21

3.1K 242 27
                                    

Tej pășea fericită spre altar. După atâta suferință în sfârșit veni ziua în care avea să fie cea mai bucuroasă. Se căsătorea cu persoana care o iubea mai mult ca propria viață.

Un zâmbet imens îi contura chipul, iar White, care mergea alaturi de ea il observa. Acel gen de zâmbet adevărat, care e cauzat doar de iubire. White îi luă mana in a lui, apoi i-o înmâna lui Malakai, care o aștepta cu nerăbdare. Pe chipul ambilor citindu-se o fericire nemărginită. Malakai o apropie de el si ambii s-au întors spre preotul care imediat începu să vorbească. Cu orice cuvânt Malakai părea că își pierde răbdarea. Aștepta de prea mult timp să spună acel "da", care sa ii unească destinul cu cel al lui Tej.

- Malakai Adams, de bunăvoie și nesilit de nimeni o iei în căsătorie pe Teju Wilson, să îi fii alaturi la bine și rău, la sărăcie și bogăție, la necaz și bucurie?

- Da.

La auzul acelui cuvânt inima fetei simți cum bate mai tare. Deși era fericită, până în ultimul moment mai avea unele îndoieli, insa acum știa că el chiar dorea să își petreacă viața cu ea.

— Teju Wilson, de bunăvoie și nesilit de nimeni il iei în căsătorie pe Malakai Adams, să îi fii alaturi la bine și rău, la sărăcie și bogăție, la necaz și bucurie?

— Da.

Hotărârea cu care spuse acel cuvânt il făcu pe Malakai sa se cutremure. Își întoarse capul și o privi în ochi. Apoi îi duse mana la buze și îi șopti un "mulțumesc".

— Prin puterea cu care am fost împuternicit, vă declar soț și soție. Puteți saruta mireasa.

Malakai se apropie de ea și îi înconjura talia cu mâinile, apoi își uni buzele cu ale ei.
Toți au început să aplaude, iar cei doi s-au întors spre ei zâmbind. Tinandu-se de mana și sub aplauzele tuturor au ieșit fericiți din biserica care le-a unit destinele pentru totdeauna.

— Tej, am o surpriza pentru tine.

Ea il privi intrebatoare, pe când el doar îi deschise ușa mașinii. O ajuta sa intre, apoi se urca și el la locul lui. Începu să conducă, iar Tej își plasa mana umărul lui și il forta pentru un moment sa se uite la ea.

— Unde mergem?

El îi zâmbi și răspunse cu un glas fericit:

— La ocean.

Fata il privi fericită. La ocean. Locul unde cei doi au fost deja de două ori. Devenid deja un loc al lor. Malakai opri mașina și o înconjura. O ajuta pe Tej să iasă și o conduse spre locul frumos aranjat pe care el il aranja special pentru ea. S-au așezat pe o pătură pregătită de el, iar ea se apropie de el. Îi înconjura talia cu mana, iar ea își lăsă capul pe umărul lui. Ambii privind oceanul. Până când Malakai auzi niște suspine din partea ei. Își înfășura brațele în jurul ei mai bine și o lasă să plângă, fara ai pune vreo întrebare. Îi dădea doar o stare de alinare. Fiind prezent chip și suflet.

— Sunt fericita. 

A spus cuvintele cu teama. Ca nu cumva Malakai să creadă că plânge din vreun alt motiv.

Vântul, plaja și soarele. Toate acestea păreau să facă că îmbrățișarea lor durează de ani. Ambii fiind într-un echilibru perfect. După atâta timp Teju simțea împlinire și nu frica. Fata se apropie și il sărută. Răsuflările lor s-au făcut una. Ea închise ochii și simți apăsarea familiară a buzelor lui. Își trecu mâinile peste spinarea, iar apoi peste pieptul lui.  Malakai se desprinse din sărut, iar ea îi zâmbi. El se apropie din nou și îi sărută zâmbetul.

Ambii se delectau. Nu mai știau cat e ceasul sau ce zi e. Nimic nu mai conta decât momentul lor. Au rămas așa câteva minute, ca mai apoi sa se ridice tinandu-se de mana. Ambii pornind la o plimbare pe plaja. Așa cum fac toate cuplurile.

— E nemaipomenit.

Cuvintele ei l-au făcut să zâmbească. Era fericit fiindcă ea era fericită, iar asta era tot ceea ce trebuia să conteze in acea zi.

— Tej, e târziu, iar eu mai am imca o surpriza.

Bărbatul o conduse din nou la masina, ca mai apoi sa ii deschidă portiera. Urca și el, iar apoi începu să conducă. Teju își lăsă capul pe umărul lui și îi înconjura brațul cu mana. După atâta timp se simțea cu adevărat împlinită. Cu acest gând nici macar nu simți când adormi.

Când se trezi Teju era întinsă într-un pat. Lumânări erau întinse în toată camera, iar petale de trandafiri se găseau pe alocuri. Fata se ridica din pat și il văzu pe Malakai cum stătea pe canapea.

— Hei!

— Hei!

Teju se lasă din nou pe spate iar Malakai se apropie de pat. Se lasa peste ea și începu să îi mângâie obrajii. Pe când ea se apropie și îi sărută gatul. Ambii simtindu-se perfect. Simțeau că în toată lumea nu mai e nimic ca asta.

— Kai, unde suntem?

— Intr-o cabana, nu departe de munți. Am inchiriat-o special pentru noi.

Malakai se lasă alaturi de ea. Teju se apropie și îi înconjura trupul. Își mișcă mana spre stânga, in zona bătăilor inimii. Se lipi de el, iar Malakai începu să o sărute. Nu mai putea sa aștepte așa că îi dădu jos hainele, urmând ale lui. O dorea cu totul. Îi simțea respirația fierbinte. Simțea că totul e potrivit acum. Potrivit pentru ei. Sarutandu-se. Fiind acolo unul pentru altul.

TejuМесто, где живут истории. Откройте их для себя