41-Hazan Vakti

10K 436 421
                                    

Multimedya da Gülşah Tütüncü/ Hazan Vakti var 💖

Merhaba okurcanlar.

Bölümle sizi başbaşa bırakmadan önce değinmeden edemeyeceğim, herkesin beklediği mutluluk dolu sahneler yazdım .

Şimdi sizde beni mutlu edin ve oy butonunu çökertin lütfen!

Birde unutmadan satır arası yorumlar yapıp benimle düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin olur mu ?

Seviliyorsunuz. Keyifli okumalar dilerim...

Yüzlerimiz arasındaki santimleri hızla yok edip dudaklarımı dolgun dudaklarına bastırdım.

Bundan sonra çok farklı bir Pelin olacaktı karşılarında.

İlk başta Emirle aramdaki sınırları yok edecektim.

Kocam benimdi ve bana ait kalacaktı.

Öpmeyi dahi bilmezken kocamın dudaklarına aniden saldırmam niyeydi ?

Ah ! Kıskançlık beni çok farklı bir kadına dönüştürmüştü. Gözlerime inen perde aralanırken dudaklarımı çekmek gibi bir girişimde bulunmadım. Kendime verdiğim bir söz vardı ve ben ne olursa olsun sözümü tutacaktım.

Benim için yıkıldığına şahit olduğum adamın benim için mutlu olmasını da sağlayacaktım. Dudağının kıvrımında biriken tüm hüznü çekip alacak yerine kocaman gülüşler bırakacaktım. Yıkmayı bildiğim gibi toplamasınıda bilirdim çünkü ben bir kadındım. Bir şeyi istersem önümde engel adına hiçbir şey olamazdı. İsterdim ve yapardım.

İç hesaplaşmama kısa süreli ara vermek zorundaydım. Bulunduğum durum tüm kanın yanaklarıma toplanmasına yetmişti zaten. Bu atak bünyeme zarardı.

Burası fazla mı sıcak oldu ne ?

Emir yaptığım şeyin yeni yeni farkına varıyordu. Ani duygu değişimime yetişmeye çalışırken afallamıştı. Üzerindeki şoku atlatır atlatmaz belimdeki ellerini sıklaştırdı. Bedenlerimizi bir bütüne dönüşmüştü.

Dudaklarının hareket etmeye başlamasıyla bu ana hapsolalım istedim.

Neyi nasıl yapacağımı bilmemek umrumda dahi değildi. Kocamın kolları arasında üstelik dudaklarına yapışmış bir haldeyken dünya yansa umrumda olmazdı açıkcası.

Dudakları üst dudağımı emmeye başlarken içimde gıdıklayıcı bir his baş göstermişti. İlk öptüğüm erkek kocamken inlememek için zor tutuyordum kendimi. Birkaç dakika daha süren tatlı işkencede ben put kesmiştim. Emir yavaş yavaş geri çekilirken alnını alnıma yasladı.

Nefes nefese kalmış bir vaziyetteydim. Ciğerlerim isyan bayrağını çoktan çekmişti. Gözlerimin kapalı olduğunu o an idrak eden beynimde şimşekler çaktı.

M Ü B R E M |TAMAMLANDI |Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin