Κεφάλαιο 13

237 19 0
                                    

Την ίδια στιγμή σε ένα σκοτεινό διαμέρισμα ο άντρας μιλώντας με την ιταλική γλώσσα στο τηλέφωνο, σχεδίαζε την επόμενη του κίνηση.

" Μπήκαν στο δρόμο μας δύο μπάτσοι που δεν τους είχαμε υπολογίσει και αν δεν τους προσέξουμε θα μας βάλουν σε μπελάδες. Πρέπει να τους βγάλω από την μέση."

Η φωνή από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου άργησε να απαντήσει. "

" Όχι ηλίθιε. Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις δύο αστυνομικούς."

"Πρώτον μιλά μου καλύτερα γιατί νευριάζω. Δεύτερον βρίσκομαι στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος είναι άχρηστο και θα κάνουν καιρό να ανακαλύψουν ποιος τους έφαγε. Θα τρέξουν στην αρχή αλλά δεν πρόκειται ποτέ να μας βρουν. "

" Ο μπάτσος που είναι συγγενείς της γνωρίζει πολύ καλά για την παρουσία σου και για την ταυτότητα σου. Πρόσεχε πολύ και μην διανοηθείς να κάνεις τίποτε χωρίς την έγκριση μου γιατί όλο το σχέδιο μας θα καταστραφεί. "

" Να σου πω Ενζο, επειδή δέχτηκα να συνεργαστώ μαζί σου αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ  μπορείς να με διστάζεις και εγώ να εκτελώ. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω. "

Ο Αλεξ τελείωσε την φράση του και έκλεισε νευρικά το τηλέφωνο.  Σκεφτόταν. Όλη την ώρα σκεφτόταν τι θα κάνει από εδώ και πέρα. Η Χαρά είναι ανήλικη ακόμα. Οπότε δεν γνωρίζει την ύπαρξή της θυρίδας. ~ πρέπει να βιαστώ~ μονολόγισε. Είχε σχεδόν πέντε μήνες μέχρι να ενηλικιωθεί και να ανακαλύψει τον κίτρινο θησαυρό - όπως τον αποκαλούσε- αλλά κάτι του έλεγε ότι οι δύο μπάτσοι που που δεν τους είχε υπολογίσει θα δυσκολέψουν λίγο το έργο του.

Μάρκος
  °       Flash back

Ήμουν στο γραφείο όπως κάθε πρωί Τετάρτης.  Κάποιες φορές μερικούς από την ομάδα μας βάζουν να δουλέψουμε σε γραφείο.  Εκείνη την ώρα λοιπόν εμφανίστηκε ανήσυχος ο Γιάννης και έκατσε απέναντί μου.

" Τι έγινε; φουρτουνιασμένο σε βλέπω."

" Εμαθα κάτι φοβερό."

Τον ρώτησα τι έμαθε θέλοντας να δω τι κρύβεται πίσω από την σύγχυση του φίλου μου. Έχω να τον δω έτσι από τότε που έχασε ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό.

"Χθες πήγα να δω τον πατέρα μου και μου είπε κάτι που με ανησύχησε και πρέπει να με βοηθήσεις να το ψάξουμε."

"Τι ρε φίλε; Με τρομάζεις."

"Πρώτα πρέπει να μου υποσχεθείς ότι θα με βοηθήσεις. Θα είσαι μαζί μου ότι και να γίνει. Πρέπει να την προστατέψουμε. "

Υπόθεση καρδιάςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα