15

4.1K 344 15
                                    

Tej dori să se desprindă de Malakai, însă acesta o cuprinse mai bine în brate, apoi îi plasa un sărut pe frunte. Dorea să îi dea toată afectiunea pe care o merita, deoarece ajunse să se simtă extrem de atras de ea. Tina pentru el fiind doar un mod de ai închide gura mamei sale.

Simti cum Tej tresare, iar el se întoarse spre usa care se deschise cu putere. Adele intra furioasă și cu lacrimi in ochi. Pe fata i se putea citi cu ușurință nervozitatea și dezamăgirea. La vederea ei Tej încerca sa se depărteze de el, insa bărbatul nu o lasă.

- Mama? Ce cauți aici?

- Malakai, cum îmi poți face așa ceva? Nu te-ia gândit la Tină nici macar o clipa?

Malakai doar își dădu ochii peste cap și o lasă pe Tej intr-o parte, apropiindu-se de femeie pentru ai șterge lacrimile, insa aceasta il îndepărta imediat.

- Cum ai putut? Unde e fiul meu? Cel care spunea că se va căsători cu cineva de rangul său? Unde e acel Malakai care nici nu se uita la o fata ca asta. Nici nu pot înțelege ce ai putut vedea la ea. E urâtă, grasa, nu are pozitie sociala, bani sau relații.

- Mama!

Țipătul bărbatului făcu femeia să tacă. Nu doarea ca Tej sa fie insultată. Chiar daca persoana care o insulta era mama sa.

- Te rog, taci! Nu mă interesează părerea ta despre Tej.

Femeia era intr-un soc total, așa că doar ieși furioasă din camera și trânti ușa în urma să. El isi trecu mâna prin păr și se întoarse spre Tej. Când o văzu simți cum inima i se rupe. Avea lacrimi în ochi, si își ținea strâns picioarele la piept. Se apropie de ea și dori sa o ia in brate, insa fu refuzat.

- Tej?

- Du-te la mama ta. La Tină. Adele are dreptate. Nu ai pentru ce sa te căsătorești cu mine. Sunt doar o străină.

El isi dădu ochii peste cap și se apropie de ea, apoi o strânse la pieptul sau fara ai lăsa o cale de scăpare. Nu mai dorea să îi dea drumul din brațele sale, așa că începu să îi mângâie cu tandrețe părul și să îi plaseze niște săruturi liniștitoare.

- Tej, eu țin la tine, bine? Fii sigura ca mama mea nu va putea face nimic ca sa ne desparta, da?

Ea doar tăcu. Îi intelegea femeii durerea, însă nu îl intelegea pe Maklakai. Nu îi intelegea intentiile si nici de ce ajunse să se comporte atât de frumos cu ea, mai ales după toate neintelegerile dintre ei. Pe când el doar ofta. Dorea să îi spună adevărul, însă nu era pregătit. Nu acum. Doarea să o tina aproape de el până la sfârâit. Oricât ar însemna asta.
După scurt timp văzu cum fata adormi, asa ca o ridică în brate si o aseza bine pe pat. Apoi o inveli pentru a nu raci. Îi era atât de frică pentru ea. Luând în considerare spusele medicului la orice soc stare i-ar putea agrava starea. Asa ca doar inghiti în sec si se aseza alături de ea in pat. Ca mai apoi să o tragă intr-o imbratisare. O stare de bine începând să i se instaleze în corp. Până în momentul în care adormi.

Când se trezi fu întâmpinat de niste ochi căprui care îl privesc din fotoliul de lângă pat. Tresări si se ridica. Apoi zâmbi la vederea femeii trecute de a doua tinerete. Nu o mai văzu de mult timp, asa ca imediat cum se apropie de ea o lua intr-o imbratisare strânsă.

- Bunico.

- Kai! Scumpul meu. Nu te-am văzut de atâta timp.

- Nu inteleg ce cauti aici?

- Urmează nunta nepotului meu si eu sa nu vin? Nu ar fi frumos din partea mea.

El ofta si se aseza pe marginea patului, având grijă să nu o trezească pe Tej, care încă dormea. Acum intelegea ca mama sa îi chema bunica pentru a îl convinge ea sa o părăsească pe Tej, însă fara a sti ca el nu o va mai lăsa niciodată să plece de lângă el.

- Deci? Mama te-a chemat?

- Exact. Acum spune-mi ce se întâmplă cu adevărat.

El îi făcu femeii semn să îl urmeze, apoi o conduse intr-o alta camera, goala. Apoi începu să îi povestească cu lux de amănunte cum a inceput relatia lui cu Teju, până la momentul când a aflat de la medic vestea care l-a făcut să ia acea decizie. Femeia isi duse mana la gura socata si isi privi cu căldură nepotul. Apoi îl luă intr-o imbratisare strânsă. Una de care el avea nevoie.

- Kai? De ce nu îi spui asta si Adelei?

- Bunico, o cunosti pe mama. Nu vă accepta nici asta. Vă spune ca mă căsătoresc cu ea din mila.

Femeia dădu aprobator din cap si se ridică. Malakai o privi întrebător, iar ea îi făcu un semn să se ridice si el.

- Bunico, unde mergem?

- Vreau să cunosc fata care a reusit să te vrăjească.

El doar zâmbi si se indrepta din nou spre camera unde dormea Tej. Când intră o zări pe pat, intr-o pozitie turcească încercând nervoasa să găsească ceva la televizor, insă imediat cum văzu femeia în vârstă se ridica rapid din pat si încerca să îl aranjeze, pe când Edith doar rase si se apropie de ea. Apoi o lua intr-o imbratisare.

- Nepotul meu are niste gusturi foarte bune.

Ea zâmbi rusinata si il privi pe Malakai care îi făcu semn spre obraji. Asa ca ea isi lăsa privirea in jos, iar femeia chicoti.

- Apropo, am uitat să mă prezint. Edith. Bunica lui Kai.

- Kai deci?

Tej îi aruncă o privire cu subinteles, iar el zâmbi. Edith le arunca o privire fericita si intelese ca nepotul ei facu cu siguranta cea mai buna alegere.

TejuDonde viven las historias. Descúbrelo ahora