20.Bölüm "Yaklaşma bana!"

3K 136 26
                                    

İyi okumalar! ^_^

Vote ve yorum yapmayı unutmayın

***

Yüksek ses, yoğun insan kokusu. Girdiğimiz bar benim için fazla geçmişten bir sahneydi.

"Burayı bilmiyordum?"

Zayn bir eli arkamdan omzuma dolanmış bir şekilde beni bedenlerin arasından geçirmeye çalışıyordu. Ona bağırmam ile bana bakmak yerine bize arada çarpan kişilere öldürücü bakışlar atmaya devam etti. Bir an duymadığını düşünmüştüm ki bana çok ufak bir bakış attıktan sonra çok önemli işine, yani insanları deşmeye devam etti.

"Açılalı üç ay kadar oldu! Benim de ilk gelişim!"

Her ne kadar bağırsa da az seçilen sesine, cevap vermemeye karar verdim. Zaten yeterince gürültülüydü bi de Zayn'in sesi artı olarak kulaklarımı parçalamasa da olur.

Şiddetli bir şekilde bedenlerden biri ile buluştum. Dans pistinin tam kenarından yürüyorduk ve deli gibi hareket eden insanlardan biri geriye doğru gitmiş, sırtı ile bana çarpmıştı.

Zayn omzuma sarılı kolun yanına diğerini de getirerek beni yana çekti ve adama bağırdı.

"Dikkatli olsana!"

Genç yaşlardaki erkek bize döndü ve rahat bir şekilde gülümsedi. "Üzgünüm dostum."

Adam bunu dedikten sonra yine arkasını döndü ve kalabalığa girerek çoşkun dansa katıldı.

Zayn kendi kendine bir şeyler mırıldandıktan sonra bir kolunu nihayet önümden çekerek hedefimize doğru sürüklemeye devam etti beni. Sorun çıkarmadım ve kollarının arasında ilerledim. Güvenli bir yerdi, evet kesinlikle.

Girdiğimiz, daha doğrusu Zayn'in girdiği küçük çaplı dans edenler vs biz savaşından çıktık ve en azından yürünebilecek kadar açık yere geldik. Yerlerin tamamı, merdivenler de dahil olmak üzere kırmızı bir halı ile kaplıydı. Topuklularımı düşünürsek bu benim için iyi olmuştu, kayarak düşmek istemiyorum.

Üç basamaklı bir merdiven çıktıktan sonra dans pisti ile ayrı olan masalara geldik. Zayn normalde benim gitmeyi planladığım yönün tam tersine doğru döndürdü beni.

"Bu taraftan." Onun dediği yere döndüm ve yanında yürümeye devam ettim.

"Sen hâlâ bana kimlerle buluşacağımızı söylemedin."

Omuz silkti. "Gelmek üzereyiz zaten, kendin görürsün."

Gözlerimi devirdim ama yürümemi bozmadım. İçimden küçük bir ses kendisine göre büyük bir gerçek atarak uzaklaştı benden. Gittiğimiz masada oturabilecek insan portlesi baya geniş bir peridiyot içindeydi. Mafyadan biri de olabilirdi liseli sevimli arkadaşları da.

Yere bakarak düşünürken Zayn önümde durdu, aynı anda kafam da yukarı kalktı.

Bir oda olmasa da küçük masalar ile döşenmiş yürüdüğümüz yol buranın yanında koridor gibi kalıyordu. Mekan kare şeklindeydi, büyük bir kısmı dans pisti kaplamıştı ve L şeklinde kenarlarda az merdivenler ile çıkılan masalar vardı. Ama burası karenin tam kenar kısmından içeri doğru oyulmuş gibiydi. Yeri ve yüksekliği sayesinde bütün içerisi rahat görüş alanındaydı.

İçerisi ise düşündüğümden kat ve kat daha kalabalıktı. En fazla beş kişi beklerken önümde belki otuza yakın insan vardı. Altı ana masa vardı ve herkes gruplar halinde gülüşüyor, hareketli bir şekilde konuşuyordu.

Kafam karışmış bir şekilde etrafa bakarken yanımıza hoş bir bayan geldi.

"Zayn?!"

Daha gözlerimi tam ona çeviremeden Zayn'in üzerine atladı ve kollarını boynuna sardı. Bakışlarım ikisine odaklandığında Zayn bir elini kaldırarak kızın beline koydu.

Fight For Nullity (Zayn Malik|Fan Fiction)Where stories live. Discover now