the end

514 66 25
                                    

'Αγαπητε Jeff

Αλλαξες τη ζωη μου και της προσφερες λιγη χαρα απ τη δικια σου. Δεν ξερω πως θα μπορεσω να σου ανταποδωσω ολες τις υπεροχες στιγμες που περασαμε αυτο το λιγο χρονικο διαστημα μαζι αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν χρειαζεται γιατι πιστευω πως σου αρεσε και η δικια μου παρεα.
Περασα τις πιθανον τελευταιες μερες της ζωης μου τοσο υπεροχα που δεν ειχα περασει ποτε ξανα με κανεναν. Θελω να ξερεις ποσο πολυ σε συμπαθησα σαν ατομο και ποσο πολυ σε αγαπησα σαν φιλο μου,γιατι εμεις ποτε δεν μπορεσαμε να δειξουμε κατι παραπανω απο φιλοι.
Ενω αλλα νιωθαμε
Ελπιζω να βρεις καποια που θα σε κανει να την ερωτευτεις και θα κανετε πολλα παιδακια. Ενα απ αυτα θελω να ειναι η Nicki.
Και θελω να της μεταφερεις τα λογια μου:
[ Θελω να σου πω σε εσενα το πανεμορφο και γλυκο κοριτσακι πως σε αγαπησα σαν την μονη οικογενεια που ειχα. Και  επισης να μην παραλειψουν να σου πουν την περιπετειωδη ιστορια μου. Πρεπει να την μαθεις, για να μαθεις πως ειναι να αντιμετωπιζεις την ζωη και να μην τα βαζεις ποτε  κατω γιατι τοτε θα ερθει η μερα μου θα ανταμιφθεις με το καλυτερο δωρο. Δεν θελω να φοβασαι την ζωη σου θελω να ζησεις.
Θελω να μεγαλωσεις ,να σπουδασεις αυτο που ονειρευεσαι και τοτε να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα. Δεν θελω να φοβασαι τον κοσμο εξω  γιατι ποτε δεν θα ζησεις. Και ενα σημαντικο πραγμα που περιμενω απο εσενα ειναι η αποδοχη.
Πρεπει να αποδεχτεις τον εαυτο σου οπως ειναι. Γιατι ειναι πανεμορφος και ετσι και αποδεχτεις τον εαυτο σου ο κοσμος θα στο αναγνωρισει αυτο και θα δει ολα τα θετικα και αρνητικα σημεια σου.
Ολα ξεκινουν απο μεσα σου κι εσυ εχεις το χρονο ωστε  να μεγαλωσεις και να μαθεις να αντιμετωπιζεις εσενα και τους γυρω σου.
Ενας κανονας που πρεπει να τηρισεις ειναι να μην σχεδιασεις τη ζωη σου διοτι καπου μπορει να αποτυχεις και να τα παρατησεις. Η ζωη σου εχει ηδη ξεκινησει αλλα δεν εισαι σε θεση να την αντιμετοπισεις.
Η ζωη πρεπει να ξερεις πως ειναι μια δοκιμασια και εκει θα δειξεις τη αξιζεις.

Εγω ποτε δεν ηθελα να γεννηθω με την λαθος καρδια αλλα συνεβησαν τα καλα και τα κακα του. Εμαθα να αντιμετοπιζω τον εαυτο μου ως μια δοκιμασια στο να ζησω και αυτο πρεπει να κανεις κι εσυ.
Δεν μπορεσα να πω αυτα τα λογια σε εσενα γι αυτο τα γραφω στο χαρτι ελπιζοντας να το εχετε για παντα ]

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 25, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

This Time Not RoommatesWhere stories live. Discover now