6

5.1K 405 7
                                    

Malakai își trecu mâna prin părul ud și privi fata cu duritate, in timp ce White privea socat scena din fața lui. Teju ii arunca o privire nevinovata, iar Malakai se indrepta periculos spre ea.
— Cere-ți scuze!

Ea rase si il privi sfidator:

— Nu am făcut nimic rău ca sa îmi cer scuze, asa ca daca ai terminat cu pretentiile, te-as ruga sa pleci din aceasta casa.

— Casa? Măcar e casa ta? Sau e doar o casa pentru cei lipsiți de adăpost?

White dori sa spună ceva, însă fata îi făcu semn să tacă. Nu dorea sa il implice si pe el in acea lupta care se ducea intre ei.

— Știi ceva, nici măcar nu mă interesează părerea ta. Acum pleca!

— Cere-ți scuze și voi pleca.

Fata se îndepărtă de el și se apropie de usa, apoi ii facu semn sa plece.

— Ușa e aici. Casa ta departe. Așa oameni josnici nu au ce căuta în această casă.

Malakai o privi neinteresat și dărâma una din vazele aflate pe un mic dulăpior, ceea ce o făcu pe Teju sa se de-a mai departe pentru a nu nimeri cioburile in ea.

— Asculta atent, eu voi pleca, însă nu voi uita ceea ce mi-ai facut și nici pe tine nu te voi lăsa să uiți.

Cu aceste cuvinte ieși nervos pe ușă. Tej dori sa se îndepărteze, însă aceasta se întoarse.

— Deseara vii la vila pentru a avea grija de copii. Și sper sa nu te arăți in asemenea hal. Chiar și o dădacă fara statut social trebuie sa se îmbrace mai bine.

Cu aceste cuvinte scoase din portofel niste bancnote pe care i le arunca fetei in fata.

— Sper că asta sa te ajute.

Își mai trecu mâna prin păr că mai apoi sa îi arunce un zâmbet batjocoritor, in timp ce ea se aplecă a strângă acei bani. Avea să îi întoarcă exact in aceeași seară.

Cand se apropie de canapea White deja dorea să îi spună câteva vorbe în legătură cu cele întâmplate, însă privind ochii fetei înțelese că nu e momentul potrivit. Așa că doar desfăcu brațele și o trase intr-o îmbrățișare călduroasă.

— Ce se întâmplă aici?

Cei doi și-au ridicat capul, pentru al vedea pe Caleb zambind.

— Ce? Nu are voie sa își îmbrățișeze fratele sora?

— Are, însă de ce fără mine?

Teju îi zâmbi și întinse brațele pentru al primi lângă ea și White. Acum se simțea extrem de bine. Era împreună cu acele persoane care o făceau să se simta cu adevarat fericită.

Spre seara era gata de plecare. Avea pe ea o rochie simpla, roșie. Iesi din camera, iar Caleb îi luă mâna în a sa pentru a o conduce la mașină. Nu dorea ca fata sa pateasca ceva, asa ca decise ca el o va duce si tot el o va aduce de la acea petrecere. Ajunși acolo Tej îi plasa un sărut pe obraz și ieși din mașină.

Intra in casa frumos aranjata și caută cu privirea cei doi îngerași pe care ii avea în grijă. Imediat cum îi zări un zâmbet ii contura buzele. Îi salută, ca mai apoi sa le plaseze ambilor cate un sărut pe obraz. Blake și Kara o priveau fericiți, in timp ce Xenia se apropie de fata.

— Tej, nu ai idee cat de rău îmi pare că te deranjez in aceasta seara, insă această petrecere e foarte importanta. Așa că doar te rog sa ai grija de ei sa nu facă vreo prostie, iar apoi pe la noua ii culci.

— Desigur, însă dacă îmi permiți, care e cauza petrecerii?

Xenia isi dadu ochii peste cap, iar apoi ii raspunse:

— Malakai. Sau mai bine zis iubita lui, care azi a venit din Anglia.

Fata făcu ochii mari si aproba printr-o simpla miscare a capului.

— Apropo, unde e Malakai?

— Presupun ca ar trebui sa fie la el în camera.

Fata îi mulțumi și pleca spre camera lui. Avea să îi întoarcă banii. Când intră observă că lumina de la baie e aprinsă. Așa că decise să aștepte pe pat.

— Xenia, tu ești? Dă-mi un prosop, te rog.

Fata analiza un pic situația, însă decise că ar fi bine sa îi dea unul decât să îl vadă cum iese fara, așa că îi întinse un prosop. Când îl văzu că iese înghiți în sec. Avea doar prosopul în jurul taliei, iar parul ud și răvășit stătea în toate părțile, ceea ce îl făcu să arate extrem de sexy. Atunci cănd o văzu barbatul rânji, mai ales că din cauza lui era atât de roșie în obraji. Așa că decise să se joace cu ea. Se apropie din ce in ce mai mult și îi prinse mâinile. Fata dori sa spună ceva, însă înghiți în sec când observă apropierea dintre ei. Malakai îi duse mâinile la spate și o lipi in totalitate de el, incepând sa se miște cu ea în direcția patului.

— Malakai...

Reuși să spună înainte să fie întinsă pe saltea cu el deasupra. Bărbatul începu să îi mângâie față și sa se apropie din ce in ce mai mult. Atunci când simți cum nasurile li se ating, Tej avu impresia că stomacul i se strânge, insă niste cuvintele lui batjocoritoare i-au revenit în minte, ca mai apoi sa isi aduca aminte ca are o iubita care a venit special pentru el. Așa că începu să se zbăta în brațele lui, ceea ce îl lua prin surprindere. Se dădu de pe ea si o privi cum îsi aranjează rochia, ca mai apoi sa scoată dintr-o mică geanta niste bancnote. Teju îi luă mâna în a sa și îi plasa banii in ea.
— Asta e plata ta pentru acele gesturi. După cum știi orice prostituata e plătită pentru munca făcută, iar aceștia sunt banii pe care mi i-ai dat tu pentru rochie, insă am zis că e mai bine sa tii dau înapoi, totusi dacă ai decis să îmi oferi că bonus și acest concert, ei bine e doar treaba ta.
Cu aceste cuvinte îi aruncă un zâmbet învingător și ieși din cameră. Pe când el rămase strângând banii in mana. Intelegand ca din nou reusi sa fie umilit de acea fata.

TejuWhere stories live. Discover now