Twelve

5.7K 237 20
                                    

Ricsi drága végre össze szedte magát és szólt Márknak, hogy mehetünk. Persze, amíg vártunk addig végig azt hallgattam, ahogy győzködni próbálnak, hogy öltözzek át. Nope. Nem. Mivel mindenki tervezett alkoholt fogyasztani, így tömegközlekedéssel kellett elcsámpáznunk Ricsihez, aki egyébként elég messze lakik.

A buszon, villamoson és a metrón konkrétan mindenki minket nézett. Szerintem, azért, mert hangosak voltunk és feltűnőek, mindenki más szerint meg miattam. Ezzel már csak, azért is idegesíteni fognak. Amikor egy fiú nagyon elkezdett bámulni, rögtön elénk álltak, amit ismét kicsit soknak tartottam. Nem érdekelt ki bámul, had nézzen, felesleges ez a testőrködés, de mindegy. Megtudnám magamat védeni. Eddig is megtudtam.

Miután végre megérkeztünk, már az utcában lehetett hallani a dübörgő zenét. Remélem szólt a szomszédságnak. A még a mi házunknál is nagyobb házhoz megérkezve, mindenki kiabálva köszöntött fel minket. Ott volt a fél suli a barátaim, na meg egy rakás idegen. Hatalmas volt a ház, de tényleg.

- Na mi van szülinapos?- karolta át a derekam Ricsi- ügyes vagyok?- vigyorgott, mint a tejbe tök.

- Nagyon- öleltem meg- köszönjük. Sajnálom anyudékat- nevettem fel.

- Én is, de ne foglalkozz ezzel menjél basszál be- mondta, mire hevesen bólogatni kezdtem. Nem, egyébként nem terveztem túl sokat inni. Túl sok volt itt az ember, meg valahogy Sam jelenléte is feszélyezett kicsit, hogy lerészegedjek. Na mindegy lesz, ami lesz.

A konyha felé vettem az irányt és szereztem magamnak poharat, narancslét, na meg vodkát.

- Nem is te lennél- jelent meg Krisz és Csaba.

- Valahogy elkell kezdeni na- vontam vállat, miközben megöleltem őket.

- Te mi a faszomat csinálsz?- kiabálta túl a zenét Sam és kikapta a kezemből az üveget.

- Na itt van ez a farok. Sam ők itt a tánc társaim, akikről már meséltem.

- Sziasztok- fogott velük kezet.

- Lola sokat mesélt rólad ám- nézett rám sejtelmesen Csabi.

- Shh- tettem a mutató ujjam a számhoz.

- Amúgy kurva jól nézel ki- dicsértek meg.

- Köszönöm, na de menjetek. Krisz láttam egy vörös hajú leányzót, keresd meg- mutattam előre, mire biccentett és tovább álltak. Gyengéi a vörösek.

- Melyik volt beléd szerelmes?- kérdezte fülemhez hajolva Sam.

- Csabi- válaszoltam neki- Miért?

- Akkor őt nem kedvelem. Figyelni kell rá.

- Fejezd be- néztem rá komolyan, miközben beleittam kevert piámba. Kicsikét több lett benne a vodka, de sebaj- inkább igyál és lazulj el. Csajozz- nyújtottam
felé a poharam, mire elvette és beleivott.

- Csajozást kihagyom. Nem erős ez neked?- adta vissza a piám, mire vigyorogva megráztam a fejem- alkoholista- köszi. Miután megittam a poharam tartalmát, megkerestem Annáékat és elmentünk táncolni. 10 percenként ittunk valamit, majd folytattuk tovább. Csomóan oda táncoltak hozzánk, de ilyenkor odébb mentünk vagy helyet cseréltünk. Aztán amikor nagyon sokan lettek inkább kimentünk az udvarra.

- Szerezzünk nekem egy cigit- néztem körbe.

- Tessék hölgyem- szólított valaki, mire megfordultam és elvigyorodtam. Dominik és Botond. Hát persze. Ki nem hagynának egy ilyen bulit. Elvettem tőle a cigit és boldogan gyújtottam rá. Kövezzetek meg, de imádtam, ahogy megcsapja a tüdömet a füst. Egészségtelen, de ennyi belefér. Felköszöntöttek, majd miután elszívtuk a cigit vissza mentünk. Kerestünk valami piát, majd úgy döntöttünk kimegyünk beszélgetni idegenekkel. Imádtam ezt a spontán ismerkedünk bulikba dolgot. Épp valami Tamással beszélgettem, amikor megláttam, ahogy a fiúk kijönnek. Égimeszelők gyülekezete. Gyorsan elköszöntem és vigyorogva mentem oda bátyáimhoz.

Life With BoysWhere stories live. Discover now