14

4.2K 359 24
                                    

Pe fetele tuturor de putea citi cu ușurință socul. Privirile pe care i le aruncau cele trei femei o speriau cu desăvârșire si doar privirea calda a lui Sammy o mai liniștea oarecum.

- Tu! Nenorocit-o, mi-ai sedus fiul și acum stai așa nevinovată in fața noastră! Cum ai indraznit?

Femeia se apropie pentru a o lovi, insa Malakai îi opri imediat mana, pe când Tej era încă intr-o stare de șoc complet.

- Mama, știi cat de mult te respect, insa niciodată să nu mai ridici mana la ea.

Adele pufăi nervoasă și pleca din camera in timp ce Tina se apropie de cei doi.

- Sper să fiți fericiți. Și aștept invitația la nunta cat mai curând.

Cu aceste cuvinte fata pleca, iar Malakai îi strânse fetei de lângă el mana și o duse în camera sa. Imediat palma ei facu un contact zgomotos cu obrazul lui. Când o privi reuși să observe lacrimile așa că o lua în brațe, insa fata il respinse.

- De ce ai făcut asta? Cum ai putut minți in așa hal? Vrei sa îți bați joc de mine?

El doar o ajuta sa se așeze pe pat și o lua din nou în brațe. Începu să îi mângâie părul și să îi spună cuvinte liniștitoare. Știa că teama îi era îndreptățită, insa de acea dată dorea doar să îi ofere niște ultime clipe de fericire. "Maxim 2 ani". Acele cuvinte i se repetau extrem de repede in minte așa că îi lua mâinile în ale sale și îi zâmbi încurajator.

- Dă-mi zece zile sa îți demonstrez că vreau cu adevărat să mă căsătoresc cu tine.

Tej il privi cu ochii în lacrimi și acceptă. Dorea să știe de ce el dorește cu asemenea ardoare sa fie alaturi de el. Așa că doar îi zâmbi încă odată și dori sa plece, insa imediat acesta îi prinse mana și o lipi de el. Nu dorea ca ea sa il paraseasc așa că decise ca in acele zile sa fie mereu alaturi de ea.

- Iubito, am doar o condiție. Aceste zile sa le trăiești aici.

Ea il privi un pic uimită, insa acceptă. Dorea să îi afle intențiile mai mult ca orice. El doar o îmbrățișa din nou și îi plasa un scurt sărut pe obraz. Dorea să o ia ușor.

Cei doi nici nu au observat când în ușă s-au strâns aproape toți. Toți cu excepția Adelei, care după cum credea el, era încă supărată, insă stia ca mama sa îi doreste doar binele. Stia ca  incurând avea să o facă să inteleaga ca Tej e perfecta pentru el. White dori să vorbească, însă copii au venit fericiti la cei doi pentru a o lua pe fata intr-o imbratisare.

- Tej, vei fi matusa noastră?

Fata le zâmbi si dădu din cap, ceea ce le aduse tuturor cate un zâmbet pe buze. Mai ales Malakai care era mai mult decât fericit să stie ca si ea chiar pentru un moment accepta acea căsătorie.

- Am cumnata!

Sammy începu sa tipe, pe când White încerca să o linisteasca, iar Caleb privea bucuros fata care îi devenise ca o sora. Asa că alaturi de Xenia îi felicită pe cei doi, ceea ce o făcu pe Tej sa scape o lacrima, pe care femeia i-o sterse rapid.

- Nu te îngrijora, totul e bine. Chiar dacă mama nu te accepta, noi o facem.

Fata încuviință și le mulțumi pentru felicitări, deoarece știa undeva în adâncul sufletului că Malakai nu glumea cu nunta.

- Xenia, de azi Tej va sta cu noi. Bine?

Ea doar aprobă fericită și lua copii, plecând, urmată de ceilanti.

Dupa ce toti s-au retras Malakai se apropie de ea, ceea ce o făcu să se dea înapoi, iar o stare de ameteala o cuprinse. Barbatul observa asa ca o stranse imediat in brate si ii plasa un sarut rapid pe frunte.

- Fii mai atenta data viitoare.

- Kai, te rog, poți să menții distanta?

Bărbatul doar zâmbi și o ajuta sa se țină pe picioare, insa nu avem de gând să se depărteze vreun pic. Din contra o lua în brațe și o ridica de la sol incapand sa o învârtă, ceea ce scoase de la ea câteva țipete, iar el doar îi zâmbi. Îi plăcea să o vadă astfel. Fericită.

Când o coborî pe pământ, îi plasa un sărut pe buze, care o făcu să rosească.

- Ești extrem de drăguță când roșești.

- Eu? Roșesc?

- Da, iubito.

Ea doar înghiți în sec și își plasa mâinile pe obraji pentru a ascunde culoarea, insa acesta i le îndepărta și îi plasa cate un sărut pe fiecare obraz, terminând cu buzele, iar de acea data fata îi răspunse ceea ce il făcu cel mai fericit.

TejuWhere stories live. Discover now