κεφαλαιο 34

539 80 9
                                    

Μπηκα ξανα γρηγορα μεσα στο δωματιο μου.

Δεν έπρεπε να μαθει κανεις πως κρυφακουσα.

Αν το μαθει καποιος, οποιοσδήποτε τοτε σιγουρα θα βρισκομαι σε τεράστιο κινδυνο.

Ελα τωρα ποιον κοροϊδεύω η μητερα μου ειναι η Emily Brown και ο πατερας μου ο Alex Brook φυσικα και θα βρισκομαστε ολοι μας σε κίνδυνο.

Πρεπει να ξερω να προστατευω τον εαυτο μου. Αυριο μεθαύριο μπορει καποιος να ερθει να με ληστέψει εγω τι θα κανω θα του πω "Ελα να ψαξουμε μαζι?"

Εδω ειμαστε ολοκληρη οικογένεια. Η Emily, o Alex, o John, η Eva, Stef, o Luke, o Jack, η Sevina και ο Jason.

Ο καθένας  εδω ειμαι ξεχωριστός για τον οποιοδήποτε αλλα για εμενα δεν ειναι κανενας ξεχωριστος.

Τους βλεπω ολους σαν φτηνούς εγκληματίες. Το να ξερω πως  η μητερα μου σκότωσε ατομο και πως γι αυτο την βοηθησε ο Luke με κανει να νιωθω φριχτη απογοήτευση για την οικογενεια μου.

Αυτο ομως δεν εχει σημασία διοτι χρειάζομαι την βοηθεια του Luke. Πρεπει να με εξασκήσει  κι εμενα οπως την μαμα μου αλλα φυσικα χωρις να το μαθει κανεις.

Αν το μαθει εστω και ο μπαμπας μου θα με κανει πολτό  και θα με βαλει σε βαζάκι.

.....

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ" Φωναξε υστερικά  ο θειος μου.

"Luke σε παρακαλώ μονο για τη  ασφαλεια μου το θελω. Υπαρχουν κινδυνοι εκει εξω για εμενα και για τα παιδια σας και τουλάχιστον εγω θελω να μπορω να προστατεύσω τον εαυτο μου. Θελω ομωα να μπορω να προστατεύσω και τους αλλους" του ειπα προσπαθώντας με τα λογια μου να τον κανω να δεχτει την προταση μου.

"Αχ ρε Meline εισαι ιδια η μανα σου!" Μου χαιδεψε τα μαλλια
"Αλλα αν σου πω πωα θα σε εξασκησω και το μαθει καποιος τοτε πιστεψε με δεν θα ειναι ο πατερας σου αυτος που θα με κομματιασει αλλα η Stef"
"Δεν εχεις ξαναδει πιο αγριο πλασμα απο αυτην. Χειροτερη και απο τον Tarzan ειναι"

"Θειε σοβαρεψου εισαι σαραντα ποσο χρονων και κανεις λες και εισαι 5. Αν γινει κατι εγω θα ειμαι αυτη που θα αναλάβει τις ευθύνες. Εγω σε απειλησα οποτε εγω θα φταιω"

"Ναι δεν θα μου ξανα κοψεις φρουτοσαλατα για τον υπολοιπο χρονο. Και το μάνγκο ειναι δυσκολο να κοπειιιι" αρχισε να φωνάζει σαν μικρο παιδι.

"Συγκεντρώσου σε παρακαλώ 45 χρονων άνθρωπος!!" Ειπα εκνευρισμένη
"Το κουκουτσι ειναι ευκολο να βγει" συνεχισα

This Time Not RoommatesWhere stories live. Discover now