14.Bölüm part 2 "Planlarım Dışında"

4.5K 210 19
                                    

Kendinize iyi bakın keyifli okumalar bu arada en son bir açıklama var lütfen okuyun :)

Bu bölümü şarkıyla okuyun :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

LİLY

Hafta sonu tatilinden sonra kendimi toparlayamamıştım. Yorgun ve yıpranmış hissediyordum. Dinlenmiş olmam gerekirken, aksine yorgundum. Omzumdan düşmek üzere olan çantamı yukarıya atıp, merdivenlere yöneldim.

"Lily?" adımın seslenmesiyle arkamı döndüm. Hayır olamaz.....

"Cemre?" şaşırmış gibi yapmalıydım. Yanıma soluk soluğa gelmişti.

"Şey biraz konuşalım mı?" Başımı olumlu şekilde aşağı yukarı salladım.

"Videoyu alabildin mi?" Kaşlarım havaya kalkıp, tekrar indiğinde bir hayli sinirlenmişti.

"Sorun şu ki fırsatım olmadı. Bana güvenmeli. Bir şekilde alacağım söz veriyorum." Dediğim de bana pekte inanmış gibi durmuyordu.

"Hafta sonu onunlaymışsın?" kaşlarım havaya kalkerken "Evet, babam ve babası bir iş için görüşme yaptı." Diye yanıtladım.

"Ailecek mi?" Bu kız bunları nereden biliyordu?

"Bende bir anlam veremedim. Tatil amaçlı olur diye eniştem düşünmüş" omuz silkerek konuştuğum da sorgulayıcı bakışları her seferinde beni eziyordu. Bir şekilde evine girip, o videoyu almam gerekti.

"Pekâlâ" diyerek başını aşağı yukarı garip bir şekilde salladı.

"Sonra görüşürüz" dediğinde "Görüşürüz." Diyerek yanıtladım. Merdivenleri çıkışını izlerken geri geri yavaşça adımlar atıyordum. Bir şeye çarpmam ile duraksayıp, arkama baktım. Abrek'i görmem ile içime dolan huzurla hızla boynuna sarıldım. Şaşırmış olmalı ki önce duraksadı, ardından ellerini belime dolayarak beni kendine çekerek yürümeye başlamıştı. Temizlik malzemelerinin bulunduğu odaya girdiğimizde "İyi misin?" diye fısıldadı.

"Hayır. Benden videoyu istiyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum." Diyerek panikle konuştum.

"Sen değil. Bu benim meselem. Bir planım var." Diye konuştuğunda kolları arasından uzaklaşarak loş ışıkta mavi gözlerine baktım.

"Ne planı? En küçük hamlenizde babanın videosunu herkese yayar." Diye konuştuğum da "Yapamaz. Bir saat sonra bahçede ol. Cemre'yi de çağır" Kaşlarımı çatmış ona bakıyordum.

"Neden? Ne diyeceğim?" Kaşlarımı daha çok çatarken, en sıcak gülümsemesini bana gönderdi.

"Sen söylediklerimi yap lütfen, bu işe senin bulaşmaman gerek." Elleriyle yanaklarımı kavradığında tebessüm ederek ona karşılık verdim.

BAKICI- GEÇMİŞİN İZLERİ (ASKIDA)Where stories live. Discover now