Hoofdstuk 22

1.7K 154 20
                                    

 POV Denise

''Je denkt dat ik een klein kind ben? Ik ben 18 Niall. 18!'' Gil ik hard. Hij schudt zijn hoofd. ''Laat maar Denise. Ooit ga je me begrijpen. Ooit begrijp je dat ik alleen bezorgt ben.'' Zucht hij. Ik schud woest met mijn hoofd. ''Nee Niall, je denkt alleen aan jezelf. Je denkt dat ik een sukkel ben die met al je beste vrienden ga daten. Nee Niall. Laat mij en Louis met rust. Het is toch al weer goed tussen mij en Zayn? Laat het rusten. Het is mijn leven. Ik vind Louis niet leuk als beste vriend. Ik vind hem leuk als mijn vriendje. Klaar.'' Zucht ik en met dat verlaat ik de kamer. Weg van deze grote grap die me raakt. Wat verwacht Niall wel niet van me? 

-------

POV Niall

''Denise. Kom terug.'' Zucht ik en loop achter haar aan. Ze loopt naar de tuin. Om in de tuin te komen, moet je langs de keuken. Daar staan ze dan. Louis en Zayn. ''What's up Denise?'' Hoor ik Louis bezorgt vragen. Denise kijkt me aan. Ik sluit me ogen. Yes. Zometeen word Louis boos op me. Want ja.. Ik ''stook'' tussen Louis en Denise. Wat echt niet mijn bedoeling is. Denise zucht. Ik open mijn ogen weer. Ik kijk haar smekend aan. ''Niks. Laat maar.'' Zegt ze en glimlacht zacht naar Louis. Zayn kijkt ons verward aan. Maar focust zich nu weer op zijn mobiel. ''Babe, ik ga naar de supermarkt. Ga je mee?'' Vraagt Louis lief aan Denise. Denise schudt haar hoofd. ''Nee sorry.'' Louis haalt zijn schouders op en druk een kus op haar neus. Denise glimlacht. Ugh, dat ze het nogsteeds niet snapt. Ik kijk naar Zayn. Hij kijkt snel weg. Ik grinnik. Die gozer zag die kus wel. ''Ehm, dankje Denise.'' Zucht ik. Het boeit me niet heel veel dat Zayn zometeen iets door krijgt want ja. We weten allemaal dat hij Denise terug wilt. Denise kijkt me aan zonder emotie. Ze schudt haar hoofd en loopt langs me. ''Denise. Wacht nou even.'' Ik loop wéér achter haar aan. ''Niall, laat haar nou even.'' Hoor ik Zayn het voor haar opnemen. Denise draait zich om en glimlacht even naar Zayn. Ik zucht. Ik geef het op. Ik loop naar de koelkast. Daar haal ik een blikje frisdrank er uit. ''Waar gaat jullie 'discussie' over?'' Zayn vergrendelt zijn mobiel en kijkt me aan. Eerlijk zijn duurt het langst toch? ''Ik heb soort van tegen Denise gezegt dat jij haar prins bent en niet Louis.'' Ik bijt op mijn lip. ''Je deed wat?'' Hoor ik Zayn boos zeggen. ''Wat? Ik wil alleen dat jullie weer gelukkig word? Tuurlijk hoor, ik doe het weer fout.'' Ik gooi mijn armen omhoog. What the fuck. Ik wil het alleen maar beter maken voor iedereen. Maar nee hoor, iedereen is weer boos op Niall. ''Louis en Denise zijn leuk samen. Geloof me. Ik ben een hartenbreker. Dat heb je gemerkt Niall. Laat het rusten. Louis maakt haar gelukkig. Bemoei je er gewoon niet mee.'' Zayn kijkt me pissig aan. ''Zayn, je houdt toch van haar? Vecht voor haar dan verdomme.'' Ik sla op de tafel. 

POV Denise

Ik hoor ze schreeuwen. Om mij. Ugh. Nee Niall. Zayn vind mij niet leuk. Waarom geef je niet gewoon op. Waarom ben je in godsnaams zo random? Tell me. ''Ja Niall, ik vind Denise leuk. Nu blij?'' 

Whut? 

Huh?

Dit is niet waar.

Hij heeft met Alli?

What the fack.

Ik sluit mijn ogen. Ik vind Zayn toch niet meer leuk? Alles voel ik naar boven komen. Mijn gevoelens voor Zayn, mijn gevoelens voor Louis. Maar ook mijn gevoelens voor Justin. Justin.. Mijn aller- aller eerste crush. De jongen die ik niet eens in het echt kende. Maar toch me speciaal liet voelen. De jongen die mij in een depressie bracht. Hij. De jongen die me op 1 dag de slappe lach kon laten krijgen. Achter mijn beeldscherm. Achter dan vierkante ding. En ook op die dag een traan over mijn wang kon bezorgen. Maanden wist ik niet waar hij aan dacht. Waar hij uberhaupt was. Maanden heb ik geen woord van hem gehoord. Toen was hij er. Ineens. Zoals Niall al zei. Ik viel als een blok voor mijn beste vriend. Hetzelfde als voor Louis. Maar de gevoelens van Zayn.. Zijn ze echt? Wil ik hem terug? Wil ik de jongen terug die keer op keer mijn hart heeft gebroken? Wil ik de jongen terug die me keer op keer het speciaalste meisje op aarde heeft laten voelen? Die me heeft laten huilen.. Positief en negatief. Of is mijn beste vriend een betere keuze? Louis. Die elke keer weer weet hoe je een glimlach op mijn gezicht kan toveren? Die nog nooit mijn hart heeft gebroken. Ik bijt op mijn lip. Mijn blik valt op mijn arm. Op dat litteken. ''Zayn'' Ik sneed zijn naam in mijn arm. Hij was er niet meer in mijn leven. Maar met dit litteken zou hij toch altijd bij mij zijn. Ookal vervaagt de litteken. Hij zal nooit verdwijnen. Net als Zayn in mijn hart. Net als de gevoelens voor Zayn. Ze vervagen, maar verdwijnen nooit. Never. Nog niet in duizend jaar. Dit was het moment dat alles helder voor me werd. 

Ik wil Zayn terug.

--------

Morgen op  V A K A N T I E ! :D. Ik hoop dat jullie het hoofdstuk leuk vonden en dat Denise de goeie keus heeft gemaakt voor jullie. Denken jullie dat het echt officeel word? 

Sterkte voor iedereen die vandaag nog naar school moest. 

Everything has changedWhere stories live. Discover now