42-Yakalarsam Öperim

10.7K 451 378
                                    

Multimedya da Ferhat Göçer/ Ayrılsak Ölürüz Biz var 💖

Merhaba okurcanlar...

Nasıl gidiyor karantina günleri?

Satır arası yorum yapar ve oy verirseniz benim için muhteşem geçecek bu günler.

Varlığınızı hissettirin lütfen !

Bir sonraki bölüm 200 oy ve 250 yorum geldiğinde gelecek ❣

Seviliyorsunuz. Keyifli okumalar...

Ve biz yeni bir yolculuğa çıkan iki sevdalıydik şimdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Ve biz yeni bir yolculuğa çıkan iki sevdalıydik şimdi.

Bizi acıtan her seyı bir kenara bırakıp mutluluğa koşan iki çocuktuk.

Yeni evine bir an önce ulaşmayı bekleyen iki sabırsızlık.

Her kalıba göre şekillendirirdik birbirimizi ama biz en çokta yuvaydık.

Bana çatı olan bir adam ve o adama yuva olan bir kadındım.

Bizim aşkımız sıfırı tükettiğimiz noktada tekrar başlıyordu.

Sessiz sedasız geçen araba yolculuğunun ardından şehir merkezinden uzak, evlerin çevrede bulunmadığı, adeta ıssız bir yere gelmiştik. Gözlerim sağ tarafımda kalan iki katlı mükemmel eve bakarken hayyallerimdeki evin birebir aynısının olmasının şaşkınlığını yaşıyordum.

Beyaza boyanan evin sadece kapı ve pencere köşeleri kahverengiydi. Etrafında kocaman bir bahçeye sahip olan ev büyülü gibiydi. Yuva gibi sımsıcak hisleri bahşeden eve o kadar dikkatli bakıyordumki biran kendimi kaybettiğimi sandım.

"Hadi inelim delalamın ( güzelim), yoksa ben evimizi kıskanmaya başlayacağım. Daha bana bir kez böyle bakmadın " sıkıntıyla verilen soluğunu duyduğumda bakışlarımı yanımdaki adama çevirdim. Kocaman bir gülüşle bakarken gözlerindeki mutsuz ifade yerini hayranlığa devretti.

Üzerindeki etkim beni bile şaşkına çevirdi. Az önceki gergin adam kayıplara karışmıştı. Yerini aşık bir adama bırakırken benim gülüşüm tebessüme döndü.

Bu adamı çok seviyordum. Minicik yüreğime sığmayacak kadar çok seviyordum. Seviyordum işte. Ötesi berisi olmaksızın seviyordum. Uğruna bir ömür feda edecek kadar aşıktım koca yürekli adamıma.

"İnelim mi artık ? Evin içini görmek için sabırsızlanıyorum " heyecan içindeki sesimi duyduğunda hafifçe başını salladı.

"Hadi inelim delalamın ( güzelim), evimize bakarken verdiğin tepkileri izlemek benim için bir zevk olacak " muzip ses tonuna eşlik ederek çapkınca göz kırptı.

M Ü B R E M |TAMAMLANDI |Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin