Hoofdstuk 23

1.7K 136 15
                                    

Ik bijt op mijn lip. Mijn blik valt op mijn arm. Op dat litteken. ''Zayn'' Ik sneed zijn naam in mijn arm. Hij was er niet meer in mijn leven. Maar met dit litteken zou hij toch altijd bij mij zijn. Ookal vervaagt de litteken. Hij zal nooit verdwijnen. Net als Zayn in mijn hart. Net als de gevoelens voor Zayn. Ze vervagen, maar verdwijnen nooit. Never. Nog niet in duizend jaar. Dit was het moment dat alles helder voor me werd.

Ik wil Zayn terug.

----

POV Denise

Ik voel dat mijn mobiel trilt dus haal ik mijn iPhone uit mijn zak en ik zie dat ik 1 bericht heb. Het is een SMS.

"Hoe wil je het Louis vertellen meid? x M"

Wie is 'M' in godsnaams? Ik ken bijna niemand met de naam die begint met de 'M'. Hoe kan diegene mijn gedachte lezen? De enige meid die me SMSjes stuurde was Melanie. Maar die is dood. Hoe kan diegene zo goed timen? Ik heb nog niemand vertelt over mijn keuze.. Maar diegene heeft wel echt een hele goeie vraag. Hoe ga ik het Louis vertellen? Ik vergrendel mijn mobiel. Ik had nooit iets met Louis moeten beginnen. Het brengt me echt alleen in problemen. Ik ben bang om het tegen Louis te zeggen. Bang voor zijn reactie. Maar ook bang voor de reacties, mijn haters.. Ik zie het nu al voor me.

"Je bent een slet, eerst heb je met Zayn en toen met Louis, nu ga je weer naar Zayn. Het verbaast me niks als ik je later terug zie in een filmpje waar je jezelf vingert."

Tranen komen naar boven als ik hieraan denk. Niemand wilt zo behandelt worden. Niemand wilt dit horen van mensen. Iedereen wilt met respect worden behandelen. Toch? Des te meer ik hier aan denk, aan het SMS.. Hoe meer ik twijfel aan mijn beslissing. Durf ik Louis de waarheid te vertellen? Te zeggen dat ik niet verder met hem wil? Dat ik nooit echt gevoelens voor hem had? Naja, gevoelens heb ik wel voor hem. Maar niet de gevoelens die ik voor Zayn heb. Die nooit gestopt zijn. De vlinders. Ik sluit mijn ogen.

''Word wakker Denise.'' Ik word wakker geschud. Ik kijk in de mooiste bruine ogen die ik ooit heb gezien. Met lange, krullende wimpers. Zayn. ''Je bent in slaap gevallen in de tuin.'' Hij staat op en steekt een arm naar me uit. Ik neem hem aan en even later sta ik ook overeind. ''Dankje.'' Ik kijk Zayn dankbaar aan. Dit is misschien de miljoenste keer dat ik Zayn aankijk. De gevoelens zijn nog altijd hetzelfde gebleven. ''Je ziet er mooi uit.'' Fluistert Zayn. Ik voel mijn wangen gloeien en kijk snel omlaag. Dit voelt als vreemdgaan voor Louis. Maar de kracht van Zayn. Het is sterk. Misschien wel iets te sterk. De aantrekkingskracht van Zayn. Zijn lichaam. Zijn ogen. Maar het meest zijn lippen. Zonder dat ik het weet staar ik naar zijn lippen. Als ik mezelf betrap op het staren, kijk ik weer snel omlaag. Blijkbaar merkt Zayn het ook. Hij grinnikt. ''Ik weet dat je je schuldig tegen over Louis voelt. Ik weet dat je van hem houd. Maar Denise. Ik wil veranderen. Voor jou. Mijn karakter  veranderen. Ik wil alles terug. Onze relaties. Mijn glimlach als ik aan je dacht. Mijn gedachte dat ik alles aan kan, met jou aan mijn zijde. Ik wil jou terug. Ik wil fucking Denise Horan weer mijn vriendin noemen. Omdat ik van je hou. Ik hou al van je sinds de eerste dag. Onze karakters zijn zo verschillend. Ik denk alleen aan mij zelf, jij denkt altijd aan de andere. Ik vergeet mezelf nooit. Jij vergeet je zelf. Omdat je het belang van andere belangrijker vind. Ookal hebben we vaak ruzie. Hebben we elkaar gehaten. Geloof me. Ik heb van je gehouden sinds de eerste dag. Al daarvoor. Hoe Niall vertelde over jou. Wanneer hij foto's liet zien van je. Vanaf toen hield ik met heel mijn hart van je. Onze karakters botsen vaak. We zijn veranderd. We zijn anders. Alsof jij de noordpool bent en ik de zuidpool. Ik hou van je Denise. Ik ben er nooit mee gestopt. Ik ga vechten om je. Om jou weer de mijne te noemen. Om jou achternaam te veranderen. In mijn achternaam. Ik ga vechten. No matter what.'' Ik bijt op mijn lip. Ik weet dat dit gesproken is door de lieve Zayn. Diep van binnen. De Zayn waar ik verliefd op werd. De Zayn die ik in tijden niet meer heb gezien. De zachte, liefdevolle Zayn. De Zayn die hij is bij zijn fans. Hij is terug. Hij komt echt langzaam weer terug. Ik kan het eigenlijk niet eens geloven. Mijn Zayn is bijna terug. Hij heeft de kamer weer open gekregen waar hij opgesloten zat. Waar geen sleutel meer voor was. Hij zou vast zitten. Voor altijd. Hij zou altijd de koude Zayn zijn. Die geen emotie toont. Maar hier is hij. ''Zayn.. Ik hou van je.'' Breng ik zacht uit. Met tranen in mijn ogen. Van blijdschap. Met dat voel ik Zayn's sterke armen om me heen. Zijn vertrouwde zachte lippen weer op die van mij.

----

Kort hoofdstukje maar ik ben echt heel moe van vakantie en ik wou even vragen, wat vinden jullie van dit verhaal? : 

''De arme 16-jarige Allison, of Allie, krijgt de shock van haar leven. Ze wordt wakker in een wereld waar ze van had gehoopt die nooit te leven. Opgepakt van de straat, zonder ook maar een eigen wil, en gedumpt in een huis. Ze kan geen contact leggen met de buitenwereld en moet zien te overleven op 8 vierkante meter. Ze moet luisteren naar haar bazen, doet ze dat niet? Dan wordt ze gestraft. Ze weet niet waar ze is, hoe ze er komt, of er überhaupt wel iemand is en of ze er ooit uitkomt. Het meisje dat een eigen wil, brutaal en voor niemand bang is, lijkt langzamer hand te breken. Het meisje dat ooit onbreekbaar leek, brak. Met haarzelf, de enige die ze kan spreken, probeert ze te ontsnappen. Een opgave die onmogelijk lijkt. ''Nooit geschoten is altijd mis.''

Paula is de schrijfster van dit boek! Je zou haar EN MIJ heel blij maken als je het boek zou lezen. Ze is natuurlijk niet ver. Want het boek is vandaag pas gepost. Maar Paula is 1 van de beste schrijfsters op Wattpad vind ik. Ze is mijn voorbeeld. Haar verhaal is super orgineel. Dus willen jullie asjeblieft haar boek lezen, voten commenten en heel misschien haar wel fannen? Het is het echt waard! Ze heet xkusjepaula en haar boek heet Locked, betrayed and broken

Love xx

Everything has changedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu