Hoofdstuk 25

1.5K 140 19
                                    

POV Denise

''Ik merk der niks van hoor, ik win nogsteeds niet van jou met armpje drukken. Of van de andere jongens.'' Hij begint te lachen. Door zijn mooie witte tanden en zijn leuke lach begin ik ook te lachen. ''Ik denk dat je met Louis moet praten.'' Hoor ik Zayn serieus zeggen na een tijdje. Ik zucht. ''Zal wel moeten.'' Tuurlijk wil ik niet met Louis praten. Ja hoi Louis, ik ben weer met Zayn en jij bent ook vreemdgegaan dus laten we weer vrienden zijn. Prachtige zin enzo. Ik wil geen ruzie met Louis. Echt niet. 

---

POV Louis

''Waar is Denise?'' Vragend kijk ik Harry aan. Harry wijst naar de achtertuin. Ik haal mijn schouders op en loop vervolgens naar de achtertuin. Zachtjes schruif ik de schruifdeur open. Daar staat ze met Zayn. Misschien moest ik dat verwachten, misschien ook niet. Ze hebben lang ruzie gehad en ik hoop echt dat ze het goed hebben gepraat met elkaar. Want geloof me dat je hun twee echt niet boos wilt zien. ''Denise, Zayn.'' Zeg ik met een glimlach en loop naar ze toe. Denise kijkt me ongemakkelijk aan en Zayn bijt op zijn lip. Ik trek mijn wenkbrauw op. ''Is er iets?'' Ik kijk ze achterdochtig aan. ''Lou, ik weet dat je bent vreemd gegaan.'' Hoor ik Denise zacht zeggen. Mijn mond valt open. ''Vreemd gegaan, wat?'' Ik kijk haar ongelovelijk aan. ''Je kan doen alsof het niet zo is.. Maar ik weet van wel.'' Zucht ze. Oke. Ze heeft gelijk. Ik ben vreemdgegaan. Het is misschien niet goed om te liegen nu. Ik kijk omlaag. ''Dus het is wel waar.'' Zucht ze. Ik knik zachtjes. ''Waarom lieg je tegen me?'' Ik kijk haar aan. Ik zie tranen in haar ogen. ''Ik wou je niet kwetsen.'' Stamel ik. ''Ja en daarom ga je vreemd. Lieg je tegen me. Wees eerlijk tegen me. Je mag me alles flikken, echt waar Louis. Maar lieg niet tegen me. Dan maak je alles alleen maar erger.'' De eerste tranen rollen over haar wangen. Ze veegt ze snel weg. ''Sorry.'' Zeg ik zachtjes. Ik ben best wel soft. Geloof me. Ik ga vreemd, ik lieg tegen mijn vriendin en dan is het enige wat ik kan zeggen 'sorry'. Ze geeft geen reactie. Na een tijdje kijk ik omhoog. Ze kijkt me recht in mijn ogen aan. ''Het spijt mij ook Lou.'' Zucht ze zacht. Ik kijk haar vragend aan. ''Waarom spijt het jou?'' Ik voel dat er een brok in mijn keel zit. Ik wil huilen, echt waar. Maar ik hoor sterk te zijn. Ik slik mijn tranen in. ''Ik wil niet meer verder, niet omdat je vreemd bent gegaan. Maar omdat ik zeker weet op wie ik echt verliefd bent. Wie mijn prins op het witte paard is. Ik weet zeker dat jij ook een super leuke en mooie meid hebt gevonden. Ik denk dat het hier eindigt.'' Zucht ze zacht. Ik knik zachtjes. Eleanor. Eleanor Calder. Dat is het meisje. Waar ik verliefd op werd. Voor Denise. En nu weer. Ik ben voor haar gevallen. Niet voor mijn beste vriendin, maar voor mijn crush. Geloof me, Denise is echt een pracht meid. Denise is grappig, leuk en vooral zorgzaam. Maar mijn hart is bestemd voor Eleanor. Dat weet ik zeker. ''Dus je gaat weer met Zayn?'' Ik kijk Denise aan. Denise knikt zacht. ''Zorg goed voor haar, ze is echt een super leuke meid. Ik ben blij voor je Zayn. Het is je gegunt.'' Zeg ik glimlachend naar Zayn. Zayn glimlacht. ''Bij jou ook, Lou. Ik zal me best doen voor Denise. Vertrouw me maar.'' Ik krijg een warme glimlach van Zayn terug. Ik zie het nu ook. Niet alleen Denise. Maar ik ook. Zayn komt terug. De oude Zayn. Zayn die we allemaal hebben gemist. Zayn die altijd voor iedereen klaar staat. Die wel open staat. De warme Zayn. Een van mijn allerbeste vrienden. Hij is terug.

POV Zayn

Met Denise op mijn schoot zit ik bij het zwembad in onze achtertuin. ''Zayn?'' Ze kijkt me vragend aan. Ik kijk haar aan en geef haar een knikje dat ze verder mag vragen. Ze kijkt me nogal serieus aan. ''Ik denk dat jij zwemles nodig hebt.'' Ze kijkt me grijnzend aan. Ik begin te lachen. ''Ik kan prima zwemmen.'' Zeg ik vol sarcasme. Zachtjes por ik in haar zij. ''Dan niet he.'' Lacht ze. ''Je moet me niet zo pesten.'' Pruil ik. ''Sorry, dat is mijn grootste hobby. Het spijt me.'' Ze aait over mijn hoofd heen. ''Nu doe je het weer!'' Zeg ik nep boos. Ze knijpt in mijn wangen. ''Wat ben je toch schattig, kleine Zayn.'' Ik kijk haar raar aan. ''Ben jij op je hoofdgevallen?'' Ik kijk haar verward aan. ''Ja, heel hard.'' Pruilt ze. ''Kusje der op?'' Ik kijk haar lachend aan. ''Ja.'' Zegt ze grijnzend. ''Krijg je niet.'' Ik hou er van om Denise te plagen. ''Ik vraag wel aan Niall of hij mij een kusje geeft, want hij is wel lief!'' Zegt ze nep boos en staat op. Ik grijns. ''Oh nee. Je gaat bij me weg! Nachtmerrie. Het spijt me lieve prinses van me. Je bent alles voor me. Verlaat me niet.'' Dramatisch zak ik op mijn knieën. Ze begint te lachen. 

----

Het word een Q&A! 

Maar eh, ik heb dus geen vragen. Dus vraag maar raak! Het mag over alles gaan. Over dit boek, over You've always hated me of over mijn leven. Alles kan. (: 

Vergeet niet te fannen, voten en te commenten.

Of wat op mijn message bord te schrijven, dat maakt me blij (: 

xx

Everything has changedWhere stories live. Discover now