Κεφάλαιο 17

181 20 0
                                    

"Τι έκανες βλακα, η κοπέλα δεν πρέπει να πάθει το παραμικρό. Τώρα πως θα μας πει που είναι το κλειδί;"

"Ηρέμισε Ενζο, δεν ήθελα να την χτύπησω. Ο μπάτσος με νευρίασε και βγήκα εκτός ελέγχου. Άσε που δεν ήξερε τίποτα η μικρή για τα χρήματα. Το επιβεβαίωσα εγώ ο ίδιος. Άχρηστη μας είναι."

"Τι λες ηλίθιε; Η οικογένεια της ξέρει. Η μαμά της, εκείνος ο ξάδερφος της και όποιος άλλος είναι στο στενό της περιβάλλον. Έτσι θα τους αναγκάσουμε να μας τα δώσουν για να την αφήσουμε. "

" Τι λες; Αν την αφήσουμε θα πάει στην αστυνομία. "

" Μέσα στο σπίτι της την έχει την αστυνομία, αλλά πως θα τους κάνουμε να μας χάσουν; "

" Να τους σκοτώσουμε όλους να τελειώνουμε; "

Μία σφαλιάρα έπεσε στον αυχένα του Αλεξάντερ. Η οποία τον εξόργισε.

" Αν ξανά σηκώσεις το βρωμοχερο σου πάνω μου θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα εμείς οι δύο. Σου το ξανά λέω. Δεν είμαι το τσαράκι σου. Συνεργάτης σου είμαι. Συνεργάτης γαμωτο. "

" Τι συνεργασίες λες; Χωρίς εμένα ούτε βήμα δεν μπορείς να κάνεις. Αν πάψω να σε προστατεύω, πάει, είσαι χαμένος. "

" Κάνεις λάθος. Σε έβαλα μέσα στο σχέδιο μου γιατί και από εσένα θα κερδίσω κάτι. Θα σου δώσω το ένα τρίτο της περιουσίας μου βέβαια αλλά θα κερδίσω τις γνωριμίες και τα κυκλώματα σου. "

" Ναι καλά άσε τώρα τις αερολογίες και έλα να σκεφτούμε τι θα κάνουμε τώρα. Νομίζω ήρθε η ώρα να βάλουμε στο παιχνίδι και τον αδερφούλη σου. "

" Τον Στέφαν άσε τον έξω από αυτό. Είμαστε οι δύο μας εδώ."

" Ο χαζός σου αδερφός ήρθε από την Ιταλία πριν από κάτι μέρες και κάνει ότι μπορεί για να σε σταματήσει, δεν θα τον αφήσω να χαλάσει την δουλειά μας. "

" Δεν θα κάνει τίποτα. Στο εγγυώμαι εγώ. "

" Το καλό που σου θέλω. Γιατί αν κάνει. Εσύ θα πληρώσεις για την πάρτυ του. "

Μάρκος

Έχουν περάσει 3 ολόκληρες μέρες και κανένα σημάδι από το λαμόγιο τον Αλεξ.
Η Χαρά είναι χτυπημένη και μπορεί να χρειάζεται γιατρό. Το σχέδιο του διδύμου Στέφαν δεν μου άρεσε. Δεν τον εμπιστεύομαι τον τύπο και του το λέω κατάμουτρα.

Η κυρία Μαρία. Η μαμά της Χαράς μόλις έμαθε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κόρη της, λιποθύμησε. Τώρα της έχουμε δώσει ένα ηρεμιστικό και κοιμάται πάνω. Όσο της εξηγούσαμε τόσο μπερδευόταν η γυναίκα.

Υπόθεση καρδιάςDär berättelser lever. Upptäck nu