Seven

5.4K 219 16
                                    

- Köszönöm - mondtam mellkasába és közben lépteket hallottam. Gondolom Jack battyogott fel a szobájába - Nem is tudom mi lett volna, ha nem segítesz - ráztam fejemet, majd kibontakoztam öleléséből. Szemeit az enyémbe fúrta, majd lágyan elmosolyodott.

- Elraboltak volna, hogy eladjanak prostinak jó pénzért egy gazdag, pocakos pasasnak. És ha ez nem lett volna elég, szegény én, mély depresszióba esem és valószínűleg megbukok töriből - kapott a szívéhez drámaian, mire belőlem azonnal kitört a nevetés.

- Melyik filmet nézted te utoljára?

- Verdák - vágta rá gondolkodás nélkül.

- Idióta - nevettem el magam megint.

- Így kell nevezni azt, aki megmentette az életed? Minimum az Én hősöm.

- Szőke herceg fehér lovon - bólogattam.

- Páva gyerek volán buszon - Ő minden volt, csak páva gyerek nem. Hála égnek.

Neki álltam takarítani, amiben Sam is segített. Épp a hamu tálnak a nagyobb szilánkjait dobtam bele a kukába és direkt figyeltem, hogy jól fogjam meg, erre nem elvágom az ujjam?

- Basszus - álltam föl miközben ujjam végén eleredt a vér.

- Mi történt?

- Megvágtam magam - válaszoltam. Sam elém lépett, majd kezébe vette az ujjam.

- Gyere, te kis béna - húzott a fürdőbe.

- Nem is vagyok béna ez egy harci sérülés - néztem fel rá szúrós szemmel, mire kiröhögött. Kösz az együtt érzést. A fürdőbe érve víz alá tettem az ujjam és kivettem egy sebtapaszt a fiókból. Sam elvette tőlem majd gondosan, gyengéden letapasztotta a vágást és nyomott rá egy puszit.

- Ahww kaptam gyógypuszit? - vékonyítottam el a hangom.

- Kaptál bizony - mondta, miközben a papírfecniket kidobta a kukába.

- Köszi apuu - vigyorogtam fel rá.

- Nem ingyen csináltam.

- Mindjárt gondoltam - forgattam meg a szemem, majd lábujjhegyre álltam és puszit nyomtam az arcára. Ajkai meglepetten el nyíltak egymástól és rám kapta a tekintetét.

- Mi a ? - olyan volt, mint egy össze zavarodott kisfiú.

- Előleg - kacsintottam rá viccből, majd visszamentem a nappaliba és összeszedtem a maradék szemetet. Felsöpörtem, felmostam. Miután kész voltunk a konyhába ülve néztünk farkas szemet. Végül a csendet én törtem meg.

- Éhes vagyok - jelentettem ki - Te is? Jó. Akkor rendelünk pizzát? Igen. Jó ezt megbeszéltük - bólintottam, mire Sam felnevetett. Néha megszoktam magammal beszélni a problémákat, nincs ebben semmi fura. Előkaptam a telefonom és a névjegyzékből kikerestem a pizzázó számát. Igen el van mentve a számuk, mert szinte minden harmadik nap pizzát rendelünk.

- Milyet kérsz? - pillantottam rá.

-  Amit te.

- Akkor négysajtos - biccentettem. Miután megrendeltem a kaját már kezdtem volna bele az örökké tartó unalmas várakozásba, de Sam megszólalt.

Life With BoysWhere stories live. Discover now