27

2.8K 230 22
                                    

Când se trezi, Teju simți o prea cunoscuta stare de amețeală si totuși prefera sa se ridice, insa nu reuși. Două brațe o țineau prea strâns pentru a o lasă să facă vreo altă mișcare. Imediat înghiti in sec și își ridica privirea. Când i-o întâlni pe a lui simți că e gata să leșine din nou, insa nu o făcu. Începu să se smuceasca in brațele lui, insa fara nici un folos.

- Ce cauți aici?

Dori să îi tipe acele cuvinte în fața, insa nu reuși. Totul sunând mai mult ca o șoaptă.

- Am venit după voi, iubito!

Fericirea din glasul lui Malakai o făcu extrem de suspicioasă la fel și cuvântul "voi".

- Kai, de ce ai spus voi?

El afișa un zâmbet imens la auzul apelativului și ii plasa un sărut rapid pe buze ieșind din cameră și lasand-o extrem de confuză. Totusi se întoarse la fel de repede cu niste foi în mana. I le înmâna, iar Teju observa imediat numele spitalului unde dadu analize. Începu să citească, iar ochii i s-au umezit instant. Nu îi venea să își creadă, așa că își ridica capul spre Malakai, care o privi aprobator.

- Voi fi mama?

- Corect, iubito, iar eu voi fi tata. Si sper ca e fetița.

Teju chicoti si îl îmbrățișa strâns pe bărbatul care se afla alături. Malakai îi plasa un sărut pe frunte fericiti și rămase așa câteva minute bune. Cu buzele lipite de fruntea ei și cu brațele strângând-o la pipet ne mai dorind să o piardă vreodată. Fericirea lui insa nu dura mult caci Tej îl împinse de lângă ea.

- Te rog, pleaca!

Malakai o privi uimit și dori să se apropie de ea, însă aceasta nu îl lasă să se apropie, ci din contra se dădu mai în spate, până când ajunse la capătul patului.

- Iubito, ce e cu tine?

- Nimic. Acum pleacă. Te-ai căsătorit cu mine din mila.

Malakai își dădu o palama mintala apoi își lăsă privirea în jos. Știa că acele cuvinte au rănit-o, însă nu mai avea de gând să o lase să plece din nou.

— Nu plec din Sidney fără tine. 

— Serios? Si de unde brusc a apărut atâta interes pentru mine? Din cauza ca sunt insarcinata sau din cauza ca îți e și mai mila de mine?

Malakai își ridică privirea, iar ochii lui trădau dezamăgirea. Nu îi venea să creadă că ea ar putea gândi așa ceva despre el. Mai ales ca tot ceea ce făcu în ultimul timp fu pentru a o proteja și a o face pe ea fericita.

— Mă dezamăgești, Tej. Timp de cinci luni am umblat pe la cei mai buni detectivi și am platit sume imense doar pentru a afla un indiciu despre unde te-ai putea afla. Iar atunci când am aflat de Sidney am zburat imediat aici. Am mers ca prostul la acel spital apoi am venit la tine cu aceste analize pentru a te lua înapoi. Fiindcă te iubesc femeie, înțelege! Nu îmi e mila de tine. Ci te iubesc, la naiba, din suflet. Si îmi doresc să fiu alaturi de tine și copil cât mai mult.

Când termina de vorbit observă ca Teju are lacrimi în ochi. Se apropie de ea și i le șterse. Surprins fiind de faptul că ea nu o respinge din nou. Ci din contra își încolaci brațele în jurul trunchiului lui și își lăsă capul să îi cadă pe umăr.

— Îmi pare rău, Kai. Însă nu ai idee cat de neputincioasa mă simt. Nu ai idee cum e să te simți știind că maine sau poimâne vei muri. E groaznic, iar acum nici măcar nu știu dacă voi reuși vreodată să îmi văd copilul si sa îl strang în brațe.

Malakai îi acoperi buzele cu un sărut, iar ea îi răspunse bucuroasă. Dorința de al săruta apărând chiar din clipa când îl văzu la ușă. Când s-au desprins Malakai o privi mustrător.

— Să nu te mai aud niciodată ca mai spui așa ceva. Ne vom vedea copilul si îl vom crește împreună. Promit. Mai ales ca am vorbit cu un doctor de starea ta, iar imediat cum ne întoarcem mergem la el.

Teju dădu din cap fericita si îl mai sărută odata înainte de a se ridică din pat, pe când Malakai o privea un pic neînțelegand acțiunea.

Teju scoase rapid din dulap o geanta și puse în ea puținele lucruri pe care le avea. Atunci el zâmbi, iar ea îi tasta rapid un mesaj lui Naomi prin care îi explică plecarea ei neplanificată, însă care o bucura extrem de mult pe prietena ei cu parul roz.

— Iubitul, sunt gata să mergem înapoi. Însă dacă până în Sidney am venit despărțiți, de aici ne vom întoarce împreună și cu un mic călător alături de noi.

3 capitole și epilogul. Ne mișcăm repede.

TejuWhere stories live. Discover now