7.Bölüm "İki kişilik gece"

5.3K 196 18
                                    

Hey! Ben geldim 😄 Yanımda yeni bölümle :D

Önemli bir konu var *boğazını temizleyerek ciddi bir konuma geldi* Ben bir şey fark ettim de son iki bölümdeki okuyucu sayısı çok düştü. Yani birden bir düşüş yaşandı. Bir önceki bölüm iki yüz okuyucu almışken ondan sonra gelen bölüm atmışa düştü *eliyle patlama efekti vermeye çalışırken ağzından garip sesler çıkardı* Eğer böyle giderse sınır koymaya başlayacam 😪 ki bence çok sinir bir şey sınır :/

Her neyse inşallah mesajı almışsknızdır 😅

Yorum ve vote yapmayı unutmayın!

Love u xx

"Olmaz."

"Hadi ama lüt-"

"Hayır dedim Hera. Olmaz."

Ah sanki bir kerecik verse ölür.

Şu an tanrının bile unuttuğuna bahse girdiğim, olması gerekenden daha ıssız olan bir benzincideyiz. Yani benzinciden çok korku filmi setindeki dekorları andırması tabiki de küçücük bir detay. Önemsiz, küçük lanet olası bir detay.

Daha lanet olası bir detayasa Zayn ile burda mola vermemiz. Yani mola vermek demiyelimde daha çok Zayn'in benim yaptığım tacizlere -çoğunlukla çenenin kunlanıldıklarıma- dayanamayıp beni uçurumdan atma seviyesine gelmesinden sonra cinayet için en uygun mekan olan burasını şeçip bana bir ölüm kataloğu vermeye niyetlenmesi diyebiliriz. Ama ben bir insanım. Sahneye çıkmadan önce stresten üç şişe şu içen bir insanım. Önünde hayali tuvaletler uçan bir insanım.

Tabi şu an ki tartışma konumuz -Evet bu bir diğer tartışama konumuz. Yo hayır biz fazla kavga etmiyoruz ki- bu değil. Tuvalet konusu zaten tuvalet yolunda ilerlerken altıma yapmama neden olabilecek kapasitedeki bu benzinciye gelince kapanmıştı. Şu an ki konu: Zayn'in fazla -çok -aşırı- fazla- abarttığı arabası. Tamam bu bir Porsche ama bu kadar da abartılmaz ki. Ne olacak bir kere kunlansam?

"Neden bu kadar önemsiyorsun ki Zayn?"

"Aynı soruyu bende sana soracaktım."

"Yani ne olacak? Söz arabanı uçurumdan yuvarlamam. Yani yuvarlasamda pek kızamazsın çünkü hani bilirsin biz ölmüş olacaz, arabanın içinde olduğumuz için. Tabi şu filmlerdeki gibi son anda atlamazsak ki zaten bu lanet benzincide bir film seti için çok uygun bi zombimiz ek- Zayn hadi ama neden vermiyorsun?"

"Hera. Tanrı. Aşkına. Nefes al."

Abartılı bir şekilde ağzımı açtım ve içime alabileceğim kadar nefesi akciğerlerime doldurdum. Nefesimi tutarak yanaklarımı havayla şişirdim. En sonunda birden bırakarak yorgun bir şekilde omuzlarını düşürdüm. Dışarı verebileceğim karbondioksitim kalmayınca hemen konuştum.

"Şimdi verecen mi?"

Zayn fazla sıkkın bir şekilde gözlerini devirdi.

"Bak Hera. Ben arabamı kimseye vermem. Eğer iki kolum yerindeyse arabayı ben kunlanırım. Yani prensip meselesi gibi bir şey."

Bu sefer ben gözümü devirdim. Fazla abartıyor. Yani bende biraz ısrarcı olabilirim ama canım kunlanmak istemişti. Tabi kunlanma isteğimin nedeni Porsche olması. Olsun yine de kullanmak istiyordum. Bu, annenizin sizi şekerci dükkanına götürüp hiçbir şey almadan çıkarması gibi bir şey. Belki sizin için araba kunlanmak önemli olmayabilir ama benim için şu an reyonda kalmış en son ve en sevdiğimin şeker gibi bir şey. Kısaca önemli ve ben ona ulaşamıyorum.

Zayn'in yüzünü daha rahat görmek için girdiğim yan pozisyondan çıkarak tam olarak önüme döndüm. Kollarımı göğsümün üstünde birleştirip kaşlarımı çattım. Tamam biliyorum şu an babası azarlamış ergen kızlar gibi davranıyorum ama o bir Porsche! Porche diyorum ya.

Fight For Nullity (Zayn Malik|Fan Fiction)Where stories live. Discover now