19-Seni Çok Özledim

16K 532 55
                                    

Multimedya da Gripin / Nasılım Biliyor Musun ? var 💜

Gece tüm kötülüğü örtmek ister gibi simsiyahken ay onun aksine ruhumuzun karanlıklarını aydınlatma derdindeydi. Uykunun git gide bastırdığını hissederken Emir' in boynuna gömdüm başımı. Burnuma taze kahve kokusu istila edildiğinde kendimi tutamayıp boynuna burnumu sürttüm. Kokusu buram buram bir bağımlının arayışını sonlandırması gibi burnuma dolarken gözlerim huzurla kapandı.

En son Emir' in beni kucaklayışını hatırlıyordum devamı karanlık.

1 ay sonra

Her şey o kadar güzel gidiyor ki bu kadar mutluyken tepetaklak olmaktan korkuyorum. Hayat biz planlar yaparken başımıza gelenler değil miydi ?
  Kaşıkla verdiği mutluluğu kepçeyle alır biliyorum. Bizi toz pembe hayallerde dolaştırırken zifri karanlık kabuslara bırakıverir. Benim hayallerimde evlilik hariç her şey vardı , ama gel görki hayat çelmesini takmış , beni töre çukuruna düşürmüştü. En kötüsüde sırtımı döndüğüm an ailemden kazığı yememdi. Ama şimdi çoğu şey gibi bunada mazi demeyi tercih ediyordum.

Geçen bir ayda değişen pek bir şey olmasa da yüzüm gülmeye başlamıştı. Ağlayarak girdiğim bu konakta tahminimin tam tersi olmuş , mutlu olmuştum. Mardine bir sözüm vardı. Mutlu olacağım demiştim , oldum. Hatta mutluluktanda öte ben yeni bir aile kurdum. Masallardaki prensleri her konuda geçebilecek bir kocam , çoğu görümcenin aksine çok tatlı bir görümcem , neşe kaynağı kayınbiraderim , Emir konusunda arkamda olan Zenan babannem , bana zararı dokunmayan kayınbabam , malesef hala anlaşamadığım bir kayınvalideye sahiptim.

Gerçi kayınvalidesiyle kim anlaşabilmişki ben anlaşayım ?

Kocamla aram gayet iyiydi. Hatta çoğu zaman evde durmayıp dışarda vakit geçirdiğimiz için Ceylan hanımın laflarından kurtulamıyoruz. Gerçi benim umrumda değil. Söyler söyler susar diyip geçiyorum. Emir desen ben yanında olayımda dünya yansa umrunda olmaz. Baş edilmesi kolay şeylerdi bunlar birde benim baş edemediklerim vardı.

Geçen zaman olsada bazı şeylerde değişiklik yoktu , hala ailemle konuşmuyordum. Aslıyla sık sık buluşsakta Demir dedelerin konağına bir kez bile gitmemiştim. Annem , babam her gün en az bir kez arıyordu ama ben onada cevap vermiyordum. Konağa gelmek istediklerinde Emirle dışarı çıkıp aklımca onları bensizlikle cezalandırıyordum. Tek cezalandırdığım onlar olsa iyiydi ben kendimide cezalandırıyordum. Özlemiştim her daim arkamda olan babamı , derdim olduğunda ağlayacak tek omuz olan annemi. Emir onların yokluğunu dolduruyordu. Ceylan hanımın laflarına rağmen arkamda duruyor , moralim bozulduğu an yaslandığım tek omuz oluyordu. 
Yinede anne , babanın yerini kim doldurabilirdi ?
Gidenin yerini kimse dolduramazdı. Ailem gitmesede ben onları içimdeki öfke püsküren lavlara göndermiştim. Yandığım gibi yansınlar istemiştim , kendimi tekrar tekrar yaktığımı bilmeden.

Arkamdan iş çevirmelerini bir türlü kabul edemiyordum. Gerçi alışıyordum yavaş yavaş. Onlarıda kısa sürede affedeceğimi biliyordum. Dayanamazdım ki ben. Bu zamana kadar bile Emir' in varlığıyla teselli etmiştim kendimi. Aileme ihtiyacım yok sanmıştım ama var , en çok onlara ihtiyacım var.

" Pelo hadi çıkalım " diye kulağımın dibinde cırlayan Aslıyla daha fazla oyalanmamam gerektiğini anladım yoksa her an sağır olabilirdim. Hayır yani bu kıza küçükken çok çiğ yumurta yedirdiler herhalde bu ses onun neresinden çıkıyor anlamadım gitti.

Ben , Berivan ve Aslı bugün çarşıya gidecektik. Tabii Emir' in peşime taktığı adamlardan kurtulmak için Halimle birlikte gitmeye karar vermiştik. Emir fazla korumacıydı. Konaktan burnumu dışarı çıkarsam bir ton korumayla gidiyordum. Yanıma bir erkek gelse konuşsa ertesi gün ağzı gözü yamuluyordu. Yakında beni odaya hapsedicek diye korksamda bana kıyamayacağını biliyordum. Tek damla yaş döksem sebebini bulup öldürecek kadar seviyordu beni. Bu çoğu zaman hoşuma gitsede şuan olduğu gibi bazen bunaltıcı dereceye geliyordu.
Korumalara bile bağışıklık kazanmıştım istediğimi yapmadıklarında bir iki yaş döküyordum onlarda tamam hanımım ne isterseniz yapacağız diyorlardı. O soğuk nevaleleri bile dize getirmiştim helal olsun bana.

M Ü B R E M |TAMAMLANDI |Where stories live. Discover now