20

3.5K 253 11
                                    

Malakai o lăsa pe Tej in pat si se aseza aluri de ea. Îi plasa un sărut pe frunte și zâmbi. Adormi în drum spre casa. Ceea ce i se părea bărbatului extrem de drăguț. După ce o mai privi pret de câteva clipe, dori să plece, insă se simți tras de mana.

- Crezi că scapi fara sa îmi dai un răspuns?

Acesta ofta si își trecu mana prin par. Chiar spera ca fata uita de acea mică promisiune, insă după cum se părea iubita lui nu uita atât de repede nimic. Așa că se aseza alături de ea. Trase adânc aer în piept și dori să înceapă. Tej se apropie de el și îi privi ochii. Avea o sclipire ciudata. Ceea ce nu prea ii plăcea fetei. Înțelegea că e ceva grav. Așa că înainte ca acesta să mai spună ceva îl opri.

- Daca nu vrei, ei bine... Poți să nu spui.

El răsufla ușurat și se intinse alături. O lua în brațe, iar atunci când Tej își trecu brațul peste pieptul lui, acesta scânci.

Ea se retrase și se ridică din pat. Pleca spre baie pentru a lua din trusa de prim ajutor un unguent. Reveni la Malakai și îi spuse să își dea jos tricoul. El executa, iar fata își trecu privirea peste abdomenul lui, ceea ce îl făcu să zâmbească, iar ea roși. Își astupă obraji cu mâinile apoi se aseza lângă el. Incepu sa îi maseze încet ranile, având grijă să nu îl rănească mai mult decat o făcu cineva.

La un moment dat Malakai o opri. Îi prinse mâinile în ale lui, si i le sărută.

- Mulțumesc.

O trase la pieptul său și începu să îi mângâie parul. Acum înțelegea de ce se îndrăgosti de o ființă ca și ea. Îi oferea acea căldură de care are nevoie orice bărbat pentru a se simți împlinit.

- Vrei să afli ce mi s-a întâmplat?

Ea dădu aprobator din cap, iar el îi zâmbi.

- Știi că în acea zi am fost sunat fiindcă aveam de încheiat un contract cu chinezii.

Tej încerca să isi amintească amănuntele acelei zile, apoi dădu aprobator din cap.

- Deci, spre seara după ce am pregătit toate documentele, a avut loc acea întâlnire. Totul a decurs normal pana la semnarea contractului. Am văzut că chinezii tot încearcă să ma îmbete. Ceea ce mi-a dat de bănuiala. Așa că accidental am scăpat un pahar de whisky peste foi. Apoi am cerut copia. Aceștia au încercat să mi-l bage din nou pe asta. Așa că atunci când m-am uitat mai bine două foi erau false. Am spus că nu doresc să semnez, iar aceștia au sarit la bătaie. Erau cinci împotriva la unu, astfel am primit acele rani. Putea fi mai grav dacă nu reușeam să îl sun pe Caleb să vina.

Tej scăpa câteva lacrimi, iar el îi ridică chipul. O privi fascinat și i le șterse.

- Nu plânge.

Ea dădu din cap si își lăsă capul pe umărul lui.

- De asta Caleb și White nu sunt acasă?

- Da. Se pare că e o treabă destul de încâlcită cu acei chinezi.

Peste cei doi se lasa linistea, iar Malakai îi luă mana in a lui. Începu să se joace cu degetele ei, iar ea chicoti.

- Si, iubito, când facem nunta?

Ea dădu neștiutoare din umeri si închise ochii. Avea să se gândească la o data pe care mai târziu să i-o spună și lui, însă pana atunci avea să doarmă. Somnul cuprinzand-o.

Ziua următoare se trezi singura. Ofta puternic apoi privi spre noptiera unde găsi un mic bilețel. Era de la Malakai. Acesta spunând că a plecat de urgenta acasă. Ceea ce pentru un moment o nemulțumi. Totuși se resemna si ieși din camera. Brusc auzi niste glasuri care veneau din bucătărie. Se apropie, apoi zâmbi. Caleb și White erau în sfârșit acasă. Ii lua intr-o imbratisare strânsă și se aseza alături de ei la masa. În timp ce vorbeau, Caleb observând inelul care strălucea pe mana ei.

- Deci totuși te-a cerut?

- Poftim?

- Malakai ți-a făcut cererea în căsătorie?

Ea dădu aprobator din cap si studie mai atent inelul care îi înfrumuseța mana. Era un inel simplu, încrustat cu mici pietricele albe. Care îi părea acum cel mai important lucru.

- Si când faceți nunta?

- Nu am nici o idee, insă sunt deschisă la propuneri.

Cei doi bărbați au zâmbit. Apoi au început să spună pe rând zilele pe care le credeau de cuviință potrivite pentru nunta lui Tej. Până când fata de opri la o data.

- Cred ca raman la 25 iunie. E bine?

Cei doi au dat aprobator din cap si si-au continuat discuția. Pe cand Tej era fericită că în sfârșit găsi o zi perfecta pentru cel mai important eveniment din viețile lor.

TejuWhere stories live. Discover now