7

5.2K 404 21
                                    

Malakai arunca nervos toate obiectele pe care le găsea în camera. Ii venea să țipe la câți nervi reusi sa ii creeze Teju în doar câteva minute. Luă o vaza de pe o noptiera și dori sa o arunce în perete, însă ușa se deschise, iar el se opri. Privi persoana care reusi sa il intrerupa, iar un zambet ii contura buzele. Ca mai apoi da isi deschida bratele pentru a lua fata din faţa sa in brate.

— Fratioare, înțeleg că mă iubești, însă nu mă omori.

Băiatul îi rase și isi sărută sora pe frunte. Nu o mai vazu de ceva timp, iar pentru el acea revedere era una extrem de plăcută.

— Doamne, Sammy, a trecut o vesnicie de cand nu te-am vazut. Nu ai idee ce dor mi-a fost de tine.

— Kai, știi bine că și mie mi-a fost. Însă nu credeam că te voi revedea din nou
împreună cu acea piti.

— Sam, ce ți-am spus eu tie de acest apelativ?

— Dar... E numai vina mamei, ea te obliga sa te căsătorești cu ea și nu e corect.

— Doctor dragoste, taci din gură și hai sa coboram. Oaspeții așteaptă.

Fata oftă, pe când Malakai îi înconjura talia și coborî cu ea. Știa că sora sa poate vorbi mult despre viitoarea lui sotie, însă hotărî că e mai bine sa îi închidă gura și să coboare la oaspetii, care cu siguranta ii asteapta.

Ajuns jos caută cu privirea o anumită persoană, iar când o văzu făcu o grimasa. Vorbea cu un bărbat în timp ce trebuia să aibă grijă de copii, așa că își ceru scuze de la Sammy și pleca in direcția ei, însă imediat simți două brațe în jurul gâtului, și un glas inconfundabil de pițigăiat îi "alina" urechile.

— Malakai, babe, ce dor mi-a fost de tine. Nu ai idee de când aștept să te revăd.

— Tina, hei...

— Babe, s-a întâmplat ceva? Sau nu te bucuri sa ma vezi?

— Uite ce e, Tina, acum nu am timp de tine deloc. Așa ca lasa-ma.

El o îndepărta și se întoarse în drumul lui, însă spre marea lui surprindere Tej dispăru din locul unde o văzu ultima oară. Când o găsi era împreună cu copii și îi culca. Pentru un moment se opri în tocul ușii și privi fascinat imaginea din fata lui. Își dorea extrem de mult o familie fericita, însă afacerile reprezentau un factor mult mai important pentru el.

Cu un scârțâit de podea intra, iar Teju se ridică nervoasa din pat. Îl împinse afara din cameră și îi aruncă o privire furioasă.

— Abia i-am adormit, iar din neatenția ta se puteau trezi si sunt sigură că nu știi cât de greu adorm.

— Oricum asta e treaba ta, nu? Altfel de unde vei face bani daca nu de pe urma unor copii.

Fata doar îi ignoră vorbele și îl ocoli. Avea să îi spună Xeniei că pleacă și să îl sune pe Caleb sa vină după ea, insă nu reuși să facă nici un pas fiindcă Malakai îi prinse încheietura.

— Nu am terminat de vorbit.

— Ba eu cred că am terminat.

Ea își trase mana și pleca rapid din acel loc Malakai fiind pe urmele ei. Din dorința de a scapa fata o luă într-o parte a casei unde mergea numai atunci când dorea să se relaxeze.

O mică piscina i se arată, iar ea răsuflă ușurată când nu mai simți nici o prezenta in spate. Se apropie de apa, iar in acel moment simți două brațe cum o împing in apa nu prea adâncă. După ce reuși să se ridice mulțumi în gând că apa e de un metru cinzeci și cinci, fiindcă dacă era la fel de adâncă ca cea de afara era sigură ca nu mai reușea să iasă la suprafață. Ridică privirea si constata uimita ca si Malakai intra in apa. Erau la o distanta considerabila, până când el începu să se apropie amenințător.

— Ți-am spus că nu voi uita acel incident. Asa ca acum cere-ți iertare!

Fata doar îi aruncă o privire indiferenta și încercă să plece, insa fara a se gândi de două ori Malakai îi prinse brutal încheietura mâinii. Tej mari ochii si încerca să se tragă din acea stransoare.In acel moment acesta se întoarse și o lipi de el tinandu-i mâna la spate.

Apropierea dintre ei o făcea pe fata sa respire scandat, in timp ce se priveau in ochi, el vorbi din nou:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Apropierea dintre ei o făcea pe fata sa respire scandat, in timp ce se priveau in ochi, el vorbi din nou:

— Cere-ți scuze și terminam.

Fata doar îl privi speriată, in timp ce el ii presă mai mult încheietura, care de durere își înfipse unghiile in mana lui.

— Malakai, unde ești?

Când auzi glasul surorii sale acesta împinse fata si ieși din piscina. Sammy îl privea socata, pe când Tej doar rămase în acea apa rece într-o stare de soc.

La vederea fetei in piscina Sammy îi întinse mâna pentru a o ajuta să iasă, in timp ce ii aruncă o privire ucigătoare lui Malakai. Nu îi venea să creadă cât de nesuferit poate sa fie propriul frate.

Teju ieși din piscina, iar Sammy îsi dădu jos cardiganul pe care îl purta și îl înmâna fetei.

— Uite, îți va fi frig și vei raci fara el.

Fata îi mulțumi si îmbrăca haina. Apoi o a patra persoana își făcu simțită prezența în incapere. Xenia se îndreptă socata spre cei trei, iar la vederea fetei amuți. Dori sa spună ceva, însă Teju izbucni în lacrimi, atunci Malakai își întoarse privirea și o anumită nota de regret i se putea citit în ochi. Dori să facă un pas spre ea, însă se opri când fata începu să vorbească.

— Îmi pare rău, Xenia, însă nu mai doresc sa lucrez aici. Sper sa ma înțelegi.

— Dar, Tej...

— Nu, îmi dau demisia. Acum mă scuzați...

Ii dădu un mesaj lui Caleb pentru a veni după ea și ieși neobservată din casa plina de oameni. Nu mai avea de gând să calce acele praguri din nou si nici nu mai dorea sa il mai vadă pe Malakai vreodata.

TejuWhere stories live. Discover now