Κεφάλαιο 9

226 23 1
                                    

Είναι μεσάνυχτα και είμαστε ακόμη στο κλαμπ και γιορτάζουμε. Σήμερα ήταν μιία υπέροχη βραδιά. Στέκομαι στο μπαρ και χαζεύω τον Γιάννη που χορεύει με την Στέλλα αγκαλιά. Η Κατερίνα έφυγε πριν από λίγο και έμεινα μόνη. Θα μου πείτε ότι μπορώ να πάω στο τραπέζι με τα παιδιά, αλλά προτιμώ να κάτσω εδώ μέχρι να φύγω και εγώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη παρέα τους ξαδέλφου μου, αλλά εκεί είναι όλοι σε ζευγαράκια και συζητάνε. Τι να κάνω εγώ εκεί; Φανάρι να κρατάω;
Πίνω και την τελευταία γουλιά από την μπίρα μου και αφήνω κάτω το ποτήρι.

"Γιατί μόνη;" Τρομάζω από την απρόσμενη εμφάνιση ενός τύπου. Γυρνάω για να δω ποιος τόλμησε να με κοψοχολιάσει.

Βλέπω έναν άνδρα καλοντυμένο να με κοιτάζει. Με περνάει ένα κεφάλι και έτσι είμαι αναγκασμένη να σηκώνω το κεφάλι μου για να τον δω. Το πρόσωπο του μου φαίνεται γνωστό.

"Έτυχε..." Του απαντάω και προσπαθώ να θυμηθώ που τον έχω ξανά δει.

"Άλεξ... Με θυμάσαι. Έπεσες πάνω μου πριν κάτι μέρες." Ανα γεια σου. Ο τύπος που συγκρούστηκα και έφυγε τρέχοντας. Τείνει το χέρι του για χειραψία.

"Τώρα που το λες. Σε θυμάμαι... Χαρά." Του λέω με την σειρά μου και απλώνω και εγώ το χέρι μου.

"Λοιπόν, να σε κεράσω ένα ποτό;" Με ρωτάει και διατάζω να απαντήσω.

"Ήρθα με παρέα μωρέ." Προσπαθώ να αποφύγω την πρόταση του.

"Εγώ μόνη σου σε βλέπω. Άλλωστε η παρέα σου φαίνεται να περνάει καλά." Δίκιο έχει. Όλοι εκεϊ χορεύουν και πίνουν. Ούτε που κατάλαβαν ότι λείπω.

Ο Μάρκος χορεύει με μια κοκκινομάλλα πολύ κοντά. Καλά κάνει άλλωστε ελεύθερο παιδί είναι και ως γνωστόν τις αλλάζει σαν τα πουκάμισα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νόμιζα κάτι άλλο για αυτόν. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Αφού όλοι διασκεδάζουν, θα διασκεδάσω και εγώ.

"Δεν είμαι μόνη πια. Ήρθες εσύ." Του λέω με θάρρος και χαμογελάει ασυναίσθητα.

"Άρα θα με αφήσεις να σε κεράσω; Τι πίνεις;" Ρε μανία να με κεράσει.

"Αφού επιμένεις. Μια μπίρα." Του λεω, φωνάζει τον μπάρμαν και δίνει τις παραγγελίες μας.

Τέσσερις η ώρα και κάθομαι ακόμη στο μπαρ με τον Αλεξ. Εδώ και μία ώρα πίνω την μπίρα που με κέρασε. Αν την πιω όλη, αυτός είναι ικανός να μου πάρει κι'άλλη και αυτό δεν το θέλουμε. Ο dj έχει βάλει τα ελληνικά τώρα και τα παιδιά έχουν ξεσηκωθεί. Ο δε Μάρκος έχει βρε την χαρά του με την κοκκινομάλλα να του τρίβεται.

Υπόθεση καρδιάςजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें