17.Bölüm "Onu istiyorum"

3.1K 142 21
                                    

•••Yeni bölüm hikaye 1K vote olunca gelecektir. Lütfen geçmiş bölümlerden vote yapmadığınız bölümler varsa dönün. Teşekkürler ^^•••







Hera Carter hakkında değişik bir şey öğrenmek ister misiniz? Sokak maceraları gibi? -Z. buraya tıklayınız.

***

Vücudumdaki bütün kan sanki damarlarımı zorluyormuş gibi geldi. Kalbimin hızlandığını ve kulaklarımdan alnıma kadar olan yolda ağrı başlangıcı belirdiğini hissetim.

Bir süre bu pozisyonda kaldıktan sonra gözlerimi kırpmayı, nefes almayı akıl edebildim. Nefesim kesik kesik çıkarken baş parmağım yavaşça yazının üzerine dokundu.

Yapmış olamaz değil mi?

Sayfa anında beyaz oldu ve ekranın üst kısmında bir çubuk dolmaya başladı. Eğer gerçekten yapmışsa okumak istemiyorum. Ama içimden bir ses okuyacağımı söylüyor.

Lanet olsun, gerçekten yapmış mıdır?

Sitenin görüntüsü belirdi ekranda. Hızla parmaklarım yardımıyla yaklaştırdım yazıları. Derin bir nefes alarak daha fazlası yazısına tıkladım.

Cidden, yapar mı?

Telefonumun dokunmatiği üzerinde beliren yazıları ağlamaya başlamadan önce okudum.

Hera Carter,

Okulumuzun eski gözdesi küçük Hera, küçük sırrımız, benim küçük sabırıma büyük olan asiliğin ve kenine büyük olan güvenin. Küçük riskler almaya devam edersen, büyük sonuçlar olur. Bu küçük uyarı mesajı umarım davranışlarında büyük bir değişim oluşturur.

Küçük sevgililerim, benim küçük kalbimden büyük kalbine. Unutma, küçük veya büyük bana fark etmez, bardağımda bir damlalık yer kaldı, küçük damlada da büyük kovada da sonuç aynı olur.

Büyük dikkatlerin ile ayağını denk al -Z.

Sikeyim.

Tuttuğum nefesi geri verdim ve omuzlarımın düşmesine mani olmadım.

Lanet olsun. Bu nasıl bir tehtih mesajındı. Tehtih ederken bile gizemli oluyordu. Ve seksi. Tamam, bunu ben demedim.

Ama içimden bir ses durumda oldukça ciddi olduğunu söylüyordu.

Yapabilirdi. Kesinlikle yapabilirdi. Ve bana bunu göstermek istedi. Eh, başarmadı da değil.

Gözlerimi sonunda telefondan ayırabildim. Provaya gitmem lazım. Daha üstün körü yaptığımız dansın üzerinden geçicektik Andrew ile. Keşke iş mi aşk mı gibi bir durumda olsaydım. En azından kulağa daha mantıklı geliyor ve birilerine yöneltebileceğim bir soru.

Düşünsenize 'Az bir süre önce tanıştığın ve büyük sırrına ortak olan bir kişi var bayan. Sırrınız mı daha önemli yoksa iş mi? Tabi sırrınızın bir tecavüz olduğunu unutmamak lazım. Evet, cevap?'

Küçük bir detay ise Zayn ile bizim tanışalı gercekten çok az oldu. Ama ben çok çok uzun bir zamandır yüz yüzeymiş gibi, sanki hayatımın yarısını onunla geçirmiş gibi hissediyorum. Belki de hayatımda yaşadığım olayların yarısını onunla geçirdiğim içindir.

Fight For Nullity (Zayn Malik|Fan Fiction)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora