🌙 28 | Gecenin Astronomisi

1.2K 196 206
                                    




Merhabalar, uzun zaman sonra tekrardan beraberiz. Gifteki çiftimiz Mahperi ile Deran. Bebek'teki halleri. Çok mükemmel değiller mi?

Okumaya başlamadan önce oylarımızı vermeyi unutmayalım. ^-^ Sizleri seviyorum, emeğimin karşılığını almak istiyorum. Bu arada bölümü okuduktan sonra hemen kaybolmayın. Karakterlerimiz hakkında konuşmamız gerek! *-*





           

28. Bölüm: Gecenin Astronomosi

'' Seni seviyorum. Deli gibi değil gayet aklı başında olarak seviyorum. ''

Sabahattin Ali/ Kürk Mantolu Madonna

Bölüm Şarkısı: Teoman - Bana Öyle Bakma


✩✩

  İlk öpücüğümü sevgilim bana bağışlayalı birkaç gün üzerinden geçmişti. Lebriz abla ruh hali değişiklerimi hissediyordu. Yanaklarım hep kızarıyordu, Deran'dan utanmaya başlamıştım. O geceden sonra birbirimize daha çok yakındık. Artık ona tam anlamıyla bağımlıydım. Benim hastalığımın aspiriniydi.

  '' Mahperi? Son zamanlarda tuhafsın. '' Lebriz ablaya gözlerimi çevirdiğimde kalbim deli gibi çarpıyordu. Gözlerimin önünde hep Deran'ın o öpüşü vardı. Defalarca o geceyi yaşamak istiyordum. Mutluluk ritimlerimin vücudumu esir altına aldığı geceydi.

  '' Ben mi? Sanmıyorum. '' Bahçedeki çiçeklere bakıyorduk. Çiçeklerin arasında kamelyaları görünce duygulanıyordum. Nedense Kamelyalı Adam için bu kamelyaları koparmak istiyordum. Ona hediye etmek istiyordum.

  '' Deran ile aranızda bir şey mi geçti? '' Kızaran yanaklarımı ondan saklamaya çalıştım. Ona elbette anlatamazdım.

  '' Hayır, bir şey olmadı. '' derken Deran bahçeye girdi. Her zamanki gibi soğukkanlığını sergiliyordu. Buna rağmen Lebriz abla ile Tanay Amca sevdiğime iyi davranıyorlardı. Deran hâlen onların bu halini görmüyordu. Ona sinirlensem de karışmıyordum. Onun ailesiydi, sonuçta.

  '' Mahperi? Benimle gelir misin? '' Lebriz abladan izin isteyip sevgilimin koluna girdim. Deran'ın gözleri dolmuş gibiydi. Benimle konuşmaya ihtiyacı var gibi görünüyordu. Bahçeden ayrılıp denize doğru yürümeye başladık. Sonuçta ev Bebek'in en güzel deniz kenarındaydı.

  '' Ne oldu? '' dediğimde masmavi gözleriyle karşılaştım. İlk günkü gibi hâlâ nefesimi kesiyordu, gözleri. Sevdiğime sarılma ihtiyacı duymuştum. Kollarımı onun güçlü vücuduna sardım.

  '' Yoruldum. '' Dudakları kulağıma yakındı. Verdiği nefes çıplak enseme geliyordu. Her nefesinde ölecek gibiydim. Nefesine bile aşıktım.

  '' Sonuçta o kardeşin, vazgeçemezsin. '' Beni hâlâ kardeşiyle tanıştırmamıştı. Açıkçası zoruma gidiyordu ama karışmıyordum. Sonuçta bu karar Deran'ın kararıydı. 

  '' Ailem ile ilgili savaşmaktan yoruldum. İyi bir insan olmaktan yoruldum. '' Kollarımı onun vücudundan çektim. Ne demek istediğini anlamaya çalıştım. Sevdiğimin benden sakladığı bazı şeylerin olduğunu biliyordum. Bana anlatmasını istiyordum.

  '' Sen bu hayatımda tanıdığım en iyi insansın. '' Sesim titremişti. Sevdiğim benim hayatımı komple değiştirmişti. Küçüklüğümden beri bir sevgilimin olacağını hiç düşünmezken şimdi bir sevgilim vardı. Sadece sevgilim değildi, Deran. Her şeyimdi.

  '' Sadece sen öyle görüyorsun. '' diyerek fısıldadı. Alnını alnıma dayadı. Denizden gelen hoş melodiler kulağımı dolduruyordu. Burnuma gelen okyanus kokusu beni mest ediyordu.

SON AY IŞIĞIOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz