28

2.9K 221 5
                                    

Zborul spre casa fu unul extrem de relaxat pentru ambii. Malakai nu îi dădu drumul mâinii lui Tej pe tot parcursul zborului, iar ea zâmbea. Abia aștepta să ajungă acasă și să îi revadă pe toți. Însă mai ales aștepta să le dea vestea cea mare.

Cum au ajuns în aeroport au fost întâmpinați de Sammy si White, care erau mai mult decât fericiți să îi întâmpine. Toți s-au îmbrățișat, iar White îi conduse la masina care îi aștepta afara.

Intrați în casa, Tej fu întâmpinată de Blake și Kara care plângeau. Au luat-o în brate, iar fata le sărută frunțile. Nu îi venea să creadă cat de mult au crescut cei doi intr-un timp atât de scurt.

— Tej, de ce ne-ai părăsit?

Fata începu și ea sa plângă și își lăsă privirea în pamant, iar Malakai observă asta. O lua de lângă copii și le zambi.

— Pitici, Tej are nevoie de odihna. Drumul a fost extrem de obositor pentru ea.

Cei doi l-au privit, apoi s-au așezat pe canapea. Pe când Edith la vederea fetei o lua imediat în brațe și îi sărută obrajii.

— Nepoata mea, nu ai idee cat de mult ți-am dus dorul. Mai ales Malakai. Să nu mai pleci niciodată astfel.

Fata dădu aprobator din cap și o îi zâmbi. Apoi își îndreptă privirea spre Adele. Femeia stătea într-un colț și o privea. Simți un fior pe șira spinării, insa hotărî să se apropie de ea.

Cu pași mărunți ajunse alaturi. O analiza preț de câteva secunde, apoi văzu cum aceasta izbucnește în plâns. Își impreuna mâinile în fața ei și vorbi:

— Te implor, Teju, iarta-ma. Îmi pare rau pentru toate acele cuvinte urâte pe care ți le-am spus până acum, insa acum am înțeles cât de importantă ești pentru fiul meu.

Teju se apropie de femeie și îi lua mâinile în ale ei și îi șterse lacrimile.

— Nu trebuie să îți ceri scuze, mama. Orice femeie are dreptul de a-și face griji pentru viitorul fiului ei.

După acele cuvinte Teju o îmbrățișa, iar Malakai zâmbi fericit. În sfârșit mama sa isi dădu seama cat de importanta era Teju în viața lui.

Cele doua s-au desprins din îmbrățișare, iar Teju simți imediat cum o stare de amețeală o cuprinse imediat. Malakai observa asta și se repezi pentru a o prinde in brațe. Îi înconjura grijuliu talia cu mana și o ajuta sa se așeze pe canapea, pe când Adele ii aduse un pahar cu apa.

— Doamne, Kai? Ce i s-a întâmplat?

Bărbatul zâmbi. Apoi plecă spre bucătărie pentru a aduce o cutie cu bomboane. Pe când toți îl priveau  uimiți de reacția pe care o avu.

— Bunico, mai întâi mănâncă aceste bomboane.

Femeia dori sa refuze, insa Malakai o forța, apoi le dădu bomboane copiilor, mamei și lui White care apoi o servi și pe Sammy.

— Malakai, țin să cred că ai înnebunit.

El își dădu ochii peste cap și se așeza pe canapea alaturi de Tej. Își așeză mana pe pântecul ei și se aplecă pentru ai plasa un sărut.

— Țin să te felicit bunico, vei deveni străbunica, iar mama bunica.

Lacrimile au început să curgă din ochii tuturor, iar Blake și Kara s-au apropiat de Teju. Și-au plasat mânuțele pe pântecul ei și au început să îl mângâie.

— Vom avea un verișor!

Țipătul lui Blake îi facu pe toți să chicotească, iar pe Kara sa dea nemulțumită din mâini.

— Va fi fetița!

— Sunt de acord cu Kara. Va fi fetița. Băieții sunt o durere de cap.

Sammy își susținu nepoata la fel și Adele. Pe când Edith și White l-au susținut pe băiețelul care devenea din ce in ce mai fericit.

— Ajunge, liniștiti-va.

Glasul lui Malakai îi făcu pe toți să se calmeze, apoi se ridica în picioare.

— Nu ar importanta ce va fi. Băiat sau fată. Îl sau o voi iubi la fel de mult. 

Bunica si mama sa au dat din cap aprobator, apoi Adele pleca din sufragerie. Totuși se întoarse la fel de rapid. Avea în mână o cutie, iar când o deschise Edith își privi mandra nora.

— Teju, acesta e colierul nostru de familie. Se da din generație în generație nurorii familiei, iar cum tu ești unica nora, e al tau. Insa nu uita că pe lângă nora noastră ai devenit și fiica acestei familii.

Teju zâmbi, iar Adele îi puse la gât colierul. Fata il atinse, iar zâmbetul incepu sa i se lărgească. Apoi se ridica în picioare și o îmbrățișa pe Adele.

— Mulțumesc, mama.

— Nu, Tej. Nu îmi mulțumi. Eu trebuie să îți mulțumesc că ai intrat în familia noastră.

2 capitole și epilogul

TejuWhere stories live. Discover now