Κεφάλαιο 19ο

713 130 19
                                    

"Δεν ξέρω τι θα κανω με αυτό το κορίτσι! Πραγματικά σου μιλάω Eva!" Άκουσα τη φωνή της μαμάς μου Όταν μπήκα μεσα στο σπίτι.

"Απλα θέλει κι αυτή λίγο την ελευθερια της" μίλησε η Eva λογικά και μάλλον δεν καταλαβαν ότι ειμαι στο σπίτι εφόσον συνέχισαν τη συζήτηση τους ανενόχλητες.

"Ποση Ελευθερία ακόμη ρε Eva ?"
"Ήρθε εχθές ο Jackson και ξέρεις τι μου είπε?  Ειπε ότι ειδε την meline μισογυμνη να είναι έτοιμη να το κάνει με τον Noah!! Αν είναι δυνατόν μια σταλιά σκατο και κάνει τέτοια. Κι εγώ έβαλα τον αλήτη τον άλλο με σα στο σπίτι μου για να έχει κάπου να γαμαει. Συγγνώμη! Αλλα η πίεση μου εχει βαρέσει κόκκινο" της είπε η μανα μου έξαλλη.

"Αστην λίγο ρε Emily νιωθει κι αυτή καταπιεσμένη από όλους σας. Και θα μαζέψω κι εγω λίγο τον δικο μου γιατί βλέπω πως δεν τα πάνε καλά αυτοί οι δύο. Ασε που κάτι συνέβη στο πάρτι του jackson! Αυτό είναι που θελω να μάθω από την Meline!" Της είπε η Eva  και τοτε θυμήθηκα το βραχιόλι.

Δεν μπορώ να της το πω θα στεναχωρηθεί  παρα πολυ.

Η πόρτα ξαφνικα χτύπησε απο πισω μου και έτρεξα αμέσως στην κουζίνα.

"Πάω εγω" είπε η μαμά μου.

"Γεια σου αγόρι μου τι κανεις?"

"Μια χαρα είμαι εσύ Emily?" Ρώτησε εκείνος

"Ας τα λεμε Καλά" απάντησε εκείνη.

"Ή Meline είναι εδω ?"

"Εμ οχι δεν έχει έρθει! Με πήραν απο το σχολειο και είπαν πως έφυγε τις δύο τελευταίες ωρες και οτι ειρωνευτηκε μια καθηγητρια. Νόμιζα πως θα είναι μαζί σου ή με κάποιον τουλάχιστον! Ελπίζω να μην αρχισε παλι τα ιδια" του είπε η μανα μου και άκουσα βήματα

"Την ειδα που έφυγε και την φώναξα άλλα με αγνόησε"

"Jackson ελα εδώ σε παρακαλω" μίλησε η eva

"Ελα"

"Πες μου τι συνέβη στο πάρτι σου" απαίτησε

"Δεν έγινε κάτι" απάντησε αυτός αδιάφορα και κοίταξα λίγο απ έξω αλλά με είχε πλάτη

"Jackson δεν θα συνεχιστεί πολύ το παιχνιδάκι σου" είπε η Eva

"Ότι και να έγινε δεν υπαρχει κάτι που πρε πει να σου πέφτει λόγος!" Ύψωσε τον τονο της φωνής του

"Είμαι η μητέρα σου και απαιτώ να ξέρω!!" Φώναξε εκείνη.

"Εδώ κάνεις ενα μεγάλο λάθος γιατί ποτέ δεν υπήρξες η μητέρα μου και ουτε θα υπάρξεις. Δεν ξέρω για πιο γαμημένο λόγο με υιοθέτησες αλλά αν είναι επειδή δεν μπορούσες εσυ να κάνεις δεν με  ενδιαφέρει καθόλου γιατί αυτή είναι  η ζωή μου και εσύ δεν είσαι η μητέρα μου!! Πάρτο χαμπάρι γιατί δεν θα ανεχτώ τις μαλακιες σου!!" Φώναξε έξαλλος ο Jackson και άκουσα τα βήματα του να πλησιάζουν στην κουζινα .

This Time Not RoommatesWhere stories live. Discover now