Книга № 9

566 32 5
                                    

Герои не съществуват

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Герои не съществуват.

Всеки човек, който притежава сил, се оказа зъл.

Тук, в града, познат някога като Чикаго, извънредно могъщ Епичен - Стоманеното сърце - се е самопровъзласил за император.Той притежава невероятна сила и може да контролира стихиите. Твърди се, че няма куршум, който да го нарани, не съществува меч, който е в състояние да разреже кожата му, никоя експлозия не може да го изгори.

Той е неуязвим.

Изминаха десет години.

Живеем, както можем.

Никой не отвръща на удара...
Никой, освен Възмездителите.

Тайнствена група от обикновени хора, които са посветили животите си на изучаване на могъщи Епични, откриване на техните слабости и избиването им.

Името ми е Дейвид Чарлстън. Не съм част от Възмездителите, но възнамерявам да стана. Притежавам нещо, от което те имат нужда. Нещо безценно, изключително... Не предмет, а опит. Знам неговата тайна.
Виждал съм Стоманеното сърце да кърви...

Първо, съжалявам че не съм публикувал тук от доста време. Ще си наваксам.
Втори. Още една книга, от една супер поредица. Невероятния Брандън Сандарсън, отново ни потапя в един от световете му.
Корицата ми харесва много, но това което ме грабна да прочета книгата бе първото изречение.
"Герои не съществуват." Това ме възхити. Нещо напълно различно от досегашните фентъзи книги. Плюс че е антиутопия... още повече.

Отиваме в бившия Чикаго, където живее Дейвид.

В книгата има страхотни описания, невероятни бойни сцени (запазената марка на Б. Сандерсън). Книгата си има всичко! Заплени ме от първата до последната страница. И след втората, трябваше да чакам месеци за третата... (Тъжна история...)
Всичко се чете бързо и леко, интригува и запленява. И ще спечелите доста, ако прочетете книгата! Интересните диалози, разведряват атмосферата. Множество обрати ни изненадват и тук.
Уникална магическа система!
(Само е малко жалко, че Сандерсън заряза "Мъглороден" за нова поредица, но си струва. Само да издаде и следващите книги от Мъглороден, защото...)

Всеки, който я е чел може да изкаже мнението си!
Тези, които тепърва ще я прочетат... да знаят, че книгата е по-важна от училището! (Но внимавайте, да нямате отсъствия!!!)

Лек ден!!

100 Fantasy BooksWhere stories live. Discover now