11

4.7K 393 6
                                    

Ajunși acasă Malakai și Sammy, au fost întâmpinați de mama lor, care îi imbratisa mai mult decât bucuroasa, apoi le oferi celor doi nepoți cate o ciocolata. Copii i-au zâmbit femeii și i-au oferit câte un pupic, plecând spre Xenia care îi trase intr-o îmbrățișare.

- Mama, putem afla telul vizitei tale?

- Cum adică? Fiul meu se însoară, iar eu sa nu fiu prezenta.

Malakai oftă și pleca de acolo. Inca îl deranja faptul că o făcu pe Tej sa se simtă prost, asa că nici nu îi stătea gândul la viitoarea nunta cu Tina. Mai ales că știau amândoi că e doar o afacere.

Lovi puternic un perete și strânse din dinți. Era greșeala lui că o făcu pe Tej sa planga, acesta afland pe propria piele cât de dureros e sa pierzi unul din părinți. Așa că se lasă pe pat și luă telefonul în mână, îi scrise un mesaj surorii sale, care aparu rapid in camera.

- Știi că puteai să mă chemi fara a scrie vreun mesaj. Trăim în aceeasi casa până la urmă.

- Sammy, îmi poți organiza o întâlnire cu Tej?

- Poftim?

- Vreau să îmi cer scuze. Te rog.

Sammy incuviinta și pleca sa organizeze acea mica întâlnire. Stia că Malakai regreta și va face tot ce îi stătea în putință pentru a-i recâștiga încrederea fetei. Cumva, insă din păcate nici el nu știa cum va face asta.

Pe când Teju încă nici nu ieși din cameră. Stătea alături de fotografia mamei sale plângând. Toate acele cuvinte păreau că i se repeta în minte iar și iar.

Brusc ușa camerei se deschise, iar Sammy intra zâmbind. Își salută prietena și se așeză alături de ea. Când îi văzu lacrimile o luă într-o îmbrățișare strânsă.

- Îmi pare rău.

- Nu tu ești vinovata de comportamentul fratelui tău.

- Tej? Ce ai spune daca am iesi împreună?

- Nu știu ce să spun. Mă simt cam rău.

- Acceptă. Te rog.

Fata își împreună mâinile în fața ei și mima niste suspine. Teju imediat se topi și facu un semn aprobator din cap. Sammy o imbratisa fericită și îi zâmbi.

- Să fii gata la șapte. Îmbrăca ceva lejer.

- La șapte? Nu ți se pare că e un pic cam târziu?

- Nu.

Cu aceste cuvinte Sammy iesi, iar Teju rămase în camera. Spera că această ieșire să o scape de acele gânduri rele care îi mișună mintea. Fiindcă cat ar încerca, cuvintele lui Malakai nu reușeau să îi iasă din cap.

Cu jumătate de oră înainte Teju era deja gata. Parul îl avea drept și era îmbrăcată intr-o rochiță roșie până la genunchi. Ieși din cameră și dădu peste White care o privi cu admirație.

- Să fii sigură că dacă nu îmi plăcea de cineva te luam de sotie. Arăți extrem de sexy în această rochie.

Tej zâmbi și se îndreptă spre usa. Când o deschise o observă pe Sammy la fel de vesela ca de obicei.

- Tej, urcă. Eu am ceva de vorbit cu White, mă întorc repede.

Fata dadu aprobator din cap și urcă în mașină. La vederea șoferului simți cum o cuprinde un val de furie. Dori sa se dea jos, însă auzi cum ușile se blochează, iar Sammy privea împreună cu White toată scena cu zâmbetul pe buze. Mașina porni, iar Malakai oftă puternic.

- Îmi pare rău că fac asta, însă trebuia cumva să stau de vorbă cu tine.

Decise să nu răspundă. Doar îi asculta glasul și simți cum alte lacrimi doreau să își facă apariția, totusi ea nu dori sa le dea drumul. Stia că dacă el o va privi acestea vor cădea. Așa că încerca cat mai mult să isi ferească privirea de a lui pe tot parcursul drumului.

Când opri mașina Malakai cobora și pleca să ii deschidă ușa, insă fata nu dori sa coboare. Nu dorea să petreacă timpul cu el. Nici măcar nu o interesa de ce dori sa vina cu ea aici. La vederea acestei atitudini bărbatul îi luă mâna în a lui și o scoase din mașină.

Desi dori sa se retragă, el nu o lasă. Așa că fără a avea de ales merse după el. Cu cât se depărtau de mașină cu atât mai bine se auzeau valurile marii si deși trăia intr-un oraș din apropierea mării nu ajunse acolo niciodată. Așa că din nesiguranță dori sa se întoarcă, însă Malakai de sătura de toate acele mișcări, așa că dintr-o mișcare o luă în brațe că pe o mireasa și se îndreptă cu ea spre o pătură frumos aranjata in apropierea mării. O lasă jos și se așeză și el tragand-o in brațele sale. Atunci fara a înțelege de ce începu să plângă. Era pentru prima oară când plânge în fața unei persoane străine, iar ea nu iubea să plângă în fața cuiva. Considera că astfel îți poți arăta vulnerabilitățile, iar în ultima vreme planse prea mult si toate astea doar din cauza unor cuvinte spuse aiurea. Cand îi văzu lacrimile Malakai o strânse în brațe. Atunci i se păru că inima lui îi vorbi, iar inima ei asculta, fiindcă începu să se liniștească și să se simtă mai bine. Cand văzu că Teju reusi sa se linisteasca își apropie buzele de urechea ei și îi șopti:

- Cred că ar fi bine sa îți dai jos acești pantofi.

Fata îl privi pret de câteva secunde, apoi își dădu jos pantofii și simți cum Malakai o ridică de la sol și o trage după el spre mare. Începu să simtă cum apa îi gâdilă tălpile, iar ea zâmbi. Ambii acum simtindu-se bine. Bărbatul îsi întoarse fata spre ea și îi duse mâinile fetei in jurul gâtului sau. Îi imbratisa talia și o privi în ochi. Abia atunci Tej își dădu seama cat de negri și adânci sunt ochii lui. Erau blânzi și infiniti, intr-un sens îngrozitor, ca acele gauri negre care se tot măresc, crescând la nesfârșit.
Malakai își lipi fruntea de a ei și începu să îi privească buzele, însă nu pentru mult timp. Așa că îi prinse buzele intr-un sărut blând și stângaci, in care inimile ambilor au început să bată de un milion de ori mai tare.

TejuWhere stories live. Discover now