47-Senden Sonra

4.3K 221 375
                                    

Multimedya da Toygar Işıklı/ Bırak Sende Kaybolayım var 💜

Şimdi ekrana dokunun.

En altta, sol köşede bir yıldız var ona basın⛤⛤⛤

Verdiğim emeğin karşılığını verin lütfen ! Bir tuşa basmak bu kadar zor olmamalı.

Oy vermediğiniz bölümlere de oy verin lütfen.

Bu bölümü benim güzeller güzeli okuyucuma melissakyz05 'e ithaf ediyorum. Doğum günün kutlu olsun güzel kız 😍

SINIR 500 OY VE 800 YORUM!

Bölüm hakkında ki fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın

"Pelo ben bu adamı öldüreceğim " yükselen sesiyle odama izinsiz giriş yapan arkadaşıma baktım.

Ne olmuştu Aslı 'ya böyle ? 

"Kızlar mujdemi isterim haftaya beni istemeye geliyorlar " Berivan'ın neşeli sesi ve söyledikleri beni daha çok şaşırttı.

Kim istemeye geliyordu ?

Sevdiğim iki insanın farklı ruh hallerine şaşkınlıkla baktım.

Burada neler oluyordu ?

Nikâh günü yemekler yenmiş ve tüm aile tekrar Mardin'e dönmüştü. Biz ise geçen bir hafta içerisinde balayını İstanbul'da geçirmiştik. Dolu dolu kocamla geçirdiğim yedi günün sonund Mardin'e dönmüştük. Su misali geçen günlerin ardından bu akşam Berivan'ı istemeye geleceklerdi. Sık sık telefonda konuştuğum görümcem bir hayli heyecanlıydı.

Bir hafta önce sinir küpüne dönmüş olan Aslı'yı ise kimin o hale getirdiğini öğrenmiştim. Oturduğu yerden birkaç dakikalık kalkmış olmasının ardından yerine oturan ve yer kavgasına tutuştuğu kişi Hazar'dı. Günlerce şöyle kaba böyle itici bir adam diye dinlediğim, hatırladıkça bozuk plak gibi başa saran arkadaşım Hazar'ı unutamayacak gibiydi.

Yedi gün öncesine giden gözlerim odama izinsizce giren iki dostumu hatırlatmış ve yüzümde bir tebessüm oluşturmuştu.

"Karımı bu denli mutlu eden şeyi merak ettim " belime sarılan bir çift güçlü kol dikkatimi dağıtmaya yetmişti. Kulağıma fısıldanan cümleyi birkaç dakikayı devirdikten sonra algıladım. Kollarının arasında dönüp tebessümümü genişlettim.

"Meraklı bir kocaya sahibim galiba " müzip bir ifadeyle dile getirdiğim şen sözlerle birlikte tek kaşım sorgular gibi havaya kalkmıştı.

Ellerimi bekletmeden kocamın boynuna doladım. Gülen gözlerle yüzümün her bir yerini izleyen kocam hafifçe yüzünü yüzüme yaklaştırdı. "Öyle miymiş küçük hanım ?" Bana eşlik edip oyuna devam eden kocam çehresini müzip bir ifadeyle süslemişti. Burnunu hafifçe burnuma sürten adam burnuma o eşsiz kokusunu doldurdu. "Yoksa küçük hanım rahatsız mı bu durumdan ?"

M Ü B R E M |TAMAMLANDI |Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin