14.Bölüm "Yeni kurallar?"

3.7K 155 30
                                    

Merhaba benim biricik tatlı okuyucularım :) Saat şu an gece 6:14 ve sizin için bu saate kadar bölüm yazdım. Bunun nedeni elimde hazır beklettiğim bölümlerin suyunu çekmesi. Sınav haftasında olmama ve bir önceki bölümde başka bölüm yazmayacağımı söylememe rağmen sizin harika yorumlarınıza kıyamadım. Tatlısınız. Gerçekten diyebilecek bir şeyim yok. Çok tatlısınız.

Hadi ben sizi tutmayayım. Bölüm iste burda yani ne diyebilirim ki bunun hakkında :D

Önemli bir olaya adım attık. Haberiniz olsun.

Lütfen vote ve yorum yapmayı unutmayın.

Sizi seviyorum tatlılıklar <3 xx

***


Evet.

Sağa bak.

Sola bak.

Şey.. galiba yok.

Derin bir nefes aldım ve sindiğim köşeden çıkarak sınıfıma ilerledim. Hızlı adımlarla insanların arasından sıyrılırken aynı zamanda içimden dua ediyordum.

Lütfen. Lütfen sadece sınıfıma gidiyim.

Az kaldı.

Evet.

Ve tama-

"Hera!"

Siktir.

Yerimde durdum ve başka birine seslenilmesi için dua ettim. Ama adınız Hera olunca bu pek mümkün olmuyor. Tekrar lanet olsun sana baba.

Arkamı dönmeden hafif yüksek bir sesle "Lucas." Dedim.

Her ne kadar koridor kalabalık olsada onun adım seslerini duyabiliyordum. Seri adımlar bana yaklaştı ve ona dönmeyeceğimi bildiğinden o benim önüme geldi.

Karşıma geçen sarımsı saçlar ve açık kahve gözleriyle, ah tabi piç gülümsemesini unutmayalım, Lucas belirdi.

"Nasılsın bebeğim?"

"Ne var Lucas?"

Elini kalbine götürdü ve sahte bir efekte alınmış gibi yaptı. "Ov, birileri ters gününde galiba?"

"Lucas, ne var?"

"Sadece bunu unuttun."

Ben hâlâ sinirli bir şekilde ona bakarken sanki o hiçbir şey yokmuş gibi sırıtıyordu. Birden eğildi ve yanağıma küçük bir buse kondurdu.

Hızla geri çekildim ve bir elimi ona vurmak için kaldırdım. Oysa o erkek gücünü kunlanarak beni savuşturdu kolayca. Kahkaha atarken her hangi biri dönüp bize bakmadı. Zaten her okul günü aynısının olmasına alışmışlardı.

"Sen gerçekten lanet olasıca birisin Lucas. Benden uzak dur! Anladın mı?!"

Dudaklarını büzdü ve düşünür havasıyla kafasını yukarı kaldırdı. Bir süre böyle kaldıktan sonra bana çevirdi kafasını ve damağını şaklatarak olumsuz anlamda salladı başını. "Anlamadım."

Evet, kaç aydır aynı sorunla beraberdim. Lu-cas.

Çocuk hiç üşenmeden peşimde koşuyordu. Her yerden çıkabilme özelliği dışında hologram gibi belirme yetenekleri de bulunuyor. Açık arttırmada satsam köşeyi dönerdim.

Kaç ay oldu saymadım. Ah hayır tabiki de saydım. Yedi. Size soruyorum bir insan bir insanı yedi ayda canından bıktırabilir mi?

Evet yapabilir. Hatta canlı örneği karşımda sırıtıyor.

Fight For Nullity (Zayn Malik|Fan Fiction)Where stories live. Discover now