Hoofdstuk 4

2.6K 168 18
                                    

POV Secret

Volgens mijn moeder lijk ik op mijn vader. Qua gedrag, maar ze heeft me vertelt dat ze ging scheiden met mijn vader omdat hij gevaarlijk was. Dat hij gevaarlijke dingen deed. Ik schaam me dat ik het ook doe. Ooit zou ik een kogel krijgen. Recht door mijn kop. Ooit, als mijn vriendinnen weten wat ik doe.. Dan ben ik er geweest. Misschien zijn er mensen die bang voor me zijn? Maar ik ben bang om mensen kwijt te raken. Bang om ontdekt te worden wat ik doe.

---

POV Denise

Hoe ik deze situatie moet beschrijven? Awkward. Niall, Zayn en mijn moeder hebben een gesprek over school, concerten en fans. Mijn moeder kan het prima met Zayn overweg. Jammer. 'Denise, jij hebt me ook wel gemist he.' Grapt Niall en tikt me aan. Ik knik lichtjes en zet weer eens een neppe glimlach op. Waarom nep? Omdat ik niet echt kan lachen sinds we in Londen zijn. Heel soms dan. 'Zayn, Denise heeft jouw ook heel erg gemist hoor! Toen ik haar vertelde dat we hier heen zouden verhuizen was ze super blij om jouw weer te zien!' Hoor ik mijn moeder enthousiast zeggen. Ik voel mijn wangen rood worden en kijk naar mijn bord. Waarom zegt ze dit? Ik bedoel maar, ze weet wat er gebeurd is tussen ons. Niall lijkt hier zo erg op mijn moeder. Altijd even het verleden vertellen en vragen stellen over het verleden waar ze het antwoord al op weten. Ik erger me daar echt heel erg aan. Just saying. 'Is dat echt zo?' Hoor ik Zayn vragen. 'Doe niet zo scheinheilig.' Zeg ik fel terug. Mijn moeder geeft mij een waarschuwende blik. 'Doe even rustig Denise, je hoeft niet zo bot te doen.' Ik haal mijn schouders op en kijk mijn moeder zonder emotie aan. Ik voel dat Zayn ook naar me kijkt. Ik zend hem ook meteen een stalen blik. Hij is niet de enige die is veranderd in 5 maanden. 

POV Zayn

'Denise kan ik je spreken?' Vraag ik een beetje ongemakkelijk. De tafel is afgeruimd. Maura is even de stad in en ik kijk samen televisie met Denise en Niall. Soort van dan. Denise zit op haar mobiel op twitter. 'Nee.' Hoor ik haar kortaf zeggen. Ik bijt op mijn lip. 'Denise.' Niall's stem is streng. Alsof hij wilt dat we weer bij elkaar komen. Denise zucht en staat op. Ik ben best blij dat Niall haar over hebt gehaalt om met me te gaan praten. Samen lopen we de keuken in. Ze gaat op het aanrecht zitten en ik sta voor haar. Ze kijkt me strak aan en ik zit een beetje zenuwachtig aan mijn shirt te friemelen. 'Waar wil je over praten? Praten helpt niet, dat weet je na 4 jaar.' Ik kijk haar aan, recht in haar ogen. Ze is veranderd. Haar ogen zijn blauwer geworden. Haar make up zit prachtig en haar lichaam is dunner geworden. Maar ze heeft altijd al een mooi figuur gehad. 'Het spijt me.' Zucht ik uiteindelijk. 'Tuurlijk, het spijt je. Hoevaak heb ik dat in mijn leven wel niet van jouw gehoord? Maar meen je er wat van? Nee. Je zegt sorry, je weet dat ik je vergeef en dan? Dan kwets je me opnieuw. Keer op keer. Ik kan het niet meer. Ik wil je niet vergeven. Je hebt mijn hart gebroken. Meer dan 1 keer. And it hurts. More than you know. Je kent me niet Malik, je weet niks meer van me. Jij bent een herrinering voor mij en ik voor jouw. Ik kan het niet meer Zayn. Ik kan niet meer van je houden. Maar..' Hoor ik haar zeggen. Dit kwetst me. Ik kom dichterbij. 'Maar?' Fluister ik. 'Maar ik hou nog steeds van je. Juist dat wil ik weg hebben. Juist dat mag verdwijnen uit mijn leven. Mijn gevoelens.. Voor jou!' Ze duwt me weg en loopt de kamer uit.

----------------

Aaawh.. :(

Waarom denken jullie dat het uit is tussen Zayn & Denise? :(((((( 

Trouwenss, wie upload snel? IKK. :)

Ik heb een 10 voor engels en een 8.6 voor Duits, wauw. :) 

50 votes en 8 comments? x

Everything has changedWhere stories live. Discover now