Toekomst 7

79 8 2
                                    

Perfecte Louis

Welkom in de alles verwarmende oven. Het is hier warm en ik kan maar aan één ding denken bij dat woord: jouw naakte lichaam tussen de verkreukelende lakens.
En mijn lichaam daar bovenop, zachtjes natuurlijk. En soms hard.
Voordat ik je een erotische brief en een gevoelig ledemaat bezorg, dit is niet helemaal waar deze brief over gaat.
Deze brief gaat namelijk over de zon. Jij bent mijn zon, maar ook die van vele anderen. Jij verwarmt voortdurend onbewust mensen hun huid en hart. Denk aan Humanique, een overstekende bomma, jouw normale gedrag naar fans toe...
Het is voor mij een eer om een kerel die miljoenen zonnestralen waard is, naast mij in bed te mogen hebben en hem ook een klein beetje te verwarmen, of heel veel, afhankelijk van hoe jij dat wilt.
Met jouw zonnestralen verbrandt je de negatieve gedachten in de atmosfeer rondom je, want je bent positief en een vechter, en vooral héél mooi zoals ik al eerder aangehaald heb.
Waarom heb je geen blond haar? Dan kon ik daarover verder gaan binnen dit thema, maar goed.
Ik smeek je wederom: laat mij jou ook verwarmen. Mijn psychisch zonnetje is maar half zo groot als het jouwe en toch wil ik jou vergezellen, verwarmen, verhitten...en meer. Laten we het fysisch zonnetje even onbesproken laten, daar kan je zelf wel wat bij bedenken, want jouw psychisch zonnetje is namelijk heel creatief en verstandig, meestal dan toch ;).
Als zon neem jij veel risico's want je voelt je oppermachtig. Alles draait om jou heen, of je het wilt of niet. Maar er zijn ook meteorieten en zwarte gaten en die kan je niet zien. Ik zie ze wel, ik wil jou beschermen, mijn zonnestraal, mijn hitte, met al mijn hartstochtelijke liefde.

Ik hou van je vurigheid, zonnetje. Boo. BooBoo.

H.
PS: Verf vooral je prachtige haar niet blond !!
PSS: Misschien is het tijd dat je gaat douchen.
PSSS: Is dit te melig?

Link'sWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu