6- Seninle Bir Ömür

22K 774 181
                                    

Multimedyada Emir' in Pelin' i zorla tuttuğu ev var 💜

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın lütfen ⛤⛤⛤

Tüm kurtuluş yollarım Emir tarafından bir bir kapanırken ben elim kolum bağlı oturmak dışında hiçbir şey yapamıyordum.

Ama ne olursa olsun buradan kurtulacaktım.

Hala yatakta otururken kaç saattir bu pozisyonda kalıp düşündüğümü bilmiyordum. Karşı duvarda ki saate baktığımda saatin gecenin 1.30 ' u gösterdiğini gördüm. Bu kadar saat oturmuş buradan nasıl kurtulacağımı düşünmüştüm ama aklıma hiçbir şey gelmemişti. Babamların beni kurtarmasını beklemek dışında çarem yok gibiydi.

Yatağın üzerindeki örtüyü kaldırıp içine girdim. Hava tamamen kararmış gecenin sessizliğine bırakıyordu kendini. Gökyüzünde tek tük yıldızlar vardı. Etrafı bir tek camdan yansıyan ay ışığı aydınlatıyordu. 

"Ben ne yapacağım Allah'ım " dedim çaresizliğin pusu kurduğu sesimle birlikte.

Kafamda bin tane soru vardı. Tek bir cevap bile bulamadığım.

Emir kimdi ?

Ne istiyordu benden ?

Neden kaçırmıştı beni ?

Babamlar beni ne zaman bulacaktı ?

Kafamda dönüp duran ama bir türlü cevap bulamadığım sorulara cevap araya araya uykuya dalmıştım bile.

Gözlerime vuran ışıkla birlikte gözlerimi yavaş yavaş araladım. Gün doğmuş güneş her zaman ki yerini almış, yeni bir günü haber veriyordu. Benim ise her zaman huzurla uyandığım günleri bir kenara bırakmış kabusuma uyandırıyordu.

Yattığım yerden doğruldum. Saat daha 6.00 'dı ama ben rahat değildim o yüzden yatakta kıvranıp durmuş en sonunda da bu saatte uyanmıştım. En iyisi bir çıkış yolu bulup buradan kurtulmaktı.

Camın önüne gidip aşağıya baktım. Demir parmaklıkların izin verdiği kadarıyla dışarıda iki takım elbiseli adam vardı. Bir sağa bir sola gidip duruyorlardı. Anlaşılan evin etrafı korumalarla kaplıydı. Bu kaçma girişimlerimi daha çok zorlardı. Bir şekilde bu odadan çıksaydım korumaları nasıl atlatacağımı da o zaman düşünürdüm ama odadan çıkmanın bir yolunu bulamamıştım.

Korumaları dikkatle izlerken sarışın olan izlendiğini anlamış gibi anında  kafasını kaldırdı. Göz göze geldiğim adam bana bakıp pis pis sırıtırken ben daha ne olduğunu yeni yeni algılıyordum. Geri geri adım atarken sert bir şeye çarpmamla az kalsın düşüyordum ki biri beni kolumdan yakalamıştı.

Arkama dönüp baktığımda ise sinirden küplere binmiş bir Emir' le karşılaşmayı beklemiyordum. Emir ' in geldiğini fark etmemiştim.

Acaba ne kadardır buradaydı ?

Emir kolumu bırakırken gözlerinden gözlerimi hiç ayırmadan dik dik baktım. Emir de sakinleşmek ister gibi derin derin nefesler alıp veriyordu.

Yine ne olmuştu bu adama ?

Gözlerim eline kaydığında ise bir elini yumruk yapmış sıktığını gördüm. Sıktığı elinin parmak boğumları bembeyaz olmuştu.

Ne olmuştuda bu kadar sinirlenmişti ki ?

Acaba kaçmaya çalıştığımı falan mı anlamıştı ?

"Berfin birazdan yemek getirecek yemeğini ye, camdan da uzak dur " sert sesi sözcüklerini kulaklarıma şiddetle çarptı. Derdi şimdi belli olmuştu. Cama bakmamdan rahatsızlık duymuştu, muhtemelen kaçma planları yaptığımı anlamıştı.

M Ü B R E M |TAMAMLANDI |Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin