κεφαλαιο 23ο

715 132 36
                                    

"Πόσο χρονών είσαι κυρία άγνωστη?" Με ρώτησε ενώ κλωτσαγε με το ποδι του κάτι πέτρες που υπήρχαν μπροστά στη θαλασα.

Βλέπετε υπάρχουν δύο ειδων άνθρωποι.

Οι τυχεροί και οι άτυχοι.

Οι τυχεροί είναι αυτή που Όταν πάνε σε μια παραλία βρίσκουν μαλακή άμμο και βουλιάζουν τα πόδια τους μέσα μέχρι να χαλαρώσουν και μα ηρεμήσουν τα νεύρα τους ή οτιδήποτε άλλο και οι άτυχοι είναι αυτοί που βρίσκουν σε μια παραλία κάτι κοτρονες που είναι από εδώ μέχρι του διαόλου τη μανα και σε πονάνε τοσο πολύ Όταν περπατάς ξυπόλυτος που απλα θες να την πάρεις και να την πετάξεις στο κεφάλι του Jackson διότι αυτός είναι τοσο μαλακας και τόσο διεστραμμένος που σε αυτο το πράμα που ονομάζεται κεφαλ ι δεν κουβαλάει τίποτα.

Εμ ξεφύγαμε λίγο.

Ναι σόρρυ στο θέμα μας.

Οι κοτρονες.

"Εμ χελλου?"

"Α σορρι σκεφτόμουν"

"Αν επιτρέπεται τι σκεφτόσουν?" Με ρώτησε

"Τις κοτρονες" ειπα ξαφνικά και τον κοίταξα στα μάτια.

"Ουάου έχει υπέροχα μάτια" ψιθύρισα.

Ήταν τοσο γαλανά που έβλεπα την αντανάκλαση μου. Ηταν Σαν κρυστάλλινο νερό.

"Να ναι καλα η μαμά μου" γέλασε ξύνοντας τον αυχένα του.

"Λοιπόν είμαι 25 και δουλεύω στα mc donalts οι γονείς μου με παράτησαν Όταν ήμουν μικρή και ο αδερφός μου είναι αλκοολικος και μπαμιας. Δεν έχω ζωή και αυτό" απάντησα και τον κοίταξα που με κοίταζε με μάτια έτοιμα να πέσουν  κάτω σαν μπαλάκια του πινγκ πονγκ.

"Σε δουλεύω" γέλασα

"Ωχ θεε μου. Οταν Μου είπες 25 νόμιζα ότι είσαι μεγαλύτερη μου και τρελάθηκα λίγο"

"Μόνο αυτό σε πείραξε απ οτι ειπα?" Τον ρώτησα.

"Ναι. Δεν με ενδιαφέρει πως είναι η οικογένεια σου ή τι κάνει ο αδερφός σου. Το θέμα είναι τι είσαι εσυ. Εσύ μου έκανες κλικ Όχι ο αδερφος σου ούτε η οικογένεια σου"

"Εμ ευχαριστώ? Λοιπόν είμαι 17 τον Ιανουάριο θα γίνω 18 έχω μια αδερφή και με λένε Jesse" απάντησα.

"Είμαι 21 δουλεύω στο μπαρ οπως είδες αλλά τις ημέρες είμαι κάτι σαν φωτογράφος κι έτσι. Έχω δύο αδέρφια το ένα 9 η Leonie και έναν που είναι 16 τον Kolin. Εμένα με λενε Henry αλλά με φωνάζουν Jeff. Δεν νομίζω να μου ταιριάζει αυτό το όνομα και επειδή γκρίνιαζα γι αυτο το όνομα μου έδωσαν το Jeff" α ωραία Του χαμογέλασα προσπαθώντας να κρατήσω το γέλιο μου.

Καημένο παιδί.

Τον δουλεύω κανονικά.

"Για πες μου για τη ζωή σου Jesse" κάθησε κάτω στις πέτρες ο Jeff και κάθησα κι εγώ δίπλα του.

"Είναι μια σχεδόν καλή μαθήτρια και δεν ξέρω τι θα κάνω Όταν μεγαλώσω αλλά θα το που θα ήθελα είναι να γυρίσω όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να πάω σε μέρη που άτομα χρειάζονται τη βοήθειά μου και θα μπορούσα να τους τη δώσω. Ξέρω πως είναι να είσαι αρρωστος και να χρειάζεσαι βοηθεια. Ήμουν έτσι μέχρι 7 χρονών. Γεννήθηκα με ενα πρόβλημα στην υγεία μου και από τότε καθε μέρα ήμουν στο νοσοκομείο για εξετάσεις και έπαιρνα 3 διαφορετικά χάπια πρωί μεσημέρι βράδυ. Οι γονείς μου είχαν ανησυχήσει αλλά πάντα μου λέγαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και οτι σε λίγες μέρες θα είναι μια χαρά. Οι μέρες έγιναν βδομάδες, οι βδομάδες μήνες και οι μήνες χρόνια. Είχα κουραστεί απ αυτό το μαρτύριο. Ηταν κάτι πολύ σοβαρό που έβλαψε την υγεία μου και δεν ξέρω γιατί το έπαθα αυτό. Ή αδερφή μου βγήκε μια χαρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Εγώ ρώταγε συνεχεια την μαμά μου αλλά πάντα άλλαζε την συζητηση και έλεγε δεν ξέρουμε ουτε εμείς. Αυτη η αρρωατια κατέστρεψε τα παιδικά μου χρόνια και τωρα τα εφηβικά. Είναι οτι χειρότερο να πηγαίνεις σχολείο κςι να σου πετάει ο άλλος "καλός το προβληματικό". Απλά θα προτιμούσα να είμαι μια πριγκίπισσα της Disney χωρίς προβλήματα παρα αυτή που είμαι τώρα" σταμάτησα το διάλογο μου και τον κοίταξα.

"Συγγνώμη δεν ξέρω γιατί στα λεω όλα αυτά και σε πρήζω" εξησα άβολα το καλύτερο μου και έριξα ενα αμηχανο γελάκι.

"Γιατί τόσο καιρό δεν θα είχε σε ποιον να μιλήσεις και τωρα που βρήκες εμένα βρήκες και την ευκαιρία διότι εγώ θα σε ακούσω. Είσαι ένα πολύ γλυκό και φυσικά όμορφο κοριτσι. Δεν ξέρω καν γιατί κάποιος σκέφτηκε να κοροϊδέψει εσένα αλλά  δεν είναι ότι σε λυπαμαι όμως θα προσπαθώ να σε προσέχω και να μην αφήσω κανέναν να σε πειράξει. Τώρα ακούγομαι πολύ γελοίος και γλύφτης αλλά σου λέω την αλήθεια. Όποιος τολμήσει και σε πειράξει θα εχει να κάνει μαζί μου!"

Αχχ καλε τι γλυκούλης

Είναι καινούριος στην ιστορια μας και εχει γίνει πολυ καλος.

● Jeline
●Jackline
●Noline

Βλέπω και γράφω

Περιμένω απάντηση από εσάς.

Επίσης Πολύ κακια είναι με τον καινουριο η κυρία Meline 😏

Ερωτηση: αγαπημένος τραγουδιστής και τραγούδια

Τα λεμε στο επόμενο girls

This Time Not RoommatesTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon