14.BÖLÜM (part1)

4.5K 226 18
                                    

Öhöm öhöm. Şimdi telefondan bir bölüm yazdım.  Yarın akşam bir bölüm daha yazacağım inşallah. Bölüm nasıl oldu en ufak bir fikrim yok. Umarım beğenirsiniz. Keyifli okumalar...

YAĞMUR
Evet, yaklaşık yarım saattir camdan dışarı bakıyordum. Üstelik büyük bir sinirle. Çağan ve kardeşleri kayak yapıp, etrafta ki kızların dikkatini çekmekte son derece başarılıydılar. Sinirle soluk alıp verdim.

"Yağmur camdan aşağı uçacakmışsın gibi bakıyorsun." Konuşan her kim ise umursamadım.

Gözlerim hala Çağan üzerindeydi. Kızlardan bir kaçı dün ben yere düştüğüm de, Çağan'a bir hayli dikkatli bakan kızlarda bunlar. Camı açıp "Ulan yedirmem lan!" Diye bağırarak, ayağımı havaya kaldırdığım da "Lan!!!" Diyerek biri beni tuttu.
Camdan uzaklaşırken "Bırakın ulan. Bırakında şu yellozları yolayım. Olum çok pis kesiyorlar lan bizimkileri!" Belimde ki kollara baktığım da Ekin olduğunu fark ettim.

"Bizimkileri derken?" Lily'nin bir hayli dikkatini çekmişti cümlem galiba. Yasemin cama koşup, aşağı bakarken "Lan biri Kaan'la konuşuyor!" Diye haykırdı.
Ardından Ezgi, Ekin ve Lily de cama doğru koşarken, kollarımı göğsümde bağlayıp, arkadan onları izledim.

"Daha ne kadar bakacaksınız? Yoksa aşağı mı inelim?" Diye konuştum.

"Aşağı iniyoruz ama onların yanına değil. Oraya" camın kenarında olmadığım için işaret ettiği yeri görememiştim. Bir kaç adımda yanlarına gidip, Ezgi ile Lily arasına girdim. Bir grup erkek kayak yapıyordu.

"Kavga çıkar fazla riskli" diye konuştu Yasemin.

"Direkt onların yanına gitmeyeceğiz. Hemen yan tarafta ki kayak yerine gideceğiz zaten hepimiz kız olduğumuz için illa ki yanımıza gelirler" diye açıklama yaptı Lily.

"Harika fikir abla" diyerek pencerenin önünden ayrılan Ekin montunu ve botlarını giyilmeye koyulmuştu.

Hep birlikte hızla üzerimizi giyinmek için harekete geçtik.

****************************
Sonunda otelin çıkışına geldiğimizde "Bize seslenseler de onları duymayacağız" diye ele başımız yani Lily konuşmuştu.

"Ben çok korkuyorum. Ya beklediğimiz gibi tepki vermezlerseler" diye konuştu Yasemin.

Lily'nin yüzünde öyle bir kararlılık vardı ki ben bile ikna olmuştum. Bir ağa tiplemesiyle "Bana güvenin" diyerek elini göğüslerinin hemen üzerine vurup, arkasını dönerek kapıdan çıktı. Ve hepimiz onu takip ettik.

Evet, Çağan ve diğer erkekler dahil bizi dahi görmemiştiler. Bu hepimizin moralini bozsa da, kayak yerine doğru söylenerek yürüdük.
"Fark etmediler bile!" Diye sinirle soludu Ezgi.
"Sakin olun birazdan fark ederler" diye sakin bir tavırla cevap verdi Lily.
"Yelloza bak. Nasılsa sokuluyor Kaan'a" Yasemin'in ağlamaklı konuşması üzerine Ekin onun koluna girerek "Yapma bak ablama güven bir plan yapıyorsa vardır bildiği" diye teselli etti onu.

Kayak yerine geldiğimizde, Ezgi, Yasemin ve ben somurturken Ekin ve Lily gayet sakindi. Lily kaymak üzere tahtasını yere koyduğunda "Dikkat et prenses düşmeyesin" yan taraftan gelen erkek sesi ile hepimiz oraya bakmıştık. Uzun boylu bir hayli yakışıklı çocuk, sırıtarak Lily'ye bakıyordu.
"Sakın sen benim hızıma yetişmek için düşmeyesin." Diye yanıt verdi Lily.
Ve yanımdan geçerken kısık sesle "Buraya gelirken gözü üzerimdeydi" diyerek göz kırpınca ağzım şaşkınlıkla açılmıştı. Ne ara bakışmıştılar bu çocukla?

"Bebeğim ben sana fazla gelirim." Çocuğun karizmatik bir konuşması vardı. Lily soğuktan dolayı yanaklarını ovalayıp "Sorun değil. Senin gibileri çok gördüm." Diye Şirince yanıt vermişti Lily. Çocuk hariç arkadaşları gülerken, bakışlarını arkadaşlarına çevirmesi ile herkes susmuştu. Bir çocuk ile göz göze gelince utançtan yüzüm kızarmış, hızla yüzümü çevirmiştim.

BAKICI- GEÇMİŞİN İZLERİ (ASKIDA)Where stories live. Discover now