5

5.3K 406 12
                                    

Cand se trezi Tej constata fericita ca e ziua libera a celor doi frati, iar ea iubea acea zi. Cobori fredonand in bucatarie si incepu sa prepare micul dejun. Ii cunostea atat de bine incat stia ca daca nu le-ar face ceva de mancare cu siguranta ar ramane flamanzi sau si-ar ineca foamea in fast food.

La scurt timp White si Caleb se trezesc si decid sa coboare pentru a servi micul dejun. Pe fetele lor se putea citi cu usurinta multumirea cand au observat mancarea din farfurii. Ambii se apropie de ea, iar White o ia rapid in brate. Caleb se apropie si el mai mult, iar Tej simte deja cum aerul din bucatarie se incalzeste mai mult decat ar trebui. Barbatii par sa observe asa ca isi lipesc rapid buzele de obrajii fetei. Acestea imediat incep sa prinda o culoare rosiatica, iar cei doi incep sa chicoteasca.

- Sa inteleg ca micuta noastr nu  mai primit asa tip de atentie din partea barbatilor?

Fata ii arunca o privire nervoasa lui Caleb in timp ce incearca sa se elibereze din bratele puternice ale lui White.

- White, Caleb, lasati-ma altfel...

- Altfel ce? Ne vei bate sau ne vei alunga din propria noastra casa?

- Idioti...

Tej nici nu reusi sa termine bine, caci ochii celor doi par sa prinda o nuanta mai intunecata, iar White o intoarce brutal cu fata spre el.

- Idioti zic? Bine ca acesti idioti te-au adapostit la ei in casa si nu te-au lasat sa mori pe strada.

Strigatul lui o facu sa tremure, iar fara sa isi dea seama lacrimile au inceput sa ii curga pe obraji. Reuseste sa se desprinda din bratele lui si fuge spre camera pe care o considera a ei. Le auzea glasurile cum o striga, insa era prea tarziu. Intelese ca era pentru cei doi o povara, iar ea nu isi dorea acel lucru.

Incepu sa isi puna putinele haine pe care le avea intr-o geanta, in timp ce incep sa se auda niste batai in usa. Nu le acorda atentie si imediat cum termina de impachetat descuie usa si dori sa plece. Nu reusi prea mult, caci White o opri.

- Unde pleci?

- In strada, unde probabil voi si muri, dar nu te ingrijora, multumesc ca m-ati adapostit!

Fata scoase rapid din buzunat cateva bancnote, in timp ce Caleb isi privi fratele furios, fiind gata sa il stranga de gat.

- Tej, la naiba! Stii foarte bine ca sunt usor de enervat, dar crede-ma regret extrem de mult tot ceea ce am spus.

Il privi urat si isi lua geanta de pe podea, apoi ii zambi cu sarcasm:

- Imi pare rau, insa Tej imi spun doar prietenii.

Se departa de cei doi si se indrepta spre usa. Dori sa iasa, insa incremeni cand auzi tipetele celor doi. Scapa geanta pe jos si se intoarce spre scari. Isi duse mainile socata la gura, in timp ce Caleb lua telefonul sa sune la ambulanta. Fugi spre scari si ii privi chipul alb al lui White, unde se preling niste firisoare de sange. Ii strange camasa in pumn si simte cum lacrimile deja incep sa curga.

- White, deschide ochii, te rog!

Bratele lui Caleb o indeparteaza de corpul inert si il ridica de pe podea. Isi intinse fratele pe pat si il privi trist. Teju il imbratisa strans si dadu drumul lacrimilor sa curga mai tare.

- E doar vina mea...

- Tej, linisteste-te, totul va fi bine, doctorul va veni in curand.

La scurt timp se aude soneria, iar un domn veni in camera barbatului pentru al vedea. Desi Caleb ii recomada sa plece in camera sa, fata refuza. Se simtea intr-o mare masura vinovata de starea barbatului.

- Caleb, totul va fi bine. Cand se va trezi White probabil va avea unele ameteli, insa piciorul ii este fracturat. I-am pus un bandaj, insa dupa ce isi va reveni va trebui sa il duci la un control mai amanuntit.

-Multumesc.

Caleb pleca sa il conduca pe doctor, in timp ce Tej ramase langa White. Barbatul incepu sa se foiasca si la scurt timp se trezi. Acesta se ridica incet, iar Teju il imbratisa rapid. Barbatul o cuprise la randul lui si ii plasa un sarut pe frunte.

- Pitic, nu ai plecat?

- Cum as putea sa plec cand tu esti in asa conditie, mai ales ca asta tot e din cauza mea.

- Nu e adevarat, eu am fost un mare idiot. Iarta-ma, Tej.

Fata doar il imbratisa mai tare, iar el ii zambi.

- Ce ai spune daca m-ai ajuta sa cobor la parter. Am nevoie de un pahar de apa. Ma simt extrem de deshidratat.

Ea doar dadu din cap si il ajuta sa coboare scarile, care pareau extrem de alunecoase. Il ajuta sa se aseze pe canape, apoi pleca spre bucatarie. Cand reveni auzi un glas extrem de cunoscut, asa ca se opri intr-un colt. Nu avea idee de ce Malakai veni pana la ea.

- Unde e Teju?

- Cine esti si ce treaba ai cu ea?

- Eu nu pun aceeasi intrebare de doua ori, asa ca ar fi bine sa o chemi.

White incepu sa se enerveze si dori sa o cheme, insa nu reusi sa zica nimic caci Malakai il opri.

- Spunei sa imi aduca si una pahar de apa, daca tot o chemi.

Cu aceste cuvinte fata nu mai rezista si iesi din coltisorul unde era ascunsa si fara a se mai gandi de doua ori ii arunca paharul de apa in fata.

TejuWhere stories live. Discover now