Книга № 2

1K 71 36
                                    

Прокълната съм

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Прокълната съм. Имам дарба.

Аз съм чудовище. Аз съм повече от човешко същество.

Докосването ми е смъртоносно. Докосването ми е сила.

Аз съм тяхното оръжие. И ще отвърна на удара.

„Не може да ме докоснеш", прошепнах аз. Лъжа, но не му казвам. Може да ме докосне, но никога няма да узнае. Странни неща се случват, когато някой ме докосне. Лоши неща."

Никой не знае защо допирът до Джулиет е фатален, но определени хора имат планове за нея. Планове да я използват като оръжие.
Но Джулиет има собствени планове.
След живот, прекаран в плен, тя най-накрая открива сила да се бори за себе си – и за бъдеще с момчето, за което доскоро вярва, че е изгубила завинаги...

Книга първа на една наистина невероятна поредица(пълна с лиготии, но са търпими). Джулиет е едно невероятно момиче. Харесвам и името й. Тя се бори със света, по единствения начин, който знае. Но скоро ще открие, че има и други начини.

Стилът на писане на Тахере Мафи, определено ми допада. А като добавим, че поредицата е жанр антиутопия, още повече. Харесват ми книги, описващи един западащ свят. А също и книги, които създават свой собствен.

Книгата и поредицата като цяло си струват времето, което ще отделите за тях. А когато я приключите ще искате авторката да бе написала поне още 1 книга...

Всеки, който я е чел, нека сподели впечатленията си от книгата(естествено без да издава!). А, ако тепърва я почвате.... завиждам ви.
Понякога искам да мога да изтривам паметта си, за да препрочитам книгите, без да знам какво следва...

Искам да ви кажа също, че реших първо да ви покажа първите книги на фентъзи поредиците, които съм чел.
Надявам се хората харесващи фентъзи жанра, да ги прочетат, за да има някого с когото да си пиша/говоря за тези книги...
(Последното прозвуча отчаяно... не обръщайте голямо внимание...)

Приятен ви ден!

100 Fantasy BooksΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα