Bölüm 7

7.6K 284 1
                                    

Gece ne adamın ne de kadının huzuruna şahitlik edemedi. Her ikisi de bilinmezlikleriyle daldılar uykularına.



Güneş ışıkları göz kapaklarına düşünce istemdışı buruşturdu yüzünü. Kız tüm kargaşa bitene kadar uyanmamayı diliyordu oysa.


Demir lacivert takımını giymiş aynanın karşısında uyumlu olduğunu düşündüğü kravatını bağlıyordu. Parfümünü sıkıp taneciklerin üzerine serpilmesine izin verdi. Bu gün fazlasıyla yoğun olmasına rağmen günün ilk bölümünde tüm işleri yoluna koyup geri kalan zamanında da Mina'ya odaklanmak istiyordu. Bu iş fazlasıyla uzamıştı artık.



Mina aynanın karşısına geçip kendini süzüyordu ki Göz altına yerleşmiş morluklar fazlasıyla canını sıktı. Tazelenmek yenilenmek eski huzurlu günlerine dönmek istiyordu.

Hafif bir makyaj yapıp beyaz jean ve mavi bluz geçirdi üzerine. Saçlarını serbest bırakıp parfümünü sıktı.

Bu kez tatminle bakıyordu aynaya. Sirkelenme zamanı gelmişti artık. Çünkü saldıkça daha da kötü hissediyor , karanlığa çöküyordu.

Merdivenlere yöneldi "Mete !"

Topuk sesleri evi dolduruyor başka bir ses duyulmuyordu.

"Mete!"

Mutfağa girdiğinde şirin bir tepsiyle karşılaştı. Sandviç ve meyve suyunun yanında peçeteye yazılmış bir not.

"Günaydın güzellik. Bu gün halletmem gereken işler var. Akşam hepimiz yanındayız. Keşke biz gelene kadar mangalı yakabilecek derecede kabiliyetli olsaydın:)"

Keyifle sırıttı. Tabiki öyle birşey yapmayacaktı. Sonuçta misafir sayılıyordu dimi hala!

İşte bu derin bir terapiydi onun için. Yemyeşil göl kuş ve börtü böcek... Daha iyi bir karışım olabilir miydi?



Aynı saatlerde Demir ilk toplantısından çıkmış peşinden adım adım koşturan Reyhan'ın yönlendirmelerini dinliyor ,günü planladığı saatte bitirmeye çalışıyordu .



Aynı dakikakarda Ayla hanım ise sıkıntıyla iç çekti. Kızının bulunduğu durum oldukça canını sıkıyor fakat eşine de gereğinden fazla tepki göstermek istemiyordu.

Düşündükçe daha çok karışıyordu aklı. Sonuçta kocası ne kadar zor durumda olursa olsun o adamın yardımına izin verip Mina'yı da alet ediyorsa birşeyler doğru gelmiş olabilirdi.

Mina'nın Mete'yle ilişkisinde de tutumuna anlam verememişti bir türlü. Şu an bile onunla değil de melis'le olduğunu düşünmesi için elinden geleni yapıyordu.

Kızı için elinden birşey gelmiyor oluşu yüzünden hiçbir yere sığamıyor dua etmekten başka birşey yapamıyordu.




Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ESARETWhere stories live. Discover now