Hoofdstuk 13

2.2K 151 23
                                    

POV Niall

Maar ik ga door. Niall is the superman. 'AAAAAAAAAAAAAAAH, HONGERSNOOD. IK GA DOOD.' Ik begin weer uit te halen en begin dan weer te huilen. 'Niall.. Soms denk ik echt dat je in een inrichting hoort.' Mompelt Denise lachend. Ik ga rechtop zitten en kijk nep beledigend naar Denise. Alleen ziet ze niet dat ik nep kijk. 'Moet jij zeggen, jij en Zayn deden alsof jullie hadden gevochten!' Roep ik hard. Ze beginnen te lachen.

------

POV Zayn

Zachtjes sluip ik het huis uit. Als ik buiten sta kijk ik even op mijn mobiel. '01:42' mompel ik zacht. Ik kijk op naar het zwembad. Ooit moet ik nog gaan leren zwemmen. Ooit. Ik glimlach bij mijn gedachte. Weer kijk ik om me heen. Ik lijk wel een inbreker. Dan pak ik een aansteker en een sigaret uit mijn linkerbroekzak. Ik adem diep in en weer uit. Waar begin ik nou aan? Snel steek ik hem aan. Ik glimlach. Ik had dit even nodig. Dan zie ik het licht aanspringen bij de kamer van Denise. Ik kijk er geschrokken naar en ren achter het schuurtje. Ik blijf daar even staan en als ik klaar ben gooi ik mijn peuk op de grond. Ik schrik als ik Denise op het balkon zie staan. Ze ziet mij ook. 'Zayn?' Ze kijkt me raar aan. Ik slik. 'J-Ja?' Stamel ik zacht. 'Wacht even.' Ze loopt weer haar kamer binnen. Even later komt ze de tuin in. 'Wat doe je hier nog zo laat?' Vraagt ze lief en pakt mijn hand vast. Ik glimlach. 'Kon niet slapen.' Mompel ik zacht. Ze knikt en trekt me in een knuffel. Shit. 'Zayn?' Ze kijkt me zonder emotie aan. Ik kijk haar vragend aan. 'Rook jij weer?' Zegt ze nogsteeds toonloos. 'Nee.' Zeg ik met een stalen blik. Ze laat me los. 'Je liegt tegen me..' Haar toonloze stem.. Het is veranderd in een gekwetste stem. 'Nee. Het is niet wat het lijkt.' Zeg ik zacht. 'Je doet iets stiekems en dan lieg je ook nog eens tegen me?' Ze kijkt me gekwetst aan. Ik zie haar ogen vullen met tranen. 'N-nee.. Je begrijpt het niet..' Ik ben bang. Bang dat ze gaat huilen door mij. Bang dat ik haar kwijt raak. Bang dat ik haar al kwijt ben.

POV Michelle

'Hey, kom je vandaag naar mij toe? Je zal niet weer mijn broer huilend op de grond zien hoor. HAHA.' 

Ik glimlach bij Denise's smsje. Het was een prachtig gezicht toen Niall ging huilen.

'Of course, kom eraan. :)'

Ik pak mijn spullen en loop Denise's huis toe. Haar moeder doet open. 'Hallo mevrouw Horan, ik kom voor Denise. Is ze misschien thuis?' Zeg ik met een glimlach. 'Ja, kom maar binnen. Ze is in haar kamer, je weet waar haar kamer is toch?.' Glimlacht ze vriendelijk. Ik knik en loop naar boven. Ik loop naar binnen. 'DENISEE!' Roep ik vrolijk. 'Zayn heeft gelogen. Keihard gelogen.' Er rolt een traan over haar wang. 'Ach meissie, waar over heeft hij gelogen?' Ik loop naar haar toe en ga naast haar zitten op haar bed. Langzaam begint ze te vertellen. 

POV Denise

Zachtjes klop ik op de kamerdeur van Zayn. 'Binnen.' Hoor ik aan de andere kant van de deur zeggen. Ik doe open. 'Jaja, ik weet het. Het is mijn schuld. Altijd is het mijn schuld. Ik ben een slecht vriendje. Iknow iknow. Vertel me eens iets nieuws.' Hoor ik hem zeggen. Ik zucht. 'Het spijt me ja. Het spijt me Zayn. Ik had niet gekwetst moeten zijn door je.' Zucht ik zacht. Hij kijkt me raar aan. 'Waarom mocht je niet gekwetst zijn?' Ik kijk hem aan. 'Omdat ik mijn belofte ook niet ben nagekomen toen. Toen rookte ik ook. Maar Zayn, geloof me. Ik wil gewoon dat je niet ziek bent. Dat je gezond blijft. Dat je hier voor een hele lange tijd bent. Want ik geef om je. Want ik hou van je. Je mag van mij echt wel roken. Ik wil het je niet verbieden. Als jij het wilt. Oke. Ga je gang.. Ik heb het recht niet om je het te verbieden.' Ik kijk naar de grond. Zayn staat op van zijn stoel. Hij komt dichtbij. 'Dankje.. Ik weet dat je om mij geeft. Ik ben je dankbaar dat je er voor me bent. Ook in de slechte tijden als het niet goed met me gaat.' Hij glimlacht en loopt naar me toe. Hij trekt me in een knuffel en ik knuffel hem terug. Dan laat hij me los en kijk me aan. Langzaam komt hij naar dichterbij. Ik ontwijk hem. Ja. Ik ontwijk zijn kus inderdaad. Ik bijt op mijn lip. Zayn kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Wat is er?' Vraagt hij nogsteeds met opgetrokken wenkbrauwen. 'Ik kan het niet Zayn.. Ik wil zo niet verder, ik wil verder als vrienden.'

----------

WOAH, DAYN BROKE UP. WHYYYYYY!?!?!?

 Waarom denken jullie dat t uit is? :o

Everything has changedМесто, где живут истории. Откройте их для себя