier een kans gun. Zelfs mensen die me pijn hebben gedaan. Die me hebben gekwetst. Iedereen verdient een kans. Iedereen heeft gevoelens. Voor de kan je iemands gevoelens snel kwetsen en voor de ander heel moeilijk. Kijk bijvoorbeeld naar mij en Zayn. Ik ben echt heel snel te breken. Zayn is net zo hard als staal. Maar als je hem raakt, dan raak je hem ook hard. 

''Waar denk je aan?'' Hoor ik Zayn naast me zeggen. We liggen samen in het gras, naar de sterren te kijken. Ik haal mijn schouders op. ''Hoe jij in godsnaams je niks aantrekt van al je haat. Je krijgt er 10 keer zoveel als mij en het doet je gewoon niks.'' Zucht ik en ik kijk hem aan. Hij grinnikt. ''Is dat een compliment?'' Vraagt hij glimlachend. Ik knik. ''Ik weet niet Denise, ik ben gewoon niet meer bang voor ze. Ik was eerst ook bang voor de haat. Ik wou echt stoppen met One Direction. Maar ik weet niet. Onze ruzie's hebben me sterker gemaakt. Omdat het me in het begin pijn deed, maar later niks. Maar toen het was 'uitgepraat' bedacht ik: Waarom zou ik me niet laten kwetsen door Denise, die ik in het echte leven dagelijks tegen kom maar word ik wel breekbaar als mensen die ik niet eens ken, me haatberichten sturen? Sindsdien kijk ik positief naar mijn interacties op twitter, mijn reacties op Instagram enzovoort.'' Ik glimlach naar Zayn. Ik ben trots op hem. Geloof me, Zayn is echt niet dom. Hij is echt sterk. Van beide kanten. Geloof me. Hij legt je met armpje drukken in 3 seconde plat. Just saying..

 POV Zayn

Ik heb haar terug. Het mooiste meisje van deze planeet. Van deze universum. Ze is van mij. Denise Horan. Ik weet dat ik echt heel veel dingen wil, maar dit is echt genoeg. Ik ben gelukkig met wat ik heb. Niet iedereen kan zeggen dat hij in dé wereldberoemde band One Direction zit. Dat miljoenen meisjes wel een moord doen, om samen met mij te zijn. De meisjes, de fans.. Ze zijn echt geweldig. Ik zou ze echt allemaal wel 1 voor 1 willen bedanken dat ze me hebben gesteunt. Dat ze me er door heen hebben gesleurt toen ik niet meer kon. Maar ik ben Denise echt heel erg dankbaar. Ze is voor mij een van de speciaalste meisjes. Samen met mijn moeder en mijn zusjes. En ik zweer dat ik dit keer zorgvuldig met haar omga. Dat ik er geen einde aan maak. Ik probeer echt mijn best te doen voor haar. Iedereen kent het wel dat je in een snoep pot een snoepje mocht kiezen en je altijd er goed over na moest denken. Dat je bang bent om de verkeerde te kiezen. Dat heb ik ook. Ik was bang om het meisje te vinden die me gelukkig maakte van de miljoenen meisjes. Nooit gedacht dat ik zo'n goeie keus hebt gemaakt. Zachtjes voel ik mijn mobiel trillen in mijn zak. Ik haal hem eruit. 

''Everything happend with a reason, you worth it, Malik. x M''

Het klopt. Deze quote vind ik van begins afs aan al supermooi. Ik dacht altijd waarom ik de ongelukkige was. Maar als ik het nu bekijk. Ik zeikte alleen. Kijk hoe goed ik leef. Ik heb voldoende eten, voldoende drinkwater en zelfs meer dan dat. Ik kan kiezen met wie ik trouw. Ik kan kiezen met wie ik omga. Niet iedereen heeft dat te zeggen. En ik hoop dat meerdere dat inzien. Je leven is niet slecht. Je bent rijker dan 75% van de mensen op aarde. Ookal gaat het slecht. Je moet niet wachten op het goeie moment. Je moet gewoon een moment pakken en die goed maken. 

Everything has changedWhere stories live. Discover now