Bölüm 23

5.5K 217 2
                                    




Hayatında belki de şahit olabileceği en tuhaf anlardan birine şahitlik ediyordu Arzu.Şaşkınlıktan ellerini dudaklarına sıkı sıkı bastırmış karşısında gözlemlediği tabloyu anlamlandırmaya çalışıyordu.

Koltuğun birinde uzanmış yatan Emir ve hemen onun üzerinde yüzü koyun bir genç kız.Diğerinde ise başı aşağıya kaymış , dudaklarının kenarında aktı akacak salyalarıyla bir bacağını koltuğun tepesine dikmiş bir Defne .

Oldukça komik hallerine kahkaha atmamak için kendini zor tutarak gerisin geriye mutfağa döndü ve olabildiğince sessiz bir şekilde kahvaltıyı hazırlamaya koyuldu.

Demir kollarındaki karısının sıcaklığıyla açtı gözlerini.Genç kız yüzünü göğsüne dayamaış oldukça huzurlu bir uyku halindeydi.Adı gibi emindi biraz sonra uyandığında büyük bir utançla kendini yataktan atacağının ve bu müthiş zevkten mahrum kalmamak adına hiç kımıldamadan sevgilisinin uyanmasını bekledi.

Yarın onlara neler sunardı , yürüyecekleri yol nasıl olurdu?Şu an en ufak bir fikri dahi yoktu.Ama ana bırakmaya o kadar muhtaçtı ki.Keyifle iç çekti ve karşısındaki muhteşem manzaranın keyfini sürmeye devam etti.

Neyseki genç kız onu çok bekletmeden hafif hafif kımıldanmaya başladı.Ellerinin altındaki sıcaklığa anlam veremeyerek gözlerini araladı.hemen ardından da içinde bulunduğu durumu kavrayarak yataktan sıçradı.

Çıktı çıkmasına da üzerinde hiç bir şey olmadığını farkederek aynı hızla yatağa girip , kelebek misali kendini çabucak sarıverdi çarşaflarına.

"Neden çıplak olduğum konusunda bir fikrin var mı?"

"Hıı...Hııııı..."

"Yani?Yoksa biz yine???Offff...Cidden mi?"

Demirin iç gıcıklayıcı kahkahası yükseldi odada.

"Hayır güzelim.Sadece Ten tene olmak istedim."

"Keşke fikrimi alsaydın!"

"Pek de şikayetçi olduğun söylenemez.Heleki içindeki herşeyi çııkardıktan sonra sana karşı özverili davranışlarımdan sonra"

"Offff yine mi?Hala toparlayamadık kafamı...Eeee hadi"

"Ne hadiii? " Bir yandan da kzıın saçlarıyla oynuyordu ki bu da onu olduğundan da fazla utandırıyor , aralarında bir çekim oluşturuyordu.

"Hadi kalk ve çık da ben de giyinebileyim"

"Emin misin?Halbuki ben yatakta kalıp biraz sabah keyfi süreriz diye düşünmüştüm."

"Aklından bile geçirme.Sen şansını çoktan kaybettin."

"Hımm evet şu şans konusu.Ben de ondan bahsetmeyi düşünüyordum"

Kızın bir anlık dalh-gınlığından faydalanarak sıkı sıkıya tuttuğu çarşafı kaldırarak hemen yanına sokuldu.Belinden kavrayarak kendine bastırdı.

"Nee.Napııyorsunn?"

"Karıma sarılıyorum."ellerini göğsüne dayayarak aralarındaki kısa mesafeyi biraz olsun arttırmaya çalıştı ama nafile.

"Bırak beni."

"Emin misin?"

"Evet oldukça.Ben sana ka..."cümlesini tamamlamasına izin vermeden dudaklarına kapandı.Her ne kadar kız dudaklarını açmamaya ve kendinden uzaklaştırmaya diretse de , oldukça ısrarcı bir şekilde bu kez boynuna yönelerek ellerini saçlarına daldırdı.Ve teninde hissettiği , kızın direncini yıkmaya yeten sıcak nefesi.

ESARETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin